הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קורטיזול - בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
עשיתי בדיקת דם של הורמונים בגלל בעיה של תת פעילות שיש לי בבלוטת התריס.
כל ההורמונים יצאו תקינים לרבות בלוטת התריס.

הבעיה היחידה הייתה עם ההורמון קורטיזול אשר יצא בכמה מאות ערכים מעל הממוצע..
למישהו יש מושג מה זה אומר?

אני יודע שזה הורמון קטאבולי לכן זה קצת מלחיץ..

כנראה שהתזונה שלך דלה מדי. ממה שאני יודע כהגוף מפריש קורטיזול ברמה גבוהה זה בכדי לשמור על רמת גלוקוז תקינה בדם, תוך כדי פירוק מאגר הגליקוגן בכבד (עקב אספקה לא רציפה של מזון למשל,
עריכה: ואני חושב שגם בשעות ההתעוררות הכמות שלו גבוהה יותר).

נערך לאחרונה:
וואלה? זה קשור?
אתה לא חושב ש3 חודשים על 1800 קלוריות כשלפני כן הייתה על 800-900 זה "קצת" (הרבה) קשור? צא כבר לנטראלי אמיתי הגוף שלך מת, אני לא יודע איך אין לך עדיין דלקות, נשירת שיער, אימפוטנציה וכו'

• פותח/ת השרשור
אני מבין את מה שאתה אומר.. אבל איך אתה מסביר את זה שאני עולה במשקל אם אני לא אוכל מספיק ?

לעלות חצי קילו בחצי שנה זה לא נקרא לעלות במשקל, במצב שלך אתה אמור לעלות קילו בשבועיים.
מה גם שאתה עושה אימונים מפגרים כמו ריקון גליקוגן ועוד דברים הזויים.

סלח לי, אבל אתה דביל. אין לך שום בעיה בבלוטת התריס, עקב האנורקסיה שלך ורמות גבוהות של הורמון קורטיזול, אז אתה חושב שהבלוטת התריס שלך דפוקה, כי קורטיזול בעקיפין גורם לבעיות בהמרה של ההורמון T4 להורמון T3. לך כבר לפסיכיאטר שיתן לך כדורים, אתה חולה מה קשה כאן להבין.

ובקשר לחה הזה, אתה יכול לצחוק, אבל אם יש לך חשק מיני אני חותך ת'ביצים שלי עכשיו.

סלח לי, אבל אתה דביל. אין לך שום בעיה בבלוטת התריס, עקב האנורקסיה שלך ורמות גבוהות של הורמון קורטיזול, אז אתה חושב שהבלוטת התריס שלך דפוקה, כי קורטיזול בעקיפין גורם לבעיות בהמרה של ההורמון T4 להורמון T3. לך כבר לפסיכיאטר שיתן לך כדורים, אתה חולה מה קשה כאן להבין.

ובקשר לחה הזה, אתה יכול לצחוק, אבל אם יש לך חשק מיני אני חותך ת'ביצים שלי עכשיו.
וואו בן אדם הרחקת לכת עזוב אותו הוא במצב רגיש תן לו לחיות בבועה.. הוא תקוע על אותו מצב 1000000 שנה ורק יורד לפי מה שראיתי בלוג שלו אבל עדיין זה לא אומר שאתה צריך להגיד לו ללכת לפסיכיאטר 😲(אגב רואי סתכל רגע בנושא שפתחתי)..

וואו בן אדם הרחקת לכת עזוב אותו הוא במצב רגיש תן לו לחיות בבועה.. הוא תקוע על אותו מצב 1000000 שנה ורק יורד לפי מה שראיתי בלוג שלו אבל עדיין זה לא אומר שאתה צריך להגיד לו ללכת לפסיכיאטר 😲(אגב רואי סתכל רגע בנושא שפתחתי)..

אני כן צריך להגיד לו וממש לא הרחקתי לכת, הבנאדם לא מתפקד כמו בנאדם נורמלי. בנאדם בגילו ששוקל 49 ק"ג לא צריך להתעסק במה כן לאכול ובמה לא לאכול. זה מטריף אותי כי בחייאת ראבאק מה קשה להבין שהוא צריך לעלות במשקל שהוא נמצא על 49 ק"ג, זה משקל של זין!!

אני כן צריך להגיד לו וממש לא הרחקתי לכת, הבנאדם לא מתפקד כמו בנאדם נורמלי. בנאדם בגילו ששוקל 49 ק"ג לא צריך להתעסק במה כן לאכול ובמה לא לאכול. זה מטריף אותי כי בחייאת ראבאק מה קשה להבין שהוא צריך לעלות במשקל שהוא נמצא על 49 ק"ג, זה משקל של זין!!
ישך זין גדול אחי אתה מזיין הרבה בטח
ועכשיו בנימה רצינית - אתה צודק לגמרי מסכים איתך- אבל אי אפשר להבין את זה במצב שהוא נמצא בו, לא נראה כבר שיש דרך מוצא..🙄

ישך זין גדול אחי אתה מזיין הרבה בטח
ועכשיו בנימה רצינית - אתה צודק לגמרי מסכים איתך- אבל אי אפשר להבין את זה במצב שהוא נמצא בו, לא נראה כבר שיש דרך מוצא..🙄

אם לא היה אכפת לי פשוט לא הייתי מגיב כאן, אבל חבל, כי הוא הורס לעצמו את החיים בכל המובנים.

*עניתי לך על הפוסט.

דיייייייי אני בחיים לא יבין אנורקסים איך אפשר לפחד משומן?????? איך נוזלים במותניים יותר מפחידים אותך מאיפוטנציה? תתחיל לאכול כבר זה מטריף לי את השכל אתה שוקל פאקינג 50 קילו, ועוד האימוני ריקון גליקוגן האלה וכל הימים דלי הפחמימה והעמסות... אתה אשכרה חושב שאתה תחזיק ככה כל החיים?
אגב, אין לך הורים או משהו? איך הם נותנים לבן שלהם להגיע למצב כזה...

דיייייייי אני בחיים לא יבין אנורקסים איך אפשר לפחד משומן?????? איך נוזלים במותניים יותר מפחידים אותך מאיפוטנציה? תתחיל לאכול כבר זה מטריף לי את השכל אתה שוקל פאקינג 50 קילו, ועוד האימוני ריקון גליקוגן האלה וכל הימים דלי הפחמימה והעמסות... אתה אשכרה חושב שאתה תחזיק ככה כל החיים?
אגב, אין לך הורים או משהו? איך הם נותנים לבן שלהם להגיע למצב כזה...
מה ההורים יכולים לעשות מסכנים?.. בן אדם מבוגר הוא מחליט על החיים שלו..🤫

מה ההורים יכולים לעשות מסכנים?.. בן אדם מבוגר הוא מחליט על החיים שלו..🤫
הוא כבר כמה שנים ככה אם הבנתי נכון, הם היו צריכים לזהות שהוא אנורקס עוד כשהוא היה צעיר ולקחת אותו לטיפול פסיכולוגי או לתת לו שמן זית דרך אינפוזיה... כל דבר... העיקר שלא יגיע למצב שהוא עושה אימוני ריקון גליקוגן על 49 קילו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית