עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההיגיון אומר שבמצב כזה אתה מרוויח עוד שריר לעבוד עליו, לא?לא רואה בזה תועלת מבחינת מטרת התרגיל, כל מה שזה זה הרמת השכמות בסוף טווח התנועה. עם או בלי אתה עדיין עובד בטווח התנועה המלא של הכתף.
קיצור תמצא סרטון אחר ללמוד ממנו.
ההגיון שלו הוא mobilityההיגיון אומר שבמצב כזה אתה מרוויח עוד שריר לעבוד עליו, לא?
ההגיון שלו הוא mobility
וההגיון שלך טוען שמשקלי עבודה של OHP יספקו לעורר אדפטציה של הטרפז. אני חולק עליו. בלי קשר שזו לחיצת כתף, לא overhead shrug
קח סרטון אחר יותר סבבה
טעות שלחתי סרטון אחר ערכתי (וזה היה אני היי)אני אמור להבין משהו מהבנץ' פרס הזה? חוץ מזה שזה עוד שנייה נפל עליו 😛
יש לך סרטון אחר אולי שאתה ממליץ עליו שאלמד ממנו מיליטרי פרס? (שמראה טכניקה נכונה?)
שלחת סרטון שונה מכל בנץ פרס שיצא לי לראות אז הוא היה נראה לי מוזר חחחחטעות שלחתי סרטון אחר ערכתי (וזה היה אני היי)
יש כל כך הרבה שמות לאותו התרגיל. same shitשלחת סרטון שונה מכל בנץ פרס שיצא לי לראות אז הוא היה נראה לי מוזר חחחח
בכל מקרה רק הסר ספק אין הבדל בין OHP למיליטרי פרס נכון?
ההגיון שלו הוא mobility
וההגיון שלך טוען שמשקלי עבודה של OHP יספקו לעורר אדפטציה של הטרפז. אני חולק עליו. בלי קשר שזו לחיצת כתף, לא overhead shrug
קח סרטון אחר יותר סבבה