הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה החימום מוט שאתם ממליצים עליו?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
אני לא אדי הול אז אני לא רוצה להגזים יותר מדי בחימום, שמעתי שיטות של 40אחוז, 60 אחוז 80אחוז וכך הלאה למספר חזרות.
לא יודע מה טוב ומה לא ולכן הגעתי לכאן.
בכללי, נותן חמש דקות הליכה מהירה בשיפוע, מתחמם קצת עם גומייה מזרים דם לגוף, מחמם את הפלג גוף תחתון עם פלטה קצת כבדה ואז עושה סקוואט באוויר ואז למוט ריק. משם, נותן בערך 40 אחוז לאיזה 5 חזרות, אח"כ חזרה אחת עם המאה אחוז ואחרי זה מתחיל, יודע שזה לא הכי בטוח.
תודה.

• פותח/ת השרשור
אני לא אמרתי כלום אתה אמרתה. אירובי זה טוב מסיבות אחרות לגמרי, אבל אם זה רלוונטי לסקואט? לא יודע. אולי לך אבל לי אישית לא ממש.

לגבי כל השאר, שאל את עצמך למה. יש הרבה דברים שאפשר לעשות ולכל אחד מהם יש סיבות טובות למה כן ולמה לא. אתה צריך לחשוב לעצמך אם אתה באמת צריך את זה, ואם לא, ישנה האפשרות להעיף.

החימום בסרטון ששלחת דווקא אני עושה משהו דומה, וכפי שאתה רואה הוא ספציפי לסקואט.

ונפח עבודה מנבא היפרטרופיה, אז מבחינתי אם ניתן להכניס עוד קצת עבודה פה ושם מבורך, כל עוד זה לא פוגע בהתאוששות ובהתקדמות

לכן אני מעדיף לקחת קפיצות קטנות. אולי עכשיו זה לא קריטי אבל נניח אתה עושה סקואט של 180 קילו לשלוש חזרות. אם תיקח קפיצות של 10 קילו, זה לא מעת סטים ולא מעת עבודה. מעבר לכך שעל פי הנסיון שלי זה לא פוגע במשקלי עבודה ונותן זמן לעבודה טכנית במשקלים תת מקסימלים.

וכמות החזרות אני לא אגיד לך, מה שבא לך. מה שכן אני בוחר אישית לעבוד בטווחי החזרות של סט העבודה שלי.

למשל אני עובד ל3RM שזה שלוש חזרות למשקל מירבי, אני אקח קפיצות של 10 קילו במשקלים קלילים מאוד, כל סט 3 חזרות, וברגע שהמשקל מתחיל להיות רציני, אני אקפוץ בקפיצות קטנות יותר.

מחר אני הולך לעשות 73 קילו.
החימום שאני עושה הוא בקטנה למפרקים, עושה את הסרטון ששלחתי לך שתי דקות בערך.
עובר למוט ריק נותן 5 חזרות שני סטים כדי להתרגל לתנועה.
עובר ל10 קילו כל צד 5 חזרות, (40KG)
מעלה ל15 קילו כל צד 5 חזרות, (50KG)
מעלה ל20 קילו כל צד 5 חזרות, שישים קילו.
משם למשקל עבודה לסט אחד וחזרה אחת.
משם מתחיל לעבוד. לדעתך זה יכול לעייף אותי לקראת העבודה?

מחר אני הולך לעשות 73 קילו.
החימום שאני עושה הוא בקטנה למפרקים, עושה את הסרטון ששלחתי לך שתי דקות בערך.
עובר למוט ריק נותן 5 חזרות שני סטים כדי להתרגל לתנועה.
עובר ל10 קילו כל צד 5 חזרות, (40KG)
מעלה ל15 קילו כל צד 5 חזרות, (50KG)
מעלה ל20 קילו כל צד 5 חזרות, שישים קילו.
משם למשקל עבודה לסט אחד וחזרה אחת.
משם מתחיל לעבוד. לדעתך זה יכול לעייף אותי לקראת העבודה?
אין לי מושג. תנסה ותעדכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית