הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לנשות הפורום-סמינר הגנה עצמית

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
בזמנו..

מסכים

אגב,לא תאמין כמה נשים נושאות אקדח בתיק (חוקי או לא-כבר עניין אחר)
אבל מעטות אלה שיודעות לתפעל ברגע האמת

*מתייחס גם לגברים אגב

יש לי המון חברים שנושאים נשק,רובם עושים מטווח שנתי רק בשביל 'לצאת ידי חובה'
עברתי כמה סנדאות בנושאים האלה,עולם מעניין מאוד שמקבל פחות במה בארץ (כמו עניין הנשק כמובן)

מה שמו?

נראה לי אייזיק ויגדורצ'יק, דומה לו בתמונות.

אם הגעת לסיטואציה בה אתה צריך להגן על עצמך מסכין בידיים חשופות- כבר נכשלת. הסיכוי לא להידקר במצב כזה הוא אפסי.
המטרה כשמתמודדים עם סכין זה לדעת כיצד להידקר כמה שפחות ובאזורים שלא ישביתו אותך.
אתה לא יכול להגיד שכבר נכשלת.
מה תעשה אם אתה לא יכול לברוח ומישהו מולך עם סכין? תתאבד?
ברור שכדאי ורצוי ללמוד כיצד להתמודד. איך להשתמש בסביבה שלך, בגדים שלך, ואפילו אם ידיים חשופות להידקר מינימום, ולקחת את היריב איתך לקבר.

אגב,לא תאמין כמה נשים נושאות אקדח בתיק (חוקי או לא-כבר עניין אחר)
אבל מעטות אלה שיודעות לתפעל ברגע האמת

מה שמו?

מוסיף מלח:

אלחנן עכשיו בא לאישה מאחורה וחונק אותה, איזה אקדח ואיזה נעליים בדיוק? הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות אם היא לא מיומנת 10 שנים באומנות לחימה כולשהי זה לצרוח הצילו וגם אז הוא יכול לסתום לה את הפה, ואז מה? זהו זה נגמר כעיקרון. המציאות היא שאישה ב99% מהמקרים לא באמת יכולה לעשות כלום, אם גבר רוצה לעשות משהו הוא יעשה את זה - אלא אם כן! האישה מאוד מיומנת או שמדובר בגבר חלש במיוחד, ואז בהחלט האישה יכולה לעשות איזה תרגיל ולהפוך את המצב. תרסיס? אקדח? אני לא רואה איך זה עוזר בזמן אמת אלא אם כן אישה מבחינה בסכנה מרחוק, גבר שכבר תוקף אנשים אחרים וכו', אז תמיד שווה להסתובב עם תרסיס או אקדח (אם חוקי לך) אבל בטווח 0 (מה שאדם ''חכם'' יעשה) זה לא יעזור בכלום.

המטרה כשמתמודדים עם סכין זה לדעת כיצד להידקר כמה שפחות ובאזורים שלא ישביתו אותך.
אתה לא יכול להגיד שכבר נכשלת.
מה תעשה אם אתה לא יכול לברוח ומישהו מולך עם סכין? תתאבד?
ברור שכדאי ורצוי ללמוד כיצד להתמודד. איך להשתמש בסביבה שלך, בגדים שלך, ואפילו אם ידיים חשופות להידקר מינימום, ולקחת את היריב איתך לקבר.

אימוני הגנה נגד סכין הם פחות או יותר חסרי תועלת. תעשה סימולציה עם חבר שלך וסכין מגומי ותראה שאתה נדפק לחלוטין במצב כזה.

מה עם פשוט: לא להסתובב במקומות מפוקפקים בשעות מפוקפקות? D:

אימוני הגנה נגד סכין הם פחות או יותר חסרי תועלת. תעשה סימולציה עם חבר שלך וסכין מגומי ותראה שאתה נדפק לחלוטין במצב כזה.

אולי כי הוא לא מיומן בזה? נסה לעשות את אותו הדבר לאדם שאשכרה מיומן בקרב מגע כמה שנים טובות (שמאמן אנשים) בהצלחה.

לפשע אין שעון, זה יכול לקרות בכל זמן בכל עת. רוב הדקירות לא באמת מתרחשות במקומות מפוקפקים באיזו סמטה ב3 בלילה.

• פותח/ת השרשור
מסכים
כל אימון שלי עם סכין גומי (תוקפן ומגן),נגמר בזה שה'סכין' נוגעת בי
ולא משנה כמה אני מדמה מצב אמיתי

אין קשר
זה יכול לקרות בכל זמן ובכל מצב

לראיה,לפני שבוע כמעט נאנסה במרכז פ"ת אישה מבוגרת ע"י פליט זר

אולי כי הוא לא מיומן בזה? נסה לעשות את אותו הדבר לאדם שאשכרה מיומן בקרב מגע כמה שנים טובות (שמאמן אנשים) בהצלחה.

זה לא משנה כמה מיומן אתה. ברגע שמגיע אליך גבר במשקל דומה (או לפחות, לא משקל נוצה) ודוקר אותך באגרסיביות אין שום תרגיל שאתה יכול לעשות. עשו הרבה סימולציות וכל מי שעוסק בתחום יגיד לך שזה מצב כמעט אבוד להיות בו. קשה מאוד עד בלתי אפשרי להשתלט על היד הדוקרת.

מוסיף מלח:

אלחנן עכשיו בא לאישה מאחורה וחונק אותה, איזה אקדח ואיזה נעליים בדיוק? הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות אם היא לא מיומנת 10 שנים באומנות לחימה כולשהי זה לצרוח הצילו וגם אז הוא יכול לסתום לה את הפה, ואז מה? זהו זה נגמר כעיקרון. המציאות היא שאישה ב99% מהמקרים לא באמת יכולה לעשות כלום, אם גבר רוצה לעשות משהו הוא יעשה את זה - אלא אם כן! האישה מאוד מיומנת או שמדובר בגבר חלש במיוחד, ואז בהחלט האישה יכולה לעשות איזה תרגיל ולהפוך את המצב. תרסיס? אקדח? אני לא רואה איך זה עוזר בזמן אמת אלא אם כן אישה מבחינה בסכנה מרחוק, גבר שכבר תוקף אנשים אחרים וכו', אז תמיד שווה להסתובב עם תרסיס או אקדח (אם חוקי לך) אבל בטווח 0 (מה שאדם ''חכם'' יעשה) זה לא יעזור בכלום.
תמיד אומר לאנשים, היריב שלך יהיה גדול וחזק ממך, תתרגל לזה.
עשיתי, הם לא חסרי תועלת, הם מאוד חשובים לדעתי. במיוחד אם אתה משתמש בכיסה או מקל, או אפילו החולצה שלך.
מה אם איכשהו מצאת את עצמך במקום כזה. או שהמקום הגיע אלייך.
לא רוצה לגרום לסיוטים, אבל לא תמיד אנחנו בשליטה מה יקרה ואיפה.
לפעמים את במצב שגם אם את לא תחת איום, מישהו שהיית רוצה להגן עליהם באיום, ואני לא יפרוש מכזה סיטואציה.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה כמה מיומן אתה. ברגע שמגיע אליך גבר במשקל דומה (או לפחות, לא משקל נוצה) ודוקר אותך באגרסיביות אין שום תרגיל שאתה יכול לעשות. עשו הרבה סימולציות וכל מי שעוסק בתחום יגיד לך שזה מצב כמעט אבוד להיות בו. קשה מאוד עד בלתי אפשרי להשתלט על היד הדוקרת.
מהטיפה נסיון שיש לי,האידיאל זה לברוח
אם כבר נקלעת לסה ואין ברירה,אז לנסות 'למזער' נזקים של הדקירה

ברור שזה מצב קשה, אבל ככל שאתה יותר מיומן יהיו לך יותר סיכויי שרידה. אתה באמת חושב שאין באינטרנט סרטונים של אנשים שניצלו מאירועי דקירה? אני בטוח שאם אני אחפש אני אמצא ים של דברים, פשוט..זה לא ממש הכוס תה שלי, כרגע.

לפשע אין שעון, זה יכול לקרות בכל זמן בכל עת. רוב הדקירות לא באמת מתרחשות במקומות מפוקפקים באיזו סמטה ב3 בלילה.

לראיה,לפני שבוע כמעט נאנסה במרכז פ"ת אישה מבוגרת ע"י פליט זר

מה אם איכשהו מצאת את עצמך במקום כזה. או שהמקום הגיע אלייך.
לא רוצה לגרום לסיוטים, אבל לא תמיד אנחנו בשליטה מה יקרה ואיפה.
לפעמים את במצב שגם אם את לא תחת איום, מישהו שהיית רוצה להגן עליהם באיום, ואני לא יפרוש מכזה סיטואציה.

D:
אוקיי.
נראה שאשאר בבית לשארית חיי D:

D:
אוקיי.
נראה שאשאר בבית לשארית חיי D:

יש לך סיכויים גבוהים יותר להיפגע מדברים אחרים באופן לא פחות קשה, תאורטית. אין מה לשבור על זה את הראש, איך אמר יוליוס קיסר: פחדנים מתים אלף פעמים, אמיצים פעם אחת. זוהי המציאות. אבל הסיכויים כ''כ קטנים שמשהו כזה יקרה, פשוט אין מה לחשוב על זה.

ברור שזה מצב קשה, אבל ככל שאתה יותר מיומן יהיו לך יותר סיכויי שרידה. אתה באמת חושב שאין באינטרנט סרטונים של אנשים שניצלו מאירועי דקירה? אני בטוח שאם אני אחפש אני אמצא ים של דברים, פשוט..זה לא ממש הכוס תה שלי, כרגע.

אני מניח שסיכויי השרידה יהיו פונקציה של מידת הנחישות של הנדקר. מידת האגרסיביות של התוקף, הבדלים פיזיים ביניהם, אפקט ההפתעה, וכמה מהר הנדקר יצליח להתעשת ולהגן על עצמו (אם בכלל). "מיומנות" או "טכניקה" כמעט ולא משחקת כאן תפקיד, זה לא קרב MMA בזירה.

אני מניח שסיכויי השרידה יהיו פונקציה של מידת הנחישות של הנדקר. מידת האגרסיביות של התוקף, הבדלים פיזיים ביניהם, אפקט ההפתעה, וכמה מהר הנדקר יצליח להתעשת ולהגן על עצמו (אם בכלל). "מיומנות" או "טכניקה" כמעט ולא משחקת כאן תפקיד, זה לא קרב MMA בזירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית