אני מניח שסיכויי השרידה יהיו פונקציה של מידת הנחישות של הנדקר. מידת האגרסיביות של התוקף, הבדלים פיזיים ביניהם, אפקט ההפתעה, וכמה מהר הנדקר יצליח להתעשת ולהגן על עצמו (אם בכלל). "מיומנות" או "טכניקה" כמעט ולא משחקת כאן תפקיד, זה לא קרב MMA בזירה.
תקשיב יש כ''כ הרבה פרמטרים נוספים שאני יכול לדחוף שזה פשוט יהיה מביך בשבילך, מה עם קור רוח מהאימונים? היכולת בשבריר שניה לתת בעיטה אחורנית לתוך הביצים כי תרגלת את זה 1000 פעם? אני מבין שאתה מנסה לחזק את הטענה שלך, אני מסכים איתך שזה מאוד קשה לשרוד משהו כזה, אבל אל תבוא כאן ותגיד שמיומנות זה לא משהו שמשנה. אני מבטיח לך שגם אם אתה עכשיו בא עם סכין ענקית מול בן אדם כמו קונר מקרגור (לא משנה מיומנות נכון? זה לא קרב MMA) אני מהמר את החיים שלי עליו, לא עליך. למה? כי אתה יכול לשחק עם הסכינים עד מחר, הוא כבר ידע איך לקפוץ עליך עם בעיטה לתוך הראש שתשתק אותך ל100 שנים הבאות עד שתקבל נשיקה מצפרדע. וגם אם תצליח לדקור אותו, אני ממש לא מאמין שזה מה שישתק אותו לפתע אלא אם כן זה יהיה לתוך הצוואר או משהו בסגנון. אבל שוב, מהמר עליו בצורה עיוורת. ככה שכן סקיל יכול להציל אותך, אבל זה לא קל כל עוד אתה לא ממש ממש מיומן. אבל יותר מיומן = יותר סיכויים.