הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר דעתכם על נעלי inov 8?

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
זו נעל טובה בידיוק כמו אדידס ונייק, אין פה משהו מיוחד
ניסיתי לעשות עם נעל של סקוואטים תרגילים עבור התאומים

מהר מאוד הבנתי מה הפאק בנעליים מאין אלו.. משער שבהם אין את הבעיה הזאת, אני צודק ?

ניסיתי לעשות עם נעל של סקוואטים תרגילים עבור התאומים

מהר מאוד הבנתי מה הפאק בנעליים מאין אלו.. משער שבהם אין את הבעיה הזאת, אני צודק ?
אני לא מבין על מה אתה מדבר.
נעל עם עקב לא מיועדת לתרגילי תאומים, אפילו ההפך.
ולמה שהנעל הזאת תהיה שונה?

אני לא מבין על מה אתה מדבר.
נעל עם עקב לא מיועדת לתרגילי תאומים, אפילו ההפך.
ולמה שהנעל הזאת תהיה שונה?
זה מה שהם מפרסמים כמיוחד בנעל הזאת, שאפשר איתה גם וגם, תיכנס לקישור תקרא מה כתוב שם

ואתה צודק לחלוטין
אממה ביום רגליים אני עובד גם על תאומים כמי שאחרי גב אנשים עובדים על בייספס.. ואז גיליתי..
בניגוד לנעלי הרמת משקולות אחרים, ה-FASTLIFT 335 ניתנות לשימוש גם באימונים פונקציונליים וקרוספיט ולא רק בהנפות.

הנעל כוללת מעטפת חיצונית קשיחה באזור האחורי של הרגל, בכך מספקת תמיכה נוספת בעקב ונותנת בסיס רחב ויציב להנפות.

טכנולוגיית META-FLEX בחזית הקדמית מספקת תנועות נוחות יותר, מה שמאפשר מעבר מרמת משקולת אולימפית לתנועות תפקודיות אחרות באותו אימון.
משער שזה גם חסרון ואם תרצה נעל נטו לסקוואטים תבחר נעל שהיא קשיחה לגמרי מותאמת נטו לזה אבל אני עוד חדש בקטע עם הנעליים

זה מה שהם מפרסמים כמיוחד בנעל הזאת, שאפשר איתה גם וגם, תיכנס לקישור תקרא מה כתוב שם

ואתה צודק לחלוטין
אממה ביום רגליים אני עובד גם על תאומים כמי שאחרי גב אנשים עובדים על בייספס.. ואז גיליתי..
בניגוד לנעלי הרמת משקולות אחרים, ה-FASTLIFT 335 ניתנות לשימוש גם באימונים פונקציונליים וקרוספיט ולא רק בהנפות.

הנעל כוללת מעטפת חיצונית קשיחה באזור האחורי של הרגל, בכך מספקת תמיכה נוספת בעקב ונותנת בסיס רחב ויציב להנפות.

טכנולוגיית META-FLEX בחזית הקדמית מספקת תנועות נוחות יותר, מה שמאפשר מעבר מרמת משקולת אולימפית לתנועות תפקודיות אחרות באותו אימון.
משער שזה גם חסרון ואם תרצה נעל נטו לסקוואטים תבחר נעל שהיא קשיחה לגמרי מותאמת נטו לזה אבל אני עוד חדש בקטע עם הנעליים
זה פשוט נעל עם עקב וסוליה קדמית מעט יותר עבה, לא עוזר לכלום ושום דבר ולא שונה כמעט בשום צורה מנעל הנפות רגילה, חוץ מזה שהיא גרועה יותר

• פותח/ת השרשור
יש לי אותם

הם נעל

עם עקב

לא מבין ממש מה הופך את הנעליים של נייק או אדידס לכל כך מיוחדות.
אני נתתי רפרנס לנייק\אדידס כי אלה החברות שאני יודע שהרבה משתמשים בהם. הייתי אמור גם להוסיף את ריבוק אולי להשוואה 😃
בכל אופן, ממליץ? יציבות לסקוואט?
מה המטרה שלך בנעליים?

אתה עושה סקוואט היי באר?
עושה היי באר - יותר נוח לי ככה משום מה.
הבעיה היא שיש לי נעליים שטוחות ומרגיש קצת חוסר יציבות וחשבתי אולי נעל עם עקב תפתור זאת.
הבעיה היא שבארץ לא ממש מצאתי נעליים של נייק\אדידס\ריבוק (הפופולארים יחסית) שאוכל למדוד וראיתי את החברה הזו.
זו נעל טובה בידיוק כמו אדידס ונייק, אין פה משהו מיוחד
תודה.

ואתה צודק לחלוטין

אני נתתי רפרנס לנייק\אדידס כי אלה החברות שאני יודע שהרבה משתמשים בהם. הייתי אמור גם להוסיף את ריבוק אולי להשוואה 😃
בכל אופן, ממליץ? יציבות לסקוואט?

עושה היי באר - יותר נוח לי ככה משום מה.
הבעיה היא שיש לי נעליים שטוחות ומרגיש קצת חוסר יציבות וחשבתי אולי נעל עם עקב תפתור זאת.
הבעיה היא שבארץ לא ממש מצאתי נעליים של נייק\אדידס\ריבוק (הפופולארים יחסית) שאוכל למדוד וראיתי את החברה הזו.

תודה.

אומר לך תאמת לא משתמש בהם, לא מתוך זה שהם חרא פשוט נוח לי יותר לעבוד יחף.

כל מה שהם עושים זה משפרים את היכולת לך לכיפוף בקרסול. אין פה יציבות וכל זה

קח נעליים שטוחות ושים פלטות מתחת לעקבים, חבל לקנות נעל שהיא הייבריד שמנסה להיות גם זה וגם זה

אם בא לך אז תביא נעל ייעודית לסקוואטים כמו Nike romaleos
Adidas Powerlift
Adi power
Rough do-win
Rebook legacy lifter

הם גם אמורים לתת מידה מסויימת של יציבות מעבר להגבהה בעקב וזהו..

לא חסר.. ועדיף לקנות מאיזה אאוטלט כי זה מאות שקלים לחסוך ככה

• פותח/ת השרשור
אומר לך תאמת לא משתמש בהם, לא מתוך זה שהם חרא פשוט נוח לי יותר לעבוד יחף.

כל מה שהם עושים זה משפרים את היכולת לך לכיפוף בקרסול. אין פה יציבות וכל זה
אוקיי. תודה.
קח נעליים שטוחות ושים פלטות מתחת לעקבים, חבל לקנות נעל שהיא הייבריד שמנסה להיות גם זה וגם זה

אם בא לך אז תביא נעל ייעודית לסקוואטים כמו Nike romaleos
Adidas Powerlift
Adi power
Rough do-win
Rebook legacy lifter

הם גם אמורים לתת מידה מסויימת של יציבות מעבר להגבהה בעקב וזהו..

לא חסר.. ועדיף לקנות מאיזה אאוטלט כי זה מאות שקלים לחסוך ככה
ידוע לך על אאוטלט או אפילו חנות מסוימת שניתן למדוד בה בארץ בכלל? לא מוצא לצערי

לעניות דעתי יציבות מגיעה מטכניקה נכונה, ולא מנעליים יקרות.
העקב לא מוסיף יציבות, זה עוזר לאנשים עם חוסר גמישות בעקב.

יש לי אותם.
אחלה נעלים.
היו לי רק ריבוק לפני, יש הבדל. הסוליה לא גמישה כמו הריבוק.
אבל כמו שאמרו לפניי, נעל יעודית להרמת משקולות עם עקב מוגבה זהו..

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי יציבות מגיעה מטכניקה נכונה, ולא מנעליים יקרות.
העקב לא מוסיף יציבות, זה עוזר לאנשים עם חוסר גמישות בעקב.
מאמין לך בנוגע לטכניקה וברור לי שנעל היא בנוסף ולא במקום.
בהגיון שלי - נעל ליפטינג עם הגבהה שאוחזת היטב את כף הרגל (רצועות סקוצ' וסוליה די רחבה ושטוחה) תביא ליותר יציבות, אולי אני טועה, לא היה לי נסיון עם נעליים במיוחד לזה.
יש לי אותם.
אחלה נעלים.
היו לי רק ריבוק לפני, יש הבדל. הסוליה לא גמישה כמו הריבוק.
אבל כמו שאמרו לפניי, נעל יעודית להרמת משקולות עם עקב מוגבה זהו..
עם איזה ריבוק השתמשת?

בהגיון שלי - נעל ליפטינג עם הגבהה שאוחזת היטב את כף הרגל (רצועות סקוצ' וסוליה די רחבה ושטוחה) תביא ליותר יציבות, אולי אני טועה, לא היה לי נסיון עם נעליים במיוחד לזה.
נעל אולסטאר מהודקת היטב כמו כל נעל שמתהדקת תניב יציבות טובה יותר מרגל ששוחה בתוך הנעל, אך לא יתרון על סקוואט יחף.

הגבהה שבעקב זה הרבה יותר מרק נעל מהודק, זה דוחף את הברכיים שלך קדימה יותר, ומיישר יותר את הטורסו, שזה מעין פלסטר לאנשים בלי גמישות בקרסול, או מתאים לוויטליפטינג כי הברכיים שלהם גם ככה כל כך קדימה בפרונט סקוואט.

זה בסך הכל דעתי על נעליים בהגבהה, הם מעולים למי שצריך אותם ומתאמןם ספציפית בצורה שדורשת אותם, אבל זה בהחלט לא הנעל האידיאלית לכל סקוואטר.

מה שאלחנן בעצם אומר זה לכו תעשו לואו בר במקום היי באר ואז לא תצטרכו להתעסק בנעליים כאלו ואחרות ואפילו יהיה לכם טוב לעושת יחפים או נעלי אולסטר הכי פשוטות

מה שאלחנן בעצם אומר זה לכו תעשו לואו בר במקום היי באר ואז לא תצטרכו להתעסק בנעליים כאלו ואחרות ואפילו יהיה לכם טוב לעושת יחפים או נעלי אולסטר הכי פשוטות
מה שאלחנן אמר שלמטרת סקוואט היי באר או לאו באר אין צורך בנעליים עם עקב אם יש גמישות קרסול מתאימה. זה רק יקשה על הסקוואט ויגביל כוח.

עם איזה ריבוק השתמשת?
אתה יודע איפה הרגשתי הכי הרבה יציבות? עם נעל מינימליסטית טובה, סוליה שטוחה מאוד, בלי ריפוד, וחלק קדמי רחב כדי לתת לכף הרגל להימרח על הרצפה.
אם אתה יודע לעמוד בלי ליפול אין סיבה שאתה לא תדע לעשות את זה עם משקל על הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית