הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Purple panda

• פותח/ת השרשור iBeast
  • פורסם בתאריך

iBeast

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
7
46
7
מי שניסה את פרפל פנדה איך החומרים שלהם? עובדים? כדאי גם לקנות מהם אוראלים?
ומבחינת כמות חומר פעיל לא מדללים?

מה הסיכוי להתפס במכס?

חברים תמיד יבוא מישהו שישבור את השוק,
ואנשים ירימו גבה.
פעם אבא שלי היה מקבל חשבון טלפון 800 שקל כי הייתי מסתמס בלי סוף עם חברה שלי בגיל 12
היום אני משלם 30 שקל חבילה, שולח הודעות לכל החברות שהיו לי אי פעם וגולש בפורנהאב בלי הגבלה. לא באמת שולח להם הודעות כן? 🤩

זה שהמחירים ברצפה יכול להחשיד אבל אם חברה פה התנסו ואומרים שעובד אז סלאמתק שיזדיינו הדילרים בארץ.
50 דולר משלוח? פאק איט, אנשים מוכרים מסטרון בארץ כיאילו זה זהב לבן במשקל , רק הפקק של הויאל עולה לי יותר.
מצידי שיהיה לי מצויר דיג׳ימונים על הויאלים רק שיהיה חומר שעובד 🤬

אין לי מושג למה התכוונת אבל ויקי זה תמיד שם של כוסית
ויקיפדיה ויקימילון ובעיקרון אתה צודק למרות שנתקלתי פה ושם בכמה ויקי מלאות יתר על המידה אבל לך תדע אולי הן מרימות איזה 4000 ק"ג דדליפט

היית יומנאי אה?

ישלי המון הומור עצמי אבל זה חוצה כל גבול, אתה מדמיין אותי על סייקל טרן יושב ביומן ?! 🤬🤬🤬
ויקיפדיה ויקימילון ובעיקרון אתה צודק למרות שנתקלתי פה ושם בכמה ויקי מלאות יתר על המידה אבל לך תדע אולי הן מרימות איזה 4000 ק"ג דדליפט
ויקטוריה בקהאם

ישלי המון הומור עצמי אבל זה חוצה כל גבול, אתה מדמיין אותי על סייקל טרן יושב ביומן ?!
'תומר, תרשום את זה שנכנס'
'מי ירשום?! בום שובר לו ראש'
מצד שני,מלחיץ לחשוב שאתה סיור..

נערך לאחרונה:
@frozen
ראיתי שאתה כבר הרבה זמן משתמש בחומרים של בחברה הזאת אולי תשפוך לנו קצת אור עליהם מבחינת מינון חומר פעיל בשמן וכמה הם אמינים?
כמה זמן לוקח בדרך כלל למשלוח להגיע?
בקצרה, לא אחליף אותם כל עוד הם קיימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית