הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Purple panda

• פותח/ת השרשור iBeast
  • פורסם בתאריך

iBeast

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
7
46
7
מי שניסה את פרפל פנדה איך החומרים שלהם? עובדים? כדאי גם לקנות מהם אוראלים?
ומבחינת כמות חומר פעיל לא מדללים?

מה הסיכוי להתפס במכס?

מאיפה אתה מזמין בדרכ אם לא מפנדה?

אני יודע, חח לא הבנת את השאלה אני רואה, הכוונה 10 מ"ל משקה כל 1 מ"ל 25 מ"ג, משמע אני אקח 2 מ"ל ביום, ה 10 מ"ל יגמרו תוך שנייה וזה יקר מאוד ל 10 מ"ל

לא נכוןס
הם מוכרים 25 מ״ג ל50 מ״ל של חומר.
בארץ 100 כדורים של מגננום 10 מ״ג עולים יותר (וזה בחישוב של המשלוח והמרה של כסף לביטקוין). בנוסף יש יותר חומר ב ppl מאשר מגנום לצורך הענין.

לא נכוןס
הם מוכרים 25 מ״ג ל50 מ״ל של חומר.
בארץ 100 כדורים של מגננום 10 מ״ג עולים יותר (וזה בחישוב של המשלוח והמרה של כסף לביטקוין). בנוסף יש יותר חומר ב ppl מאשר מגנום לצורך הענין.

אתה מזמין בדרכ מפורפל פאנדה?

נעלמת חח, אתה מזמין בדרכ מפורפל פאנדה?

כמה חפירות על ppl ..
וזיוני מוח על מוכרים שנמצאים בארץ ואנשים שחושבים שמוכר שקונה אבקה מאליבאבא ומסתנז ומכין בעצמו בדירת 3 חדרים חומרים ugl בשביל בקושי קהל של כמה אלפי קונים . חומרים בארץ בהכרח יהיו בעלי איכות יותר ירודה ממעבדות בהודו או במקרה הזה של ppl שיש להם מעבדות עם הטכנולוגיה הכי חדישה שיש ושזאת חברת שקיימת מעל לעשור ויש לה threads בכמה וכמה פורומים על איכות המוצר ובדיקות ברמה שבועית שאנשים עושים ומעלים ברשת ... אז כן יכול להיות שיהיה חומרים סבבה בארץ וכן יכול להיות גם רפואי ברור .. אבל בסופו של דבר שקונים כמות ,הזמנה מחול תיצא תמיד יותר זול ותמיד יותר איכותי ...
מי שעדין לא מאמין לי מוזמן לחפש מידע בפורומים בחול..

יצא לי להתנסות בחומרים שלהם, עשיתי איתם 2 סייקלים ובדקתי אותם במעבדה שלי.
אז השמנים (טסט ומסט אננטט וטסט פרופ) יצאו ברמה די גבוה - רמת ניקיון גבוה, בלי זיהומים (לא בדקתי אם ריכוז תואם למה שטוענים) וגם מבחינת הרגשה נתנו אחלה אפקט. שמן בסיס שלהם נכנס חלק כמעט בלי PIP
אורליים מוכנים (בהזמנת כדורים מוכנים) כנראה באיכות פחות טובה. אנאבר היה מדולל (סביבות 60-70% ממה שהיה אמור להיות), טורינבול היה מעורבב עם דיבול בערך שליש שני שליש. הבנתי מחבר שהאבקות שלהם ברמה מאוד גבוה, אבל זה דורש קצת התעסקות בהכנה

אז השמנים (טסט ומסט אננטט וטסט פרופ) יצאו ברמה די גבוה - רמת ניקיון גבוה, בלי זיהומים (לא בדקתי אם ריכוז תואם למה שטוענים) וגם מבחינת הרגשה נתנו אחלה אפקט. שמן בסיס שלהם נכנס חלק כמעט בלי PIP
אורליים מוכנים (בהזמנת כדורים מוכנים) כנראה באיכות פחות טובה. אנאבר היה מדולל (סביבות 60-70% ממה שהיה אמור להיות), טורינבול היה מעורבב עם דיבול בערך שליש שני שליש. הבנתי מחבר שהאבקות שלהם ברמה מאוד גבוה, אבל זה דורש קצת התעסקות בהכנה

לגבי האבקות שלהם של השמנים טסט אנטט וכו'
שצריך להוסיף ba bb ושמן בסיס כמו Gao או mct תלוי מה אתה מכין..

שמה הם עוברים סלקציה?

לא בדיוק הבנתי למה התכוונת באבקות בשורה האחרונה

לא בדיוק הבנתי למה התכוונת באבקות בשורה האחרונה
כן התכוונתי לאבקות של סטרואידים - גם אלה שצריך להזריק (אז כל העניין של ממסים ושמנים - טיפה יותר מורכב) וגם אלה שצריך לבלוע (פשוט לשקול מדויק ולארוז). לא יצא לי לבדוק אותם אישית, אבל הבנתי מכימאי קרוב שהם בדרגת ניקיון גבוה

כן התכוונתי לאבקות של סטרואידים - גם אלה שצריך להזריק (אז כל העניין של ממסים ושמנים - טיפה יותר מורכב) וגם אלה שצריך לבלוע (פשוט לשקול מדויק ולארוז). לא יצא לי לבדוק אותם אישית, אבל הבנתי מכימאי קרוב שהם בדרגת ניקיון גבוה

סה״כ נשמע אחלה
הזמנתי מהם גם טסט ומאסטרון E
ויני של מגנום. בהמשך אעדכן

יצא לך לעשות בדיקה לחומרים
בלאק מגנום hd ?

• פותח/ת השרשור

נשמע ששווה לנסות אותם , יש לך אופציה גם לבדוק את מינון החומר הפעיל בשמן?
יש לך מושג באיזה שמן הם משתמשים ? ענבים?

נערך לאחרונה:
ולך תדע על איזה צד הדילר התעורר היום או עם איזה סחורה הוא נתקע שצריך להעיף

סייקל דיבול סולו מוכר לך מ איפושהו?
חחחח לא ידעתי איך להגיד את זה נכון אבל אמרתה בול.זהירות דילרים בכמות גבוה בפוסט

• פותח/ת השרשור
@frozen
ראיתי שאתה כבר הרבה זמן משתמש בחומרים של בחברה הזאת אולי תשפוך לנו קצת אור עליהם מבחינת מינון חומר פעיל בשמן וכמה הם אמינים?
כמה זמן לוקח בדרך כלל למשלוח להגיע?

כמה חפירות על ppl ..
וזיוני מוח על מוכרים שנמצאים בארץ ואנשים שחושבים שמוכר שקונה אבקה מאליבאבא ומסתנז ומכין בעצמו בדירת 3 חדרים חומרים ugl בשביל בקושי קהל של כמה אלפי קונים . חומרים בארץ בהכרח יהיו בעלי איכות יותר ירודה ממעבדות בהודו או במקרה הזה של ppl שיש להם מעבדות עם הטכנולוגיה הכי חדישה שיש ושזאת חברת שקיימת מעל לעשור ויש לה threads בכמה וכמה פורומים על איכות המוצר ובדיקות ברמה שבועית שאנשים עושים ומעלים ברשת ... אז כן יכול להיות שיהיה חומרים סבבה בארץ וכן יכול להיות גם רפואי ברור .. אבל בסופו של דבר שקונים כמות ,הזמנה מחול תיצא תמיד יותר זול ותמיד יותר איכותי ...
מי שעדין לא מאמין לי מוזמן לחפש מידע בפורומים בחול..
עכשיו נכנסתי לבדוק מה העניין של הפנדה..
אתר של הלייצן הזה בוסטין לוייד, זכור לי הטמבל עוד מ2013 הייתי בטוח שהוא כבר מת כנראה.
לא הייתי קונה ממנו כלום, ואם כן אז להעביר בדיקות.. כי עם הכל לגיטימי אז הוא שבר את השוק לגמרי.
לא כל חומר שמעמיד לכם אותו ונותן לכם פאמפ באימון זה מה שרציתם
גם ראיתי כל מני סרטונים שלו על המינונים המטורפים על זה שהוא אומר שהכל הבדיקות כבד לבלב והלב הכל טוב על 150 מג אוראלים חחחח בזמן שהוא נראה כמו בלון ושומעים כל נשימה כבדה שלו כאילו חצי בקבר
מבנאדם כזה לא הייתי קונה כפכף

• פותח/ת השרשור
עכשיו נכנסתי לבדוק מה העניין של הפנדה..
אתר של הלייצן הזה בוסטין לוייד, זכור לי הטמבל עוד מ2013 הייתי בטוח שהוא כבר מת כנראה.
לא הייתי קונה ממנו כלום, ואם כן אז להעביר בדיקות.. כי עם הכל לגיטימי אז הוא שבר את השוק לגמרי.
לא כל חומר שמעמיד לכם אותו ונותן לכם פאמפ באימון זה מה שרציתם
גם ראיתי כל מני סרטונים שלו על המינונים המטורפים על זה שהוא אומר שהכל הבדיקות כבד לבלב והלב הכל טוב על 150 מג אוראלים חחחח בזמן שהוא נראה כמו בלון ושומעים כל נשימה כבדה שלו כאילו חצי בקבר
מבנאדם כזה לא הייתי קונה כפכף
איפה ראית שזה החברה של בוסטין לויד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית