הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה כסף שמים לחתונה של חבר טוב?

אם זה חבר ממש טוב, 500-1000 באהבה.

אם זה חבר - מכר כזה החלטה שלך כבר

כמו שנאמר כאן, חברות לא נמדדת בכסף. אבל תראה לפי המצב הכלכלי שלך, אני זוכר לחבר האחרון שהתחתן לפני כמה שנים (לא זוכר מה עשיתי עם החתונות לפני זה), עברה לי מחשבה שאם אני אשים לו נגיד עוד כמה מאות אני לא באמת ארגיש את זה למשל חודש הבא והלאה, אבל הוא יזכור את זה הרבה זמן ויהיה לו כיף ששמתי סכום סבבה (נראה לי זה היה 700), כמובן שהכל במסגרת המצב הכלכלי שלי באותו זמן, אם זה היה אומר שאני אצטרך להגביל את עצמי נגיד בקניות בסופר אז הייתי שם פחות.
בתור אחד שהתחתן
כדאי לצאת מרווח ״לכסות״ אתה צריך
לאדם מינימום 500
לזוג 1000
לא יודע איפה התחתנת, אולי במרכז זה שונה עד כדי כך, אבל אני התחתנתי לפני קצת פחות משלוש שנים, רוב האנשים שמו 250-300, זכור לי יותר 250 מאשר 300, חלק יחסית קטן שמו 200, אנשים קרובים שמו יותר אבל לא בהגזמה יותר. הסכום בסוף כיסה לנו את האולם וההוצאות הנלוות (דיג'יי, צלמים, אלכוהול וכו'). וזה עוד בלי לספור את מה שהמשפחות הגרעיניות נתנו

@yujinius
התחתנו בשאטו
השאלה אם ב250-300 אתה מכניס את כל ההוצאות?
אצלי היה זמר(עופר לוי) ורקדנית בטן
רכב מושכר(יוקרה)
אלכוהול
טיפ לרב מלצרים
שמלה ואיפור שיער לכלה
די גיי
הגברה מסכים
צלמים
וכו וכו

לכן נקבתי בסכום 500

אלכוהול
טיפ לרב מלצרים
שמלה ואיפור שיער לכלה
די גיי
הגברה מסכים
צלמים
כן
אצלי היה זמר(עופר לוי) ורקדנית בטן
רכב מושכר(יוקרה)
אה אז תתחיל מזה אחי, רק זה עולה הון תועפות להביא זמר ידוע. אני אישית לא מתחבר לדברים האלה (שנינו לא רצינו בכלל אירוע בהתחלה) אבל כל אחד והטעם שלו. אבל להביא זמר זה כבר מעבר למשהו "סטנדרטי" אתה לא יכול לצפות שהאורחים יתחשבו בזה ויביאו סכומים לזה, אם הביאו מה טוב.
התחתנו בשאטו
לא מכיר, איפה זה?
השאלה אם ב250-300 אתה מכניס את כל ההוצאות?
אמרתי בפועל מה היה אחי

היום אני מתסכל אחורה בחיים לא מתפזר ככה,זה ממש ביזבוז!!!

אם מורידים את כל השטויות מסביב
אז גם 300 יכול לכסות לאדם

עניין החתונות.. מתי כבר ייפסק?
בעזרת השם כשאתחתן זה יהיה מצומצם עד כ 200 איש באיזה צהריי שישי

שתדע ימי שישי עושים מקומות בודדים
ולרוב זה גנים פתוחים
ראה דוגמא טראסק,גני ים,קיסריה וכו
זה קרטון של שקלים
אתה מקבל מקום ״ערום״ ואתה צריך לדאוג לכל הספקים

עניין החתונות.. מתי כבר ייפסק?
בעזרת השם כשאתחתן זה יהיה מצומצם עד כ 200 איש באיזה צהריי שישי

חשבנו על זה אבל מזג האוויר ממש משחק תפקיד בחתונת שישי בוקר.
הלכנו על 200 מוזמנים בחמישי בערב. חמישי ערב זה אחד הדברים שהתעקשנו עליהם.

אז אחד החברים הכי טובים שלי מתחתן שבוע הבא. הוא החבר הקרוב הראשון שמתחתן אז אין לי כל כך מושג מה הסדרי גודל. גוגל נותן לי תשובות של כל דבר בין 500 ל2000 שקל.
מניסיון שלכם שיצא לכם להיות בחתונות כאלה, כמה שמתם? בין אם יחיד ובין אם זוג?
אם זה חשוב, אציין כי אני סטודנט.
200-300

* אזהרה חמורה, הכותב הנו בן לציונות הדתית, הכותב אינו אחראי על שום פיצוץ ביחסים בניך לחברך בעקבות עצותיו, האחריות על המשתמש בלבד:s49:

• פותח/ת השרשור
כמו שנאמר כאן, חברות לא נמדדת בכסף. אבל תראה לפי המצב הכלכלי שלך, אני זוכר לחבר האחרון שהתחתן לפני כמה שנים (לא זוכר מה עשיתי עם החתונות לפני זה), עברה לי מחשבה שאם אני אשים לו נגיד עוד כמה מאות אני לא באמת ארגיש את זה למשל חודש הבא והלאה, אבל הוא יזכור את זה הרבה זמן ויהיה לו כיף ששמתי סכום סבבה (נראה לי זה היה 700), כמובן שהכל במסגרת המצב הכלכלי שלי באותו זמן, אם זה היה אומר שאני אצטרך להגביל את עצמי נגיד בקניות בסופר אז הייתי שם פחות.

לא יודע איפה התחתנת, אולי במרכז זה שונה עד כדי כך, אבל אני התחתנתי לפני קצת פחות משלוש שנים, רוב האנשים שמו 250-300, זכור לי יותר 250 מאשר 300, חלק יחסית קטן שמו 200, אנשים קרובים שמו יותר אבל לא בהגזמה יותר. הסכום בסוף כיסה לנו את האולם וההוצאות הנלוות (דיג'יי, צלמים, אלכוהול וכו'). וזה עוד בלי לספור את מה שהמשפחות הגרעיניות נתנו
העניין הוא שאנחנו מגיעים 3 חברים הכי טובים של החתן וכמובן שמתאמים בינינו את הסכום כדי שאף אחד לא יראה רע פתאום. אם חבר אחד שם 750 אני לא אשים 1000 כי זה גורם לו להיראות רע. בגלל זה פשוט רצינו להבין מה הסטנדרט כדי מצד אחד שיהיה מכובד ומצד שני לא לשבור את הכיס. אחד החברים שבאים איתי אז חברה שלו היא חברה ממש טובה של הכלה אז הם שמים 1500 שקל, שמו 700 על 2 מסיבות הרווקים/רווקות, רק האיפור שלה עולה 500 שקל וכו' אז זה כבר נהיה סכומים לא קטנים על החתונה הזאת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית