עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החסנת???
😱😱😱
מהר תיבדק לאוטיזם
חילבה
חשבתי שאניאהבת חיי
לעניות דעתי מחיר וטעם צריך להיות העיקר כשקונים אבקת חלבון.
באופן אישי אני נמנע ממוצרי חלב, אז אני צורך אבקת חלבון על בסיס סויה ולא גבינה.
יש שתי אבקות שאני קונה, אחד של מיי פרוטאין אבקת סויה ללא טעם, זה משתלב טוב בשייק פירות, זול, ובלי חומרים שונים ומשונים.
ואבקת חלבון מאייהרב על בסיס אפונה וקטניות, עם ממתיקים וטעמים טבעיים בלבד, זה מאוד טעים, אבל יותר יקר, איתו אני אוהב להכין חטיפי חלבון.
לא רואה איך.תגיד יש אפשרות כזו שהאבקת חלבון יכולה לגרום לפצעים בפנים ?
לא רואה איך.
אני לא רופא, אבל קשר ישיר אני לא רואה.
אבל אם כשאת לוקחת יש פצעים, וכשלא, אין פצעים. זה שווה יותר מכל איבחון רפואי.
אולי זה סוג החלבון, לדוגמה תנסי חלבון צמחי כמו סויה במקום על בסיס גבינה ותראי אם יש הבדל.
יותר מסתבר שזה מהמסכה אני חושב.כן לא חיפשתי דעה רפואית .. אבל אולי זה קורה לעוד . אני פשוט תוהה אם זה קרה לי בגלל המסכה או בגלל שהתחלתי לצרוך חלבון .יכול להיות בגלל הרמת סידן הגבוהה שיש שם...
אין לזה ראיות אמיתיותתגיד יש אפשרות כזו שהאבקת חלבון יכולה לגרום לפצעים בפנים ?
באיזור של המסכה או במצח גם?המסכה
באיזור של המסכה או במצח גם?
את לא הראשונה שמדווחת על זהמסכה .. כן זה גם נשמע הגיוני שזה בגלל המסכה הארורה הזו ולא מהחלבון , בכל מקרה חשבתי שאולי יש קשר גם לזה .
את לא הראשונה שמדווחת על זה
גם אשתי טוענת את זה.
זה יכול לקרות אם העור רגיש לבד (אם זו מסכת בד סינתטי)
או שימוש ממושך בייחוד בחום, אין מספיק איוורור וכל האזור נעשה לח, מה שיוצר אי-נעימות, גרד ולעיתים גם אדמומיות שמלווה בפריחה, שזה כנראה מה ש @RM55889 מתארת.
כדי להימנע מזה רצוי להוריד את המסכה לפעמים כדי שהעור יתאוורר, לשטוף פנים, ולהחליף מסכה מדי פעם
תנסי לשטוף יותר פנים ומה שבנצ'וק הציעיש אולי איזה תכשיר שאשתך משתמשת בו שעוזר ? אולי תחסוך לי מפגש עם הרופא עור
יש אולי איזה תכשיר שאשתך משתמשת בו שעוזר ? אולי תחסוך לי מפגש עם הרופא עור
אפשר לרכוש בסופר פארם?תנסי לשטוף יותר פנים ומה שבנצ'וק הציע
ולגבי תכשיר, קליר אנד קלין (או ההפך?)
של ג'ונסון
סבון פנים שעושה פלאים.מנסיון
אני כבר מעדיפה לקחת סיכון עם דוח קורונה מאשר לסבול את כל החברים החדשים שנוספים לי לפניםקרם לחות / אלוורה, לא בזמן עטיית המסכה, ואם את מתאפרת אז להפחית עם האיפור באזור.
התכשירים האלה אינם תחליף להיגיינה שהיא מונעת, להחליף מסכה כל כמה זמן ולתת לפנים לנשום קצת בלי מסכה
נראה לי שיש להםאפשר לרכוש בסופר פארם
מה זה רשפנראה לי שיש להם
הזמנתי פעם מI herb
אפילו נתקלתי בזה ברש"פ פעם (יותר זול מהסופר פארם)
אבל I herb הכי זול
רישום פלילימה זה רשפ