הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצצת קלוריות

קלוריות שהם סתם מלאות סוכר, משמינות במיוחד.ושאם תאכל את אותו מוצר הוא לא יחזיק אותך ליותר משעה, בניגוד ללחמניה עם גבינה שהיא תחזיק בן אדם רגיל לכמה שעות..

למעשה קלוריות זבל מבחינתי זה גלידות, חטיפים, עוגות, שתייה מתוקה.. ועובדה שעדיף לשתות ליטר חלב מליטר קוקה קולה (בלי להתחשב בחלבון שבחלב, אל ארק בגלל ההבדל באיכןת הקלוריות)..

אין כזה דבר אוכל משמין 😣

קלוריות שהם סתם מלאות סוכר, משמינות במיוחד.ושאם תאכל את אותו מוצר הוא לא יחזיק אותך ליותר משעה, בניגוד ללחמניה עם גבינה שהיא תחזיק בן אדם רגיל לכמה שעות..

למעשה קלוריות זבל מבחינתי זה גלידות, חטיפים, עוגות, שתייה מתוקה.. ועובדה שעדיף לשתות ליטר חלב מליטר קוקה קולה (בלי להתחשב בחלבון שבחלב, אל ארק בגלל ההבדל באיכןת הקלוריות)..
קרא את המאמר "קלוריה זה קלוריה?"

Nethaniel ---- לא הגיוני! באותו ערב עשיתי את מה שאמרת זה כמות אדירה לארוחה אחת וגם לא טעים במיחוד.. באמת יצא לי כמות עצומה!

לא יודע כנראה אתה באמת קטן ו\או בתחילת דרכך.
אני אישית מוריד את זה בהנאה בתור ארוחת ערב, ויוצא שבע ומאושר (שבע בגדר הנורמה).
לאור העובדה שאתה יכול לשים שם גבינות בצורות וצרורות יש לך ערך קלורי נהדר ואיכותי.

חיטוב למוות 😵

לא יודע למה גלידה מבחינתך זה אוכל זבל אבל יאללה,נזרום.
בפחמימות וחלבונים יש 4 קלוריות לגרם ובשומן יש 9 קלוריות לגרם.
מסקנה-שומן מעלה במשקל יותר מפי שתיים לעומת חלבונים ופחמימות.
בתיאוריה רצוי לצרוך את רוב השומן ממקורות"בריאים" כלומר שומן בלתי רווי
ולא מהחי.(אגוזים,שמן זית,טחינה,אבוקדו,שמן דגים וכ'ו.)
בפועל וגם מה שרוב האנשים פה בפורום דוגלים בו הוא שתאכל שומן מכל סוג(חמאה,ביצים שלמות בשרים שמנים)
וכל עוד אתה צעיר,מתאמן ואין לך בעיה בריאותית כלשהי,הכל יהיה בסדר (יש המון מקום לגנטיקה פה).
אז האופציה שלך היא או
א-לדחוף כיכר לחם(פחמימה) ושני ליטר חלב(גם חלבון וגם פחמימה) ביום+2 עופות שלמים(חלבון)....
ב-לאכול קצת פחות פחמימות וחלבונים ולהשלים קלוריות בשומן בכמות שאפשר לדחוף ב-24 שעות.
ג-מעצבן(אותי) לשמוע אנשים שקשה להם להשמין...סתם לידע כללי.
ד-אין.

Back
למעלה תחתית