הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוסטנון

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
שלום, קניתי סוסטנון 250, איך אני יודע כשאני מזריק אותו שבעצם הגוף לא "עושה לי תרגיל" וממיר את הסוסטנון לאסטרוגן?
אני לא לוקח חומר אנטי ארומטי

כל אחד וההמרה שלו בגוף, אין לך יכולת לדעת כמה מומר לך חוץ מבדיקות דם תוך כדי הסייקל לראות רמות הורמונים

ברגע שתהיה המרה לאסטרוגן אתה תתחיל להרגיש עקצוצים בפיטמה ו/או פצעי אקנה.
אם אתה רוצה למנוע מראש תיקח ארמידקס כדור כל יומיים-שלושה, ואם אין ואתה מתחיל להרגיש משהו אז אפשר לקחת חצי כדור (10 מ"ג) של טמוקסיפן.

שלום, קניתי סוסטנון 250, איך אני יודע כשאני מזריק אותו שבעצם הגוף לא "עושה לי תרגיל" וממיר את הסוסטנון לאסטרוגן?
אני לא לוקח חומר אנטי ארומטי

הדרך הכי טובה לדעת היא לעשות בדיקות דם.
אם אתה לא הולך על הדרך הזו, שים לב לתופעות לוואי היותר מוכרות כגון אגירת נוזלים גדולה או נפיחות בפטמה.

במקרה של e2 גבוה, הייתי מתחיל בחצי כדור ארימידקס כל יומיים-שלוש ורואה איך זה עובד עליי, אם צריך מעלה מינון.
*זו לא המלצה רפואית*
*אני לא רופא*

תודה
ועוד שאלה ,יש בשוק זיופים של ארימידקס או ארומסין?
מיש?
בשוק יש זיופים של הכל!!! של כל דבר שקיים. ארומזין וארימידקס קיים בבית מרקחת עם יש לך מקור של בית מרקחת זה לא יהיה זיוף ב-100%.
עם אתה קונה חומרים של חברה מפוקפקת בלי אמא ואבא גם זה יכול להיות זיוף.

• פותח/ת השרשור
בשוק יש זיופים של הכל!!! של כל דבר שקיים. ארומזין וארימידקס קיים בבית מרקחת עם יש לך מקור של בית מרקחת זה לא יהיה זיוף ב-100%.
עם אתה קונה חומרים של חברה מפוקפקת בלי אמא ואבא גם זה יכול להיות זיוף.

איך אני אקנה ארימידקס מבית מרקחת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית