הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם אבקה עדכני

• פותח/ת השרשור Deleted member 17020
  • פורסם בתאריך
D

Deleted member 17020

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
יצא לי לקרוא בהמלצות של תוספי תזונה והלכתי קצת לאיבוד. הבנתי שיש גרסאות חדשות להמון אבקות. מתעניינת באבקת dymatize iso100. איזה טעם הכי מומלץ?? מתכננת להכין על בסיס מים. יש ברשותי את טעם השוקולד ככה שמעדיפה לגוון עם טעם אחר. תודה

אני אוטוטו מסיים דיימטייז קפה מוקה, ממש טעים, אני ממליץ.
בכלל הטעמים שלהם מעולים.
אל תשברי את הראש יותר מדי, תבחרי לפי טעם שנראה לך

• פותח/ת השרשור
אני אוטוטו מסיים דיימטייז קפה מוקה, ממש טעים, אני ממליץ.
בכלל הטעמים שלהם מעולים.
אל תשברי את הראש יותר מדי, תבחרי לפי טעם שנראה לך
קראתי מלא ביקורות רעות על הוניל והוניל עוגיות, מפחדת להזמין ולהתבאס על קופסא שלמה. ניסית אולי טעמים נוספים? כי חשבתי להזמין את iso100

קראתי מלא ביקורות רעות על הוניל והוניל עוגיות, מפחדת להזמין ולהתבאס על קופסא שלמה. ניסית אולי טעמים נוספים? כי חשבתי להזמין את iso100

כל ביקורת שאת קוראת שקשורה לטעם תקחי בערבון מוגבל.
הקפה מוקה הוא Elite ולא iso100, אז אם את לא נעולה על ה-iso אז זו אופציה מעולה ממש. גם אני שותה עם מים, וקרח.
מה-iso100 יצא לי לנסות טעם עוגיות כלשהו (לא זוכר בדיוק מה) ודווקא היה לא רע בכלל. לא יודע להגיד לך מעבר לזה כי זה היה לפני שנה בערך.

תמיד אפשר למכור אם הטעם לא מוצא חן בעינייך

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית