הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איבוד של 3 קילו במהלך יומיים=נוזלים?

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
היי, אז הייתי חולה יומיים, המחלה היתה מלווה בכאבי בטן חזקים שמנעו ממני לאכול, אחרת הייתי מתקפל מכאבים, במהלכם, יום ראשון אכלתי חצי יום, יום שני כמעט ולא הכנסתי שום דבר לפה, חוץ מלחם מיובש ותה, ירדתי 3 קילו, דבר שנראה לי בלתי הגיוני כל כך, האם זה ירידה של נוזלים בלבד?(שזה מה שנראה לי לפי ההיגיון), בנוסף לזה המצב שלי ישתפר, מבחינת חום והרגשה כללית שהיא טובה, פרט לכאבי הבטן, ואני עדיין מעדיף לאכול כמה שפחות, כי שוב אכילה לא עושה לי טוב עכשיו בבטן, למרות שזה לא גורם לי להקאה עדיין, את האמת היום בבוקר כבר חשבתי שהכל מאחורי, ואכלתי היום כרגיל, אבל במהלך היום הבטן שוב התחילה לכאוב, מה ששוב מנע ממני לאכול כמו שצריך, אז השאלה שלי, שהיא יותר שאלה לידע כללי, כי אין מה לעשות, לאכול אני לא יאוכל, מה כמות החלבון הנחוצה על מנת לשמר על מסת השריר במהלך היום?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזה תקף לגבי שמירה בלבד, או שאני טועה?
כמובן שבגדול זה קשור במאזן נייטרלי, אך עדיין צריך כמות מינימלית של חלבון אני מאמין.

---------- התגובה התווספה ב 22:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:03 ----------

נוזלים, TAKE IT EASY

כן חחח, שלא תחשבו שאני נכנס לפאניקה מזה, אפשר לחשוב לא לאכול כמו שצריך 3 ימים לא יהרוג אותי, זה פשוט מעניין זה הכל, שום דבר לא יעזור עד שזה לא עובר אי אפשר לאכול, אני יותר בבאסה שאני לא יכול לזלול גאנק פוד מאשר באסה לאבד משקל חחחחח...

• פותח/ת השרשור
כן זה כנראה נוזלים, היום אכלתי כמו שצריך(עד עכשיו הכל בסדר תודה לאל), וראיתי שהמשקל קפץ למעלה דרסטית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית