הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכי חלבון יומיים

decoscope

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי,

לפי משקל גופי אני אמור לאכול עד 140-150 גרם חלבון ביום
אם מגיע מצב שאני מגיע עם אוכל לסביבות ה110, יחד עם סקןפ חלבון אחד של 29 גרם למנה, האם יש מניעה בלקחת עוד מנת סקופ חלבון במידה וזה לא פוגע במטרה שלי (גירעון קלורי/חיטוב)?

היי,

אם מגיע מצב שאני מגיע עם אוכל לסביבות ה110, יחד עם סקןפ חלבון אחד של 29 גרם למנה, האם יש מניעה בלקחת עוד מנת סקופ חלבון במידה וזה לא פוגע במטרה שלי (גירעון קלורי/חיטוב)?

אין עם זה בעיה, אבל יש עדיפות להגיע לכמות חלבון כמה שיותר מאוכל, במיוחד במשקל גוף.שלך.

מה משקל הגוף שלך?

באופן כללי עדיף כמה שיותר להסתמך על אוכל אמיתי וכמה שפחות על תוספי תזונה. סקופ אחד עוד לגיטימי. שני סקופים ביום באופן קבוע זה מיותר לדעתי, יש עוד המון מקורות חלבון שאפשר לשלב בתזונה היומית.
חלבון זה רכיב תזונה מאוד חשוב, אבל בסופו של יום תזונה כוללת עוד המון דברים חוץ מחלבון.

• פותח/ת השרשור
מה משקל הגוף שלך?

באופן כללי עדיף כמה שיותר להסתמך על אוכל אמיתי וכמה שפחות על תוספי תזונה. סקופ אחד עוד לגיטימי. שני סקופים ביום באופן קבוע זה מיותר לדעתי, יש עוד המון מקורות חלבון שאפשר לשלב בתזונה היומית.
חלבון זה רכיב תזונה מאוד חשוב, אבל בסופו של יום תזונה כוללת עוד המון דברים חוץ מחלבון.
משקלי 95 , 1.67, לא יודע אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור
שוקל 95 ק"ג ומגיע ל 110 גרם חלבון?
על כמה קלוריות?
שים לב שכתבתי 110 יחד עם סקופ של חלבון.
זה נגיד אתמול ביום של אימון כוח יצא בהערכה גסה של האפליקציה 161 גרם חלבון

קבצים מצורפים

• SmartSelect_20240829_175927_MyFitnessPal.png
    SmartSelect_20240829_175927_MyFitnessPal.png
    KB 32.5 · צפיות: 35
  • SmartSelect_20240829_175949_MyFitnessPal.png
    SmartSelect_20240829_175949_MyFitnessPal.png
    KB 31.7 · צפיות: 33
נערך לאחרונה:
בכדי להעלות את כמות החלבון על אותו ערך קלורי תצטרך להוריד בשומן או פחמימות או בשניהם מן הסתם.
קוטג 3% במקום 9 לדוגמא.
במקום 2 ביצים שלמות, ביצה אחת ו2 חלבוני ביצה וכו וכו.
להוסיף יותר חזה עוף ולוותר על חלק מהפחמימות בארוחות ועוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית