הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סרטון עדכון פיזיקס 3/9 + פוסינג גב מטורף

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
היה לי את הזכות אחי ואני שמח, אם הייתי מת הייתי מצפה לפחות שיעשו לי מצבה של דאמבלים.
נשמור את זה לגיל 120 חחחחחחח
הנינים שלך יבואו לפקוד את הקבר שלך ויהיה כתוב עליו
פה נקבר אוריה 'דאמבל' הצרפתי החזק
מתחת לזה יהיה כתוב את סיפור המעשה

• פותח/ת השרשור
מבחינת בן אדם אתה rare (אני מתכוון ללא אפוי, לא 100%).
אבל מבחינת הגוף אתה well done. גוף פצצה.
אני אקח את זה כמחמאה, תודה יאח
מה שעושה את הבנאדם בנאדם זה דווקא זה שהוא לא הולך בתלם, זה מה שמייחד כל בנאדם אחרת היה פה משעמם ואפרורי אח

אם יתנו לו לעשות סקוואט זה עומד להגמר במוות של מישהו, מכון חכם.
אף אחד לא ימות כתוצאה מהסקוואטים שאני עושה ותרגיע קצת עם הארס חבר
IMG_20200906_133200.jpg

ברגליים שמתי משקל קצת יותר נמוך אבל עדיין מכובד בלג פרס אחרי קצת מוט ריק בסקוואט והבאתי נעליים שאפשר לעשות איתם לואו באר ובכדי להשקיע בחלק הסופי של התנועה איפה שהקוואדס באמת סובלים בלג פרס ואז שמתי bfr על הרגליים ועשיתי תאומים, התחלתי להוסיף לאימונים שם בחזרה לג קורל בעמידה, זה לא כמו lying curl והמשקל שם לא מאתגר אותי יותר מדי אבל ההמסטרינג שלי היה צריך את זה וזה הציוד שיש

מה שעושה את הבנאדם בנאדם זה דווקא זה שהוא לא הולך בתלם, זה מה שמייחד כל בנאדם אחרת היה פה משעמם ואפרורי אח

צפה בקובץ המצורף 58314
ברגליים שמתי משקל קצת יותר נמוך אבל עדיין מכובד בלג פרס אחרי קצת מוט ריק בסקוואט והבאתי נעליים שאפשר לעשות איתך לואו באר ובכדי להשקיע בחלק הסופי של התנועה איפה שהקוואדס באמת סובלים ואז שמתי bfr על הרגליים ועשיתי תאומים, התחלתי להוסיף לאימונים שם בחזרה לג קורל בעמידה, זה לא כמו lying curl והמשקל שם לא מאתגר אותי יותר מדי אבל ההמסטרינג שלי היה צריך את זה וזה הציוד שיש
אחלה סיכוי שהיה קורה משהו נוראי אם היו אנשים בסביבה שנפלת בסקוואט.
אתה מסכן את עצמך ואת הסביבה עם הסקוואט שלך, אז הם צודקים לגמרי כשהם לא נותנים לך.
בהצלחה עם הלג פרס

• פותח/ת השרשור
אחלה סיכוי שהיה קורה משהו נוראי אם היו אנשים בסביבה שנפלת בסקוואט.
אתה מסכן את עצמך ואת הסביבה עם הסקוואט שלך, אז הם צודקים לגמרי כשהם לא נותנים לך.
בהצלחה עם הלג פרס
אני אתן לבחור למעלה להחליט מה הסיכויים ולמה היה או לא היה אנשים מאחורי שזה קרה..
אני אעשה את ההשתדלות לשפר עמדות.
תודה על איחולי ההצלחה וגמר כתיבה טובה חבר

צפה בקובץ המצורף 58314
ברגליים שמתי משקל קצת יותר נמוך אבל עדיין מכובד בלג פרס אחרי קצת מוט ריק בסקוואט והבאתי נעליים שאפשר לעשות איתם לואו באר ובכדי להשקיע בחלק הסופי של התנועה איפה שהקוואדס באמת סובלים בלג פרס ואז שמתי bfr על הרגליים ועשיתי תאומים, התחלתי להוסיף לאימונים שם בחזרה לג קורל בעמידה, זה לא כמו lying curl והמשקל שם לא מאתגר אותי יותר מדי אבל ההמסטרינג שלי היה צריך את זה וזה הציוד שיש
מסכים איתך. אוהב אנשים כמוך, מיוחדים.

חחחחחחח ״אסרו עליי לעשות סקוואט״
תעבור מכון אחי מה יש שם גננת ששמה אותך גם בעונש
ראית אותו עושה סקוואט?
זה לטובתו.
פעם אחת ראיתי אותו עושה חזרת סקוואט מושלמת עם 180 ואני לא צוחק שזה ממש ריגש אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית