עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה היה קורה,היית מרגיש צביטה ב'וועד הורים'..קראתי פה בפורום כמה מעמים שלא מייצרים יותר פרגניל.
קצת סדר בדברים. לא הפסיקו לייצר פרגניל 5000 אלף UI שכולם הכירו ב-10 שנים האחרונות. אבל הפסיקו למכור אותו בכל הבתי מרקחת/וקופות חולים חוץ מאחד כי הוא נכנס לפיקוח של בית חולים. אבל הוא קיים שם. ( בגלל שהוא נכנס לפיקוח 99% מהדילרים לא יכולים להביא לך אותו) לפני כשנה וחצי נעצר ונכנס לכלא לתקופה מסוימת אחד הדילרים שהיה מייצר זיופים שלו אחד לאחד! זיופים של טסט באייר וגם GH וגם חומרים נוספים. לקח זמן עד שהזיופים האלה נגמרו אבל יש מצב שנשאר פה ושם. הפרגניל המקורי היה מגיע באמפולות מזכוכית אם ראש שאתה צריך לשבור. והזיופים עשו ב ואיילים. לא ידוע לי על פרגניל מקורי שנמכר ב ואיילים. בשנתיים האחרונות לא מאט אנשים מביאים פרגניל מרוסיה/סין/ותאילנד במינונים שונים ראיתי 1000 UI ראיתי 5000 וגם 7000. יש לציין שהחומר צריך להגיע ולהשמר בקירור בשביל שיעבוד. נכון להיום קיים בקופות חולים ובכל הבתי מרקחת מוצר שנקרא אוביטריל שזה הפרגניל המשופר במינון של 6500 אלף UI המוצר מגיע ב-עט רפואי. עם אתה לוקח כזה זה אמין ב-300%. כל השאר היום בשוק הוא או לא עובד או בסימן שאלה.קראתי פה בפורום כמה מעמים שלא מייצרים יותר פרגניל.
הציעו לי אחד של 5000 יח'
ואחד של 1000יח'
יש מצב שזה זיוף ?
זה היה ככה,הפסיקו עם האמפ'הפרגניל המקורי היה מגיע באמפולות מזכוכית אם ראש שאתה צריך לשבור
ע''ע בתמונה בתגובה מעללא ידוע לי על פרגניל מקורי שנמכר ב ואיילים
תתפלא מאוד לשמוע כנראה שהזיופים של פרגניל ב ואיילים הגיעו גם לחלק מבתי מרקחת בארץ אל תשאל איך אני יודע שזה נשמע עזוי. גם משרד הבריאות היה בשוק.זה היה ככה,הפסיקו עם האמפ'
עכשיו זה כמו שפרסמתי בתמונה בתגובה מעל
ע''ע בתמונה בתגובה מעל
וזה הגיע מבית מרקחת
שמעתי על זה משהותתפלא מאוד לשמוע כנראה שהזיופים של פרגניל ב ואיילים הגיעו גם לחלק מבתי מרקחת בארץ אל תשאל איך אני יודע שזה נשמע עזוי. גם משרד הבריאות היה בשוק.
זה מה שהדילרים יגידו לך...זה היה ככה,הפסיקו עם האמפ'
עכשיו זה כמו שפרסמתי בתמונה בתגובה מעל
קצת סדר בדברים. לא הפסיקו לייצר פרגניל 5000 אלף UI שכולם הכירו ב-10 שנים האחרונות. אבל הפסיקו למכור אותו בכל הבתי מרקחת/וקופות חולים חוץ מאחד כי הוא נכנס לפיקוח של בית חולים. אבל הוא קיים שם. ( בגלל שהוא נכנס לפיקוח 99% מהדילרים לא יכולים להביא לך אותו) לפני כשנה וחצי נעצר ונכנס לכלא לתקופה מסוימת אחד הדילרים שהיה מייצר זיופים שלו אחד לאחד! זיופים של טסט באייר וגם GH וגם חומרים נוספים. לקח זמן עד שהזיופים האלה נגמרו אבל יש מצב שנשאר פה ושם. הפרגניל המקורי היה מגיע באמפולות מזכוכית אם ראש שאתה צריך לשבור. והזיופים עשו ב ואיילים. לא ידוע לי על פרגניל מקורי שנמכר ב ואיילים. בשנתיים האחרונות לא מאט אנשים מביאים פרגניל מרוסיה/סין/ותאילנד במינונים שונים ראיתי 1000 UI ראיתי 5000 וגם 7000. יש לציין שהחומר צריך להגיע ולהשמר בקירור בשביל שיעבוד. נכון להיום קיים בקופות חולים ובכל הבתי מרקחת מוצר שנקרא אוביטריל שזה הפרגניל המשופר במינון של 6500 אלף UI המוצר מגיע ב-עט רפואי. עם אתה לוקח כזה זה אמין ב-300%. כל השאר היום בשוק הוא או לא עובד או בסימן שאלה.
זה מה שאני אומר פה כבר חודשים...בשנתיים האחרונות לא מאט אנשים מביאים פרגניל מרוסיה/סין/ותאילנד במינונים שונים ראיתי 1000 UI ראיתי 5000 וגם 7000. יש לציין שהחומר צריך להגיע ולהשמר בקירור בשביל שיעבוד.
בעיקר ugאז רגע מה יש עכשיו זמין אצל הדילרים אם אין פרגניל ? אוביטריל מוכרים?
אוביטריל זמין בבית מרקחת במינון של 6500 אלך UI מגיע ב עט רפואי דילר שיש לו קשרים יכול להביא.אז רגע מה יש עכשיו זמין אצל הדילרים אם אין פרגניל ? אוביטריל מוכרים?
מה יש פה להיות בטוח ? מי בכלל מתווכח על זה ? רשום במפורש על התרופה לשמור בקירור בבית מרקחת זה יושב במקרר.זה מה שאני אומר פה כבר חודשים...
העניין הוא שיש פה הרבה "אסים" שחושבים שהמציאו את הגלגל...ובטוחים שכל עוד לא ערבבו את האבקה עם המים הכל בסדר:s85:😆
הם גם ידעו לספר לך על חבר שגדלו לו הביצים ועל בדיקות מעבדה וכו'
על זה אתה שמעת..אוביטריל זמין בבית מרקחת במינון של 6500 אלך UI מגיע ב עט רפואי דילר שיש לו קשרים יכול להביא.
מה יש פה להיות בטוח ? מי בכלל מתווכח על זה ? רשום במפורש על התרופה לשמור בקירור בבית מרקחת זה יושב במקרר.
אז שמעת מישהו במכון ששמע מפלוני או מאחד שמזמין באינטרנט מאתר שמבטיח הבטחות שווא...חסר פתים?קטע
אני לא מכיר דילרים
אבל שיהיה
לא שמעתי כלוםאז שמעת מישהו במכון ששמע מפלוני או מאחד שמזמין באינטרנט מאתר שמבטיח הבטחות שווא...חסר פתים?
אם מי שסיפר לך על זה הוא אחד מהחברים הרוקחים שלך...לא הייתי מציע לך לבנות עליו במידה ותתחיל להשתמש