עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין נורדי באבקה.קיים ב-15 UI ב עט כן. תבקש תמונות של הנוזל והאבקה + תוקף ואריזה הכל בוא נראה נבדוק
למה אתה מתערב ? הוא רשם שהציעו לו באבקה תן לו להביא תמונות.אין נורדי באבקה.
רשמתי מתוך נקודת הנחה שהמקור שלו אמר לו שזה אבקה עם נוזל....לא תמיד המקור נותן צילום של המוצר מבפנים ומחוץ לאריזה.למה אתה מתערב ? הוא רשם שהציעו לו באבקה תן לו להביא תמונות.
צריך להסוף תמונות של זיופים ולעלות את זה לפוסט מסודר באתר.רשמתי מתוך נקודת הנחה שהמקור שלו אמר לו שזה אבקה עם נוזל....לא תמיד המקור נותן צילום של המוצר מבפנים ומחוץ לאריזה.
וגם אם הןא יביא...מזה יתן לך/לו?
אם אין למעשה נורדי באבקה.
זה כמו אותו אחד שהביא תמונה של פרגניל בקופסה זהה רק עם ויאלים במקום אמפ בפנים.
או לצורך הדוגמה..אחד שיציע לך באייר בויאל(אני מניח שלא תבקש תמונה במצב כזה)
אינבוקס מפוצץ בעוד 3..2..1התמונה לא שלי, לא לפנות אלי עם שאלות
אז בפועל בית המרקחת מחלק מים בויאלים בתור תרופה לאנשים שזקוקים לה?תתפלא מאוד לשמוע כנראה שהזיופים של פרגניל ב ואיילים הגיעו גם לחלק מבתי מרקחת בארץ אל תשאל איך אני יודע שזה נשמע עזוי. גם משרד הבריאות היה בשוק.
לטעמי זה מוגזם...אז בפועל בית המרקחת מחלק מים בויאלים בתור תרופה לאנשים שזקוקים לה?
חלאס לקשקשלטעמי זה מוגזם...
בית מרקחת כזה שמשרד הבריאות מגיע אליו נסגר דקה אחרי.
התופעה הזו ידועה ונפוצה במדינות פחות מודרניות מישראל במזרח ולא רק.
אם זה קיים בארץ אז זה בשוליים של השוליים..לא בבתי המרקחת הרשמיים..בטח לא ברשתות הגדולות
כנ"לאז בפועל בית המרקחת מחלק מים בויאלים בתור תרופה לאנשים שזקוקים לה?
כן מוכריםבמיוחד לא בתי מרקחת פרטיים
אפשר להכיר אותם גם ?כן מוכרים
מכיר כמה רוקחים שמחזיקים אצלם
להכיר? כן (תביא בקלוואה ותתקבל בברכה)אפשר להכיר אותם גם ?
1) יש מצב שכן במיוחד אצל מחבלים.אז בפועל בית המרקחת מחלק מים בויאלים בתור תרופה לאנשים שזקוקים לה?
כבר רואה את זה הופך לפוסט פוליטי..מחבלים
סבירות גבוהה יותר2) לא בטוח שהם בעצמם ידעו על זה ב-100%.
כבר רואה את זה הופך לפוסט פוליטי..
סבירות גבוהה יותר
1) יש מצב שכן במיוחד אצל מחבלים.
2) לא בטוח שהם בעצמם ידעו על זה ב-100%.
כל האנשים שיצא לי לשמוע מהם שהשתמשו בזה אמרו שלא הייתה תגובה כלל לפרגניל. = לא פעל.וזה שזה זיוף אומר שזה בהכרח מים או שיש מצב זה באמת עם חומר פעיל?
ממה שצילמתי?כל האנשים שיצא לי לשמוע מהם שהשתמשו בזה אמרו שלא הייתה תגובה כלל לפרגניל. = לא פעל.
זה כבר רולטה..וזה שזה זיוף אומר שזה בהכרח מים או שיש מצב זה באמת עם חומר פעיל?
עניתי לו על שאלה מה ששאל. גם ממה שצילמת בין היתר כן.ממה שצילמתי?
טוב אחיגם ממה שצילמת בין היתר כן.
מה הוביל אותך לחשוב שיש סיכוי שmsd בויאלים יעבוד?טוב אחי