הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי תוכנית AB, שחבר בנה לי.

Unknown17

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
היי ביקשתי מחבר שיבנה לי תוכנית AB לתקופה המסה וזאת התוכנית שהוא בנה לי. רציתי לשמוע מה חוות הדעת שלכם, האם מספר החזרות לא גבוה מידי לתרגילים מורכבים. תודה!

אימון ראשון ( חזה, גב , ידיים )

תרגיל ראשון : לחיצת חזה מוט עליון.
8,10,12,15

תרגיל שני: לחיצת חזה במשקולות 8*1 12*2

תרגיל שלישי: פרפר בכבלים 3 סטים של 15 חזרות.

גב
תרגיל ראשון: בנט אובר 8,10,12,15
תרגיל שני: פולי עליון – רחב- 8,10,12
תרגיל שלישי: פול אובר בחבלים או במוט בכבלים- 3 סטים של 15 חזרות.
לבין(.

ידיים:
יד אחורית בחבל 15*2 דגש כיווץ.
לחיצה צרפתית 10*2
יד קידמית במוט W אחיזה רחבה – 15,12,10

אימון B ( רגליים וכתפיים )

רגליים:
תרגיל ראשון: פשיטת ברכיים 15*3
8,10,12,15 סקוואט:
לחיצת רגליים 15-12*3
כפיפה בישיבה\ שכיבה 15*3 דגש כיווץ.

כתפיים:
15,12,10 -הצידה הרחקה
לחיצת כתפיים במשקולות – 8,10,12
כתף אחורית על ספסל בשיפוע 15*3.

היי איזה ניסיון יש לחבר שלך בבניית תוכניות?
מצטרף לשאלה של הבחור.
מניסיון גם החבר ה"מנופח" שהולך לחד"כ לא תמיד מבין. גם אם הוא מבין, כנראה אין לו הכשרה להבין בשביל אחרים, בסופו של דבר קל יותר לדעת מה נכון לגוף שלך מאשר לגוף של מישהו אחר. בקיצור בלי קשר לא הבנתי למה בכל אחד מהמורכבים חבר שלך רשם טווח חזרות אחר. אגב, מה המטרה שלך? רק היפרטרופיה או גם כוח? עוד כמה דברים. הסדר של התרגילים לא טוב, למה שתתחיל בתרגילי עזר/מבודדים לפני מורכבים? ולמה שתעבוד יד אחורית לפני כתפיים? יש עוד דברים אבל אני מרגיש שהחבר'ה המנוסים פה יכלו לתת לך עצות טובות יותר ממני.
בכל מקרה, העצה הכי טובה שאפשר לתת לך לדעתי, זה או לעבוד לפי תוכנית מוכחת למתחילים, או ללכת למאמן אישי. אגב, מקווה שלמדת לעשות סקוואט ובנץ' נכון לפני שאתה מתחיל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על המענה המהיר, מעריך מאוד.
הניסיון שלו זה משינוי מטורף שהוא עשה מבחור ממש שחיף לגוף ממש יפה ובנוסף הוא מעביר אימונים אישיים.
לגביי המטרה שלי היא בעיקר להתנפח... אני בגובה 1.80 שוקל 65 קילו.

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר, מעריך מאוד.
הניסיון שלו זה משינוי מטורף שהוא עשה מבחור ממש שחיף לגוף ממש יפה ובנוסף הוא מעביר אימונים אישיים.
לגביי המטרה שלי היא בעיקר להתנפח... אני בגובה 1.80 שוקל 65 קילו.

לא מקנא במי שנופל באימון אישי אצל חבר שלך, זה רק מוכיח שכל ה״מאמני כושר״ היום זה אנשים שפיתחו גוף מכובד ולא אנשים עם מושג בנושא.

• פותח/ת השרשור
לא מקנא במי שנופל באימון אישי אצל חבר שלך, זה רק מוכיח שכל ה״מאמני כושר״ היום זה אנשים שפיתחו גוף מכובד ולא אנשים עם מושג בנושא.

אז מה אתה מציע אחי?
בנוסף משהו לא מסתדר לי כל כך מבחינת ההבנה... אם הבן אדם לא מבין בפיתוח גוף אז איך הוא הגיע לתוצאות כאלה טובות? אני מדבר איתך על בן אדם שהיה רזה על גבול האנורקס ועכשיו יש לו גוף כמו של ספרטני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית