הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיקום זריקה

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
שלום, אחרי מלא שנים שלא הזרקתי שום חומר, הזרקתי היום את הזריקה השנייה של הסוסטנון לישבן והפעם נכנס לי דם למזרק, הוצאתי את הזריקה והזרקתי שוב, אבל אני לא ממש בטוח שדייקתי והזרקתי לאזור המדוייק בישבן, זה משמעותי?

וברצינות, שווה לקחת את הזמן ללמוד את הבסיס על תזונה ואימונים, לאכול ולהתאמן לפי זה. אם אין זמן/רצון, שווה לקחת תזונאי ומאמן שמבינים עניין שירכיבו לך תפריט ותכנית לפי המטרות שלך. זה העיקר ויעזור לך הרבה יותר ממיקום זריקה או כל תוסף אחר

לא בקטע שתיעלב ממני וכדומה אבל כל הודעה נוספת שלך אני מפקפק יותר ויותר שאין זה אלא סייקל ראשון שלך

• פותח/ת השרשור
לא בקטע שתיעלב ממני וכדומה אבל כל הודעה נוספת שלך אני מפקפק יותר ויותר שאין זה אלא סייקל ראשון שלך

זה סייקל חמישי אחרי הפסקה של 10 שנים
השאלות שיש לו זה שאלות שאחרי סייקל ראשון כבר צריכות להיות לו ברורות.. אז הסקתי שהוא כנראה בסייקל ראשון

מסקנה .. . אל תסיק חח

שלום, אחרי מלא שנים שלא הזרקתי שום חומר, הזרקתי היום את הזריקה השנייה של הסוסטנון לישבן והפעם נכנס לי דם למזרק, הוצאתי את הזריקה והזרקתי שוב, אבל אני לא ממש בטוח שדייקתי והזרקתי לאזור המדוייק בישבן, זה משמעותי?
הסיבה שממליצים להזריק לגלוטס זה שקשה לפקשש עם הזריקה. שריר מאוד גדול וכמעט ולא מכיל כלי דם גדולים.
בכל מקרה אם אתה עדיין נושם וחי, כנראה שהכל טוב (אם היית מזריק לווריד בדרך כלשהי, היית כותב לנו במקרה הטוב ממיון).

• פותח/ת השרשור
הסיבה שממליצים להזריק לגלוטס זה שקשה לפקשש עם הזריקה. שריר מאוד גדול וכמעט ולא מכיל כלי דם גדולים.
בכל מקרה אם אתה עדיין נושם וחי, כנראה שהכל טוב (אם היית מזריק לווריד בדרך כלשהי, היית כותב לנו במקרה הטוב ממיון).

מה שחשוב לי פה ומטרת שאלתי היא לא הסיכון הבריאותי בפיספוס המיקום ,אלא מה שחשוב לי הוא האפקט האנאבולי של הזריקה אם הזרקתי במקום לא נכון בישבן, אז אם הזריקה עדיין תעשה את העבודה מבחינה אנאבולית?

אז אני חוזר על מה שכתבתי קודם. קשה לפספס שריר בגלוטס, ברגע שהחומר הגיע לשריר תקבל אפקט אנאבולי

גם אם פספסת ובמקרה אתה ב subq במקום IM

שזה בפנים זה בפנים ואם אתה לא מרגיש או שזה לא עובד זה או כי אתה טרול או שהחומר שלך מקולקל, אין אופציה ג

מה שחשוב לי פה ומטרת שאלתי היא לא הסיכון הבריאותי בפיספוס המיקום ,אלא מה שחשוב לי הוא האפקט האנאבולי של הזריקה אם הזרקתי במקום לא נכון בישבן, אז אם הזריקה עדיין תעשה את העבודה מבחינה אנאבולית?
אם תזריק במקום לא נכון בישבן (ולא רק) תקבל "צינור" שאני לא בטוח שיש לך מושג באיזה סדר גודל..חח
הדבר האחרון שצריך להטריד אותך ב"הזרקה במקום לא נכון" זה אם הוא יעשה את העבודה או לא.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית