הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה בעצם חשוב להיות במאזן קלורי חיובי במסה?

Soviet Onion

משתמש מתחיל
76
1
נק' מוניטין:
-6
76
1
אני חדש בתחום אז סליחה על הבורות. אם אני נמצא בגירעון קלורי, אבל דואג לכלול בתפריט הרבה חלבונים לבניית השריר (אם כי יחסית לא הרבה פחמימות ושומנים ככה שנוצר גירעון) - איפה בעצם הבעיה?

לפרוטוקול - אני לא באמת עושה את זה. זו שאלה תיאורטית בלבד.

נניח והניטרלי שלך הוא 2000, ה2000 האלו משמש אותך ביום יום .
כמו ללכת, לנשום, כל המערכות בגוף שעובדות, כל מה שאתה חושב על בנאדם רגיל שעושה ביום יום.

ה+ קלורי שתכניס סתם דוגמא 400, הגוף יקח אותם ויפתח איתם את השריר שאנחנו כל כך רוצים (או כח)

כמובן במידה ואתה מתאמן.

• פותח/ת השרשור
נניח והניטרלי שלך הוא 2000, ה2000 האלו משמש אותך ביום יום .
כמו ללכת, לנשום, כל המערכות בגוף שעובדות, כל מה שאתה חושב על בנאדם רגיל שעושה ביום יום.

ה+ קלורי שתכניס סתם דוגמא 400, הגוף יקח אותם ויפתח איתם את השריר שאנחנו כל כך רוצים (או כח)

כמובן במידה ואתה מתאמן.
ואם אהיה בגירעון קלורי, מה יקרה? החלבון לא ישמש לבניית השריר?

ואם אהיה בגירעון קלורי, מה יקרה? החלבון לא ישמש לבניית השריר?

יהיה מאוד קשה לקבל שריר אם בכלל, חלבון עוזר לפיתוח השריר, להתאוששות שלו..
אבל אתה חייב בנוסף את ה+קלורי כדי להתקדם במשקליים ולתת גירוי נוסף ואנרגיה, אתה טוחן לעצמך את הגוף והוא צמא לאנרגיה שהוא זקוק.

בידיוק כמו רכב תסע עד שיגמר הדלק כנראה שתתקע איתו בהמשך הדרך, זה למה גרעון קלורי הוא תקופה קצרה לעומת מסה.

חוק שימור האנרגיה. כדי לבנות שריר הגוף צריך להשתמש באנרגיה כלשהי. אם אתה על ניטרלי, המקור היחיד שיהיה לו זה מאגרי שומן. אנשים באחוזי שומן מאוד גבוהים יכולים להיות בגירעון קלורי, לעלות במסת שריר, ובו זמנית לרדת בשומן. זה קורה כי הגוף השתמש באנרגיה משריפת השומן לבנות שריר. זו תופעה ידועה שתועדה במחקרים, אבל שים לב שזה אפשרי רק אם אם המתאמן באחוז שומן מאוד גבוה, אחרת הדבר היחיד שיקרה זה איבוד מסת שריר ושומן.

כל הכבוד על השדרוג מדיונים ואקטואליה בכספ ל LBS.

• פותח/ת השרשור
חוק שימור האנרגיה. כדי לבנות שריר הגוף צריך להשתמש באנרגיה כלשהי. אם אתה על ניטרלי, המקור היחיד שיהיה לו זה מאגרי שומן. אנשים באחוזי שומן מאוד גבוהים יכולים להיות בגירעון קלורי, לעלות במסת שריר, ובו זמנית לרדת בשומן. זה קורה כי הגוף השתמש באנרגיה משריפת השומן לבנות שריר. זו תופעה ידועה שתועדה במחקרים, אבל שים לב שזה אפשרי רק אם אם המתאמן באחוז שומן מאוד גבוה, אחרת הדבר היחיד שיקרה זה איבוד מסת שריר ושומן.

כל הכבוד על השדרוג מדיונים ואקטואליה בכספ ל LBS.
חנקת אותי עם המשפט האחרון. תודה על התשובה בכ"מ.

איך אתה מתכנן לעלות במשקל אם אתה יורד?
אני מניח שהוא מתכוון שהקלוריות מהשומן גוף ה"נשרף" מספקות אנרגיה לבניית שריר. נשמע הגיוני אבל לא מתקיים, או כמעט לא מתקיים בפועל

אני מניח שהוא מתכוון שהקלוריות מהשומן גוף ה"נשרף" מספקות אנרגיה לבניית שריר. נשמע הגיוני אבל לא מתקיים, או כמעט לא מתקיים בפועל
אם אתה מתכוון לרדת במשקל ולעלות מסת שריר זה עדיין לא נקרא מסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית