הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט בסמית לעומת סקוואט רגיל

Soviet Onion

משתמש מתחיל
76
1
נק' מוניטין:
-6
76
1
המאמן שלי אמר שזה לא משנה איזה מהם אני עושה, אבל מבדיקה קצרה באינטרנט הבנתי אחרת... אז בשורה התחתונה - יש יתרונות לסקוואט רגיל על פני סקוואט בסמית? ואם כן, הם משמעותיים? תודה 😃

הבדל בשרירים המייצבים, ומיומנות.
וגם יותר קל לפתח טכניקה טובה יותר במוט חופשי שבסופו של דבר יפתח יותר שריר.
במידה ואתה יודע בדיוק מה אתה עושה בסמית, והמטרה שלך לעבוד נגיד על הקוואדס בצורה שבמוט חופשי לא תצליח, יש לזה יתרון.

זה אותו דיון האם מוט חופשי עדיף על מכשירים.
והתשובה לזה "תלוי".

אין יותר טוב, צריך לדעת מה המטרה שלך.

וזה שהוא אמר לך חד משמעית שזה יותר טוב זה פשוט חוסר ידע עצום, אין כאן שחור ולבן.

לסקוואט רגיל יש כל כך הרבה יתרונות מלבד הפיתוח שריר (שגם פה הוא לא מאכזב)
לעומת סמית משין שהמקסימום שתשיג זה הקלות בביצוע עבודה על הקוואדס.

לסקוואט רגיל יש כל כך הרבה יתרונות מלבד הפיתוח שריר (שגם פה הוא לא מאכזב)
לעומת סמית משין שהמקסימום שתשיג זה הקלות בביצוע עבודה על הקוואדס.
סקוואט זה הדבר האמיתי, יש לי רומן איתו.
סמית זה מכשיר כמו כל מכשיר.

בעבר בזתי לכל משתמשי המכשירים, והייתי בדעה שרק סקוואט.
היום אני יותר מתון, אבל עדיין מאוהב בסקוואט.

להגיד שאין הבדל בין סמית' לחופשי זה שיא חדש של חוסר הבנה. יש אנשים שאפילו לא מתאמנים ויכולים להבין את ההבדל העצום בין סמית' לחופשי.
אני אמנם לא בז לכל המכשירים אבל לסמית' ספציפית אני כן, אין במכשיר הזה שום ערך מוסף חוץ מבוסט לאגו שלך כי בסמית' אפשר להרים יותר ואפילו הרבה יותר מאשר בתרגול חופשי כי המייצבים שלך לא עובדים אבל העבודה הרבה פחות אפקטיבית ובאופן כללי המכשיר הזה חוטא למטרה שלשמה הומצא כל תרגיל מורכב - הוא כמעט ולא מערב שרירים נוספים חוץ מהשריר שאתה מבודד.
אלא אם כן יש לך פציעה או בעיה רפואית שמונעת ממך לעבוד בכלוב או ראק אין לך שום סיבה להתקרב לסמית', לא לסקוואט לא לבנץ' לא ללחיצת תאומים (טוב עם זה ספציפית אין בעיה כי זה גם ככה תרגיל מבודד, אין סיבה לעשות אותו באופן כללי) או לכל תרגיל שאי פעם ראיתי מישהו מבצע בסמית'. עדיף לעבוד עם פחות משקל באופן חופשי מאשר להוסיף משקל ולעבוד בסמית'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית