עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה, ולא, הכוונה שלי הייתה לקחת בערך 3-4 שבועות, לעשות הפסקה, ולקחת שוב..אם אתה לוקח את ה T3 לאורך זמן (מעל חודש וחצי בשימוש רצוף), אתה מסתכן בפגיעה בייצור הורמון בלוטת התריס. עד חודש וחצי אפשר להשתמש במינון שציינת.
תודה רבה 🙌 אגב, בכמה בערך זה מעלה את ה BMR? (הבנתי ש DNP יכול להגיע לערך עד 50 אחוז, למרות שאין מה להשוות..).בעקרון אין תופעות לוואי, הדבר היחיד שתרגיש שיהיה לך חם יותר, כי ה T3 ממריץ את החילוף חומרים, ז"א הגוף מבצע יותר אנרגיה, משמע חום הגוף עולה.
בערך במעלת צלזיוס אחת.
כל עוד לא תקח יותר מ3 שבועות הגוף לא יתרגלאני מת לכחת T3 אבל אני פחוד בוא אני יגיד לך למה.
בבגלל שהוא עובד אל ארמון של החילוף החומרים בגוף
והגוף יכול לתרגל לכדור ומתי שלא תשתמש בוא החילוף חומרים שלך היה חלש ואז תיצרך לכחת כל החיים ...
אני מכיר בחורה שה זה קרה לה ...גבר עדין לא פגשתי תאמת
תעשה כמוני באני בחיטוב לוקח קלן 100מק ביום עושה 30 דקות ארובי= שרפתה 400 קלוריות בארך ומוריד מתפריט 300 קלוריות ביחד זה יוצא 7000 קלוריות אז לא צריך T3
שלא תיקח את זה הוא ישרוף לך שריר גם אם אתה על חומרים
הכל פה לא מדוייק.אתה חייב להתחיל לקחת T3 בפירמידה להתחיל ב 25 מ"ג לארבע ימים ראשונים ואז להגדיל ל 50 עד שאתה מגיע ל 100 מ"ג ומתחיל לרדת שוב בפירמידה ..אין להפסיק את התרופה במכה אחת ...אסור!!! אתה יכול להשתמש עד 8 שבועות ואז לפחות חודש וחצי מנוחה
יש לציין שצריכת החלבון צריכה להיות 2.5 - 3 גר' לכל קילו .. חובה
שים לב שרשמתי עד 50 מק"ג..
אפדרין ויהומבין לא ממש משפיע עליי ולא עושה לי טוב, קלן לא ניסיתי אבל לפי מה שהבנתי זה יותר ממריץ לא? לא מצאתי על זה יותר מדי מידע.למה אתה שוקל אבל שימוש ב-T3 לפני שניסית אפדרין, קלן, יהומבין?
אפדרין ויהומבין לא ממש משפיע עליי ולא עושה לי טוב, קלן לא ניסיתי אבל לפי מה שהבנתי זה יותר ממריץ לא? לא מצאתי על זה יותר מדי מידע.