הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Hshuw72
  • פורסם בתאריך

Hshuw72

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
מתכנן לקנות קריאטין ואבקת חלבון
השאלה שלי היא איזה חברה אתם ממליצים ומאיפה לקנות, חוץ מהזמנות מחול,תודה

אם אתה רוצה ללכת על בטוח קנה מאחת החברות הגדולות והמוכרות. לדעתי זה לא ממש משנה איזו, בסוף חלבון זה חלבון וקריאטין זה קריאטין. שים לב לערך הקלורי אם זה קריטי לך, יש אבקות חלבון עם אחוז חלבון גבוה ויש כאלה שפחות (כי אז הערך הקלורי פר גרם חלבון כנראה יהיה גבוה יותר).
לדעתי רוב חברי הפורום (כולל אותי) מזמינים מ- myprotein. טעמים לא רעים ומחיר טוב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה ללכת על בטוח קנה מאחת החברות הגדולות והמוכרות. לדעתי זה לא ממש משנה איזו, בסוף חלבון זה חלבון וקריאטין זה קריאטין. שים לב לערך הקלורי אם זה קריטי לך, יש אבקות חלבון עם אחוז חלבון גבוה ויש כאלה שפחות (כי אז הערך הקלורי פר גרם חלבון כנראה יהיה גבוה יותר).
לדעתי רוב חברי הפורום (כולל אותי) מזמינים מ- myprotein. טעמים לא רעים ומחיר טוב.[/QUOT]
להגיד לך תאמת לא אכפת לי כזה מהטעם תאמין לי כל הביצים הטונות שאני דוחף כבר שנים ומהצבא איסדתי חוש טעם
אחרי 4 שנים שאני מתאמן אני רוצה לקחת אבקת חלבון כי אני בתקופה קשה ויותר זול לגבי הקיראטין אמרתי יאלה ננסה כבר תמיד רציתי ונמנעתי, לגבי החלבון ראיתי שיש אתר IsraelBody על מה אתה ממליץ משם ראיתי יש חברה בשם rule 1 איך היא לדעתך ? ולגבי הקריאטין אני רוצה להזמין קריאטין 100% טהור בלי זבל שהוסיפו מאיפה אפשר להזמין ? שוב אציין שmyprotein בעייתי לי כי אני לא מזמין מחול

RULE 1 חתיכת סחורה ב1.90 שלא שווה את הייצור שלה אפילו.
סתם משהו שישראלבודי מקדמים פה והטעם פשוט של קיא.

אני אישית משתמש בחלבון של בpure whey hd powertech היה לי בכמה טעמים , אני מרוצה כשרות בדץ מתערבב בקלות וגם מחיר טוב .

• פותח/ת השרשור
אני אישית משתמש בחלבון של בpure whey hd powertech היה לי בכמה טעמים , אני מרוצה כשרות בדץ מתערבב בקלות וגם מחיר טוב .
RULE 1 חתיכת סחורה ב1.90 שלא שווה את הייצור שלה אפילו.
סתם משהו שישראלבודי מקדמים פה והטעם פשוט של קיא.
מה אומרים איזה חברה עדיף bpi או pure whey זה האופציות שלי כרגע ולגבי קריאטין איזה חברה טובה פשוט לא רוצה לקנות בטעות קראטין חרא מעורבב עם דברים באלי 100% טהור אם ישלכם קישור או משהו להזמנות פה בארץ אני אשמח

מה אומרים איזה חברה עדיף bpi או pure whey זה האופציות שלי כרגע ולגבי קריאטין איזה חברה טובה פשוט לא רוצה לקנות בטעות קראטין חרא מעורבב עם דברים באלי 100% טהור אם ישלכם קישור או משהו להזמנות פה בארץ אני אשמח

מה נראה לך שאתה קונה קריסטל? מה זה 100% טהור?

כולה קריאטין בכולם יש אותו זבליה, רק אל תקנה חברה שלא מוכרת בשוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית