הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לשמוע חוות דעת על התכנית AB

מתן בן

משתמש מתחיל
70
6
נק' מוניטין:
9
70
6
היי, מתאמן כשנה מתחיל עכשיו AB 4 פעמים בשבוע
מתחיל תהליך מסה, גיל 18 גובה 187 משקל 70

אשמח לדעת האם הפיצול טוב בחירת התרגילים וכמות הסטים טובה ומספקת

תודה

תכנית אימון חדש

A

רגליים גב יד קדמית

סקוואט - 6-8 *4

דדליפט - 6-8 *3

תאומים - 12-15 *2

פולי עליון - 6-8*4

חתירה - 8-10*4

מוט דאבליו - 8-10*3

פטישים - 8-10*3

B

חזה כתפיים יד אחורית

לחיצת חזה 6-8*4

לחיצת חזה משקולות יד - 6-8*3

פרפר - 8-10*2

לחיצת כתפיים - 8-10*4

הרחקת כתפיים - 12-15*3

מקבילים בגרביטון - 8-10*3

פולי עליון משולש - 8-12*3

היית לפני זה בחיטוב שנה ? איך היה התוכנית אימונים עד היום ? מה המשקלים ? בגדול אני אישית מעדיף אימון כתפיים עם גב ולא עם חזה , לגב הייתי אולי מוסיף עוד תרגיל ומשנה ל4 סטים 3 סטים ו2 סטים כמו שיש לך בחזה (ככה יהיה 18 סטים בשבוע ולא 16 שזה מעט לדעתי) , בחזה לא רואה סיבה לעבוד דחיקה כנגד מוט (בנץ) ואז דחיקה כנגד דמבלים ופרפר , הייתי משנה ללפחות תרגיל אחד בשיפוע חיובי שיהיה לחזה העליון אם לא 2 תלוי במצב החזה . רגליים לדעתי אפשר להוריד את העבודה על התאומים וגם ידיים לדעתי מספיק 4 סטים ולא 6 אבל לא קריטי .

• פותח/ת השרשור
כן הייתי בחיטוב שנה, טעות גדולה שלי, אבל ירדתי הרבה במשקל ואיבדתי על הדרך מלא מסת שריר.
אין לי מלעשות עם זה עכשיו אלה להתחיל לבנות שריר
בחזה בלחיצת חזה דאמבלים זה בשיפוע חיובי טעות שלי שלא ציינתי את זה.
בגב אתה אומר לעשות פולי עליון 3 סטים, חתירה 4 סטים ואולי פול אובר 2 סטים?
מה עוד? הנפח ברגליים בסדר?

כן לדעתי תתחיל ככה תנסה חודש , תשים לב שאתה מעלה משקלים מאימון לאימון בהתחלה . תאכל טוב במאזן קלורי חיובי עם כמות מספקת של חלבון תישן טוב ואני בטוח שתראה תוצאות , בהצלחה .

אני חושב שאחרי 4 סטים כבדים של סקוואט ו3 של דלליפט אתה תרגיש שזה בסדר גמור , אל תשכח שהמטרה לעלות משקלים מאימון לאימון בהתחלה , אני אומר שוב תנסה הזמן לא בורח , חלק עיקרי מהתחום הזה של החדר כושר זה סבלנות , גם בתרגילים הכי חושב זה הטכניקה ולא ישר לקפוץ למשקלים גבוהים . לאט לאט אתה תכיר גם את הגוף שלך ואת התאוששות שלו , מה יותר מידי בשבילך ומה פחות מידי בשבילך , ודרך אגב לא לשכוח שלא פחות חשוב להשקיע בתזונה מאשר באימונים תעשה לך תפריט מסודר ותן בראש , בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה, אני משנה לפולי עליון 3 סטים חתירה משאיר 4 סטים ומוסיף 2 סטים לפול אובר(יש טעם לעלות ל3 סטים וגם ל3 סטים בפרפר?)
בתזונה אני מבין בזכות זה ירדתי, עכשיו הזמן לעלות

אני חושב שמספיק , בעיקר גם שאתה בהתחלה והמטרה היא לעלות משקל מאימון לאימון . תתחיל תעדכן בהמשך איך הולך , יש לך לעלות לא מעט אתה יכול בשקט להוסיף לעצמך עוד 15 - 20 קילו למשקל גוף בשלב הראשוני .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית