הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לקיחת טסטסטורון מעלה את הביטחון העצמי?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
אתה מתכוון מבחינת תופעה כימית שמתרחשת בגוף ומשפיעה על ההתנהגות שלך או מבחינת זה שאנשים מתחילים להחמיא לך על הגוף וכשתוצאה מיזה עולה הביטחון העצמי?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון מבחינת תופעה כימית שמתרחשת בגוף ומשפיעה על ההתנהגות שלך או מבחינת זה שאנשים מתחילים להחמיא לך על הגוף וכשתוצאה מיזה עולה הביטחון העצמי?
מבחינת תופעה כימית שמתרחשת בגוף ומשפיעה על ההתנהגות שלך, כן

מבחינת תופעה כימית שמתרחשת בגוף ומשפיעה על ההתנהגות שלך, כן

לא בקיא בתהליכים הביוכימים שקורים בגוף עקב ההזרקה אבל תופעות הלוואי מתפרשות כהתנהגות אגרסיבית יותר, פחות סבלנות/סובלנות כלפי הסביבה, אולי השפעה על קבלת החלטות, חרמנות.... בשכלול כל אלו ביחד אולי תוכל לפרש את זה כביטחון עצמי מופרז
אז מניח שבעקיפין התשובה כן

אם נראה לך שביטחון עצמי זה אגרסיביות, אז כן.
אבל ביטחון עצמי זה שלימות פנימית שלא תבוא מטסט או סם שישנה לך את ההרגשה.
כי ביטחון עצמי זה לא רק הרגשה, זה תפיסת חיים.

כפי שנאמר אתה תהיה רק יותר אגרסיבי, אולי אימפולסיבי גם – זה לא דבר שיביא לך ביטחון עצמי.
אבל זה כן ישנה אותך פיזית אם תאכל טוב ונכון, תישן ותתאמן כמו שצריך אלו שלושה דברים שיגרמו לך לגדול והכי חשוב להגיע לגוף יפה שאולי ישפר לך את הביטחון העצמי.
אבל זה לא באמת ביטחון עצמי, אתה תלוי במשהו לכן עדיף עבודה עצמית, לא עובד אז פסיכולוג יעזור לך יותר ולא יגרע לך בכיס או בבריאות.

אם נראה לך שביטחון עצמי זה אגרסיביות, אז כן.
אבל ביטחון עצמי זה שלימות פנימית שלא תבוא מטסט או סם שישנה לך את ההרגשה.
כי ביטחון עצמי זה לא רק הרגשה, זה תפיסת חיים.
שמעתי תאמת שנוגדי דיכאון דווקא נותנים

שמעתי תאמת שנוגדי דיכאון דווקא נותנים
מה? ביטחון עצמי?
ד"ר טווערסקי הוא בן אדם שנראה לי חרש את נושא הביטחון עצמי בצורה עמוקה יותר מרוב הפסיכולוגים ופסיכיאטרים.
תקרא פעם את הספר שלו, ותראה את הסרטונים שלו, אולי זה ישנה את דעתך.

ההשפעה של נוגדי דיכאון על כל אחד היא שונה, היום אנשים בולעים את זה כמו מנטוס.
אני לא חושב שזה יביא לבטחון עצמי, אני מכיר כמה אנשים שלוקחים, הם כבר לא אותם אנשים שהכרתי.
ממליץ לדבר על המקור ממנו נובע החוסר בטחון שלך מאשר ללכת לגלולת הקסם/ זריקת הקסם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית