עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזל.יש לך מזל שיש סגר ואני לא יכול לבוא לשכנע אותך עם הידיים
מזל.
אתם החרדים מפיצי מחלות, עיר אדומה שכמוך.
על זה נסכים שלא להסכיםבוא נסכים לא להסכים.
לפי מה שהבנתי הסיבה שאומרים שהחרדים מפיצים מחלות זה כי בבית לא הולכים עם מסיכות וברגע שמישהו נדבק אז כל הבית נדבקמזל.
אתם החרדים מפיצי מחלות, עיר אדומה שכמוך.
זה לא ביטחון עצמי, זה טיפשות, זה חוסר הבנה והכרה עצמית.אתן לך דוגמה בן אדם שרק לפני שבוע נפל עם 130 קילו סקוואט ובטוח שיש לו תוך שבוע 250 זה בן אדם עם אובר ביטחון עצמי
אתה הולך בבית עם מסיכה?לפי מה שהבנתי הסיבה שאומרים שהחרדים מפיצים מחלות זה כי בבית לא הולכים עם מסיכות וברגע שמישהו נדבק אז כל הבית נדבק
שזה הגיוני לא?
הערכה עצמית – ויקיפדיהזה לא ביטחון עצמי, זה טיפשות, זה חוסר הבנה והכרה עצמית.
קוראים לזה הכחשה.
מי שמתכחש לדברים קשים, הוא לא גיבור, הוא חי באשליה.
אני לא בא להאשים את החרדים בלתי אפשרי להסתובב כל היום עם משיכה ועוד בביתאתה הולך בבית עם מסיכה?
זה חוסר הבנה והכרה עצמית
קוראים לזה הכחשה.
ביטחון עצמי = Self esteemנרקסיסטים הם אנשים בעלי ביטחון עצמי פסיכי, לעומת זאת..זה בדיוק התיאור שלהם, שהם חסרי הבנה והכרה עצמית (מאדירים את עצמם למעל מי שהם באמת) אלחנן אתה מתבלבל לי פה אלחנן, אתה חושב רוחני מידי.
אתה חושב על המצב המושלם בו לאדם יש ביטחון עצמי, אתה לא שם לב מה זה ''ביטחון עצמי'' בלי קשר למצב האידיאלי שאתה יוצר לעצמך.
ביטחון עצמי = Self esteem
confidence in one's own worth or abilities; self-respect.
ביטחון ביכולות שלך, ובשווי שלך והיכולות שלך. כבוד עצמי.
.
ביטחון עצמי זה לא אדם מוזרק ומסומם באשליה
קח אדם יפה גבוה וחזק ותהפוך אותו לנמוך מכוער וחלש...אם הוא מאבד את הביטחון העצמי שלו מעולם לא היו לו אחד 🤣
![]()
אני חושב שהסברת את זה יותר טוב ממני
כן אבל אני כמובן מתייחס לזה בתור בדיחה, כי זה לא נכון בכלל לטעון את זה.
נושא החיצוניות קצת מורכב יותר, מובן שאם מישהו נולד גבוה יפה וחזק, וחווה את רוב חייו ככזה, כנראה שיאבד את הביטחון העצמי שלו ברגע שתקח לו את זה
אם לא להיות שטחי אז אפשר לעשות בריא ---> חולה
אולי היכולת להסתגל למציאות (או מצבים) חדשים הוא סוג של מדד טוב לביטחון עצמי
מרבית האנשים יאבדו את הביטחון ותחושת הערך העצמית באותו הרגע, השאלה היא כמה זמן יקח להם להתאושש ולהסתגל למצב החדש...
דווקא לא.יש אפשרות שאשליה כלפי מעלה של בנאדם עם בטחון עצמי נמוך תהיה קרובה יותר לאמת.
תודה?ביטחון עצמי = Self esteem
confidence in one's own worth or abilities; self-respect.ביטחון ביכולות שלך, ובשווי שלך והיכולות שלך. כבוד עצמי.
העצוב בכל העניין, שמאוד קל לזהות למי חסר ביטחון עצמי כאן רק מהתגובות:lol:🤣🤣תודה?
![]()