האם לקיחת טסטסטורון מעלה את הביטחון העצמי?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
לשאלה של פותח האשכול, אני אישית חושב שאם תיקח טסטוסטרון, אז כן אחת התופעות לוואי יכולה להיות התנהגות שאנחנו כבני אדם לעיתים נוטים לפרש כביטחון עצמי.
רק לפני שאתה מתחיל את הסייקל, תבחן את המטרות שלך
אם המטרה היא לקחת טסט בשביל לשפר את הביטחון העצמי, אז אני ממליץ לשאול את עצמך- האם אתה באמת רוצה שהביטחון העצמי שלך יבוסס ברובו על גבי זה?

ואם בכל זאת אתה רוצה, רק אמליץ שתעשה את זה בצורה הכי טובה שאתה יכול, שיהיה לך במה להתגאות (זה בונה ביטחון עצמי)

המסקנה שלי היא שביטחון עצמי היא פרשנות של האדם שרואה אותך בלבדֿ, ואילו התשובה לשאלה הזאת נמצאת אצל האדם עצמו

וזה עדיין לא סותר שאנחנו צודקים
upload_2020-9-10_22-1-45.jpeg

לא עונה בדיוק על השאלה שלך אבל כן עשוי לעזור לך או לאחרים שמחפשים את הדרך לביטחון עצמי:

אמנם הם מדברים על איך ליצור מוטיבציה וביטחון עצמי אצל אחרים בתור מאמנים, אבל אני בטוח שאנשים חכמים יכולים לקחת את העצות שלהם כדי לבנות לעצמם ביטחון. (אמל"ר: להציב לעצמינו מטרות *מאתגרות* בהדרגה שהן ברות ביצוע (על פי עקרון Progressive overload) וכך ליצור שרשרת של הצלחות שנוכל להסתכל עליהן ,לקבל הוכחה שאנחנו מסוגלים ולשאוב מכך ביטחון ביכולותינו ובעצמינו).

בנוסף יש את עיקרון fake it 'till you make it שהוא יותר נטוי במחלוקת. אתה מתנהג "בכוח" איך שאתה חושב שבנאדם עם ביטחון עצמי היה מתנהג ולאט לאט זה הופך להיות יותר ויותר טבעי בשבילך.

בהצלחה!

לא עונה בדיוק על השאלה שלך אבל כן עשוי לעזור לך או לאחרים שמחפשים את הדרך לביטחון עצמי:

אמנם הם מדברים על איך ליצור מוטיבציה וביטחון עצמי אצל אחרים בתור מאמנים, אבל אני בטוח שאנשים חכמים יכולים לקחת את העצות שלהם כדי לבנות לעצמם ביטחון. (אמל"ר: להציב לעצמינו מטרות *מאתגרות* בהדרגה שהן ברות ביצוע (על פי עקרון Progressive overload) וכך ליצור שרשרת של הצלחות שנוכל להסתכל עליהן ,לקבל הוכחה שאנחנו מסוגלים ולשאוב מכך ביטחון ביכולותינו ובעצמינו).

בנוסף יש את עיקרון fake it 'till you make it שהוא יותר נטוי במחלוקת. אתה מתנהג "בכוח" איך שאתה חושב שבנאדם עם ביטחון עצמי היה מתנהג ולאט לאט זה הופך להיות יותר ויותר טבעי בשבילך.

בהצלחה!

ממש אהבתי.
התחברתי המון.
בתור מתחרה בלי אמוניה, בלי קפאין אפילו, וממש בלי מכות.
אני נכנס מרוכז, ולוחש לעצמי, "אתה מסוגל, ה' איתך".
זה אחד הדברים שמאוד התחברתי אליהם מהרב ד"ר טווערסקי. שאפשר לפתח ביטחון עצמי על ידי פיתוח קשר עם מה שאתה מאמין שהוא הכוח העליון שלך, בלי קשר לדת.
אם זה הטבע או אלוקים, או הסבא שלך שנפטר.
אני מרגיש שהחיבור והקשר הזה עם הקב"ה, לוקח אותי רחוק. אני מאמין שהוא תמיד מאחורי, עוזר לי, ואיתי כשאני נכשל. גם אם אכשל, זה לא אומר שהוא עזב אותי, זה בסדר, הוא מלמד אותי משהו, ואיתי להתנחם ממנו.

זה לא תמיד קל להתחבר לזה, אבל זה מאוד עוזר לי.

אני מאוד מזדהה למוטבציה חיובית ולא שלילית.

על טסט אתה מרגיש מלך העולם , אז כן מבחינתי הביטחון העצמי האנרגיה בשמיים ,
קצת מצבי רוח משתנים אבל שום דבר אחר מעבר , באופן כללי מוטיבציה גבוהה יותר לעשות דברים , במידה ואתה מתכנן לעשות סייקל כדי להעלות את הביטחון העצמי שלך זה טיפשי , מבחינה פסיכולוגית יש טיפולים חזקים יותר ועבודה על עצמך מבחינה נפשית תניב יותר תוצאות ,

בטחון עצמי שתלוי במשהו (כסף, אוטו גוף שרירי במיוחד, סמים וכו׳..) הוא לא שווה כלום.
ברגע שהדבר הזה ילקח לך אתה תחזור להיות אותו אדם ללא בטחון ואפילו יותר
אם אתה סובל מחוסר בטחון תפנה לאנשי מקצוע שידריכו אותך, זה תהליך ארוך ולא קל שאתה עובר עם עצמך בסופו של דבר
אדם עם בטחון יכול להיות גם שמן ומכוער מהסיבה הפשוטה שהוא שם זין על מה שחושבים עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית