הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפול prp או prf

באיזה הקשר? שיקום מפרקים?
בגדול PRF זה גרסה מתקדמת של PRP ודומה לו מאוד, רק שהוא עובר צנטריפוגה איטית יותר כדי להשאיר מעט יותר תאי דם לבנים ותאי גזע בפלזמה

• פותח/ת השרשור
באיזה הקשר? שיקום מפרקים?
בגדול PRF זה גרסה מתקדמת של PRP ודומה לו מאוד, רק שהוא עובר צנטריפוגה איטית יותר כדי להשאיר מעט יותר תאי דם לבנים ותאי גזע בפלזמה
לפי מה שאתה אומר הprf טוב יותר,
יש לך מושג למה הוא זול יותר ב600 ש"ח מprp?

לפי מה שאתה אומר הprf טוב יותר,
תיאורטית, אני לא יודע כמה יש מחקר בנושא הזה, בכלל השיטות האלה עדיין מותלות יחסית בספק

יש לך מושג למה הוא זול יותר ב600 ש"ח מprp?
אני מניח ששיטת הזיקוק של הפלזמה זולה יותר, כי אתה לא מסנן עד הסוף

• פותח/ת השרשור
תיאורטית, אני לא יודע כמה יש מחקר בנושא הזה, בכלל השיטות האלה עדיין מותלות יחסית בספק
עשיתי prp עשרה ימים אחרי קרע מלא בשריר גיד טרייספס ימין. מכאב 10/10 ירד ל0/10 בבוקר שלמחרת הזריקה.
אני יודע שלא אוהבים להסתמך על ניסיון של אדם אחד, אבל זה הפתיע אותי מאוד. עשיתי אחת נוספת חצי שנה אחר כך.

אני מניח ששיטת הזיקוק של הפלזמה זולה יותר, כי אתה לא מסנן עד הסוף
ממה שראיתי לאחר לקיחת 10cc דם, מכניסים למכונה שרק מסתובבת, אז הצריכה היא רק חשמל לא?

עשיתי prp עשרה ימים אחרי קרע מלא בשריר גיד טרייספס ימין. מכאב 10/10 ירד ל0/10 בבוקר שלמחרת הזריקה.
אני יודע שלא אוהבים להסתמך על ניסיון של אדם אחד, אבל זה הפתיע אותי מאוד. עשיתי אחת נוספת חצי שנה אחר כך.
אין לי מושג באמת ביעילות היחסית והאבסולוטית של כל אחד מהם, מכיר רק את התיאוריה

ממה שראיתי לאחר לקיחת 10cc דם, מכניסים למכונה שרק מסתובבת, אז הצריכה היא רק חשמל לא?
זו הצנטריפוגה, וההבדל היחיד בין השיטות הוא כמות הדם שצריך לקחת (PRF פחות דם) ושיטת צנטריפוגה שונה. למה זה עולה פחות אני לא בטוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית