נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
מה ההבדל בין שני אלה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שאתה אומר הprf טוב יותר,באיזה הקשר? שיקום מפרקים?
בגדול PRF זה גרסה מתקדמת של PRP ודומה לו מאוד, רק שהוא עובר צנטריפוגה איטית יותר כדי להשאיר מעט יותר תאי דם לבנים ותאי גזע בפלזמה
תיאורטית, אני לא יודע כמה יש מחקר בנושא הזה, בכלל השיטות האלה עדיין מותלות יחסית בספקלפי מה שאתה אומר הprf טוב יותר,
אני מניח ששיטת הזיקוק של הפלזמה זולה יותר, כי אתה לא מסנן עד הסוףיש לך מושג למה הוא זול יותר ב600 ש"ח מprp?
עשיתי prp עשרה ימים אחרי קרע מלא בשריר גיד טרייספס ימין. מכאב 10/10 ירד ל0/10 בבוקר שלמחרת הזריקה.תיאורטית, אני לא יודע כמה יש מחקר בנושא הזה, בכלל השיטות האלה עדיין מותלות יחסית בספק
ממה שראיתי לאחר לקיחת 10cc דם, מכניסים למכונה שרק מסתובבת, אז הצריכה היא רק חשמל לא?אני מניח ששיטת הזיקוק של הפלזמה זולה יותר, כי אתה לא מסנן עד הסוף
אין לי מושג באמת ביעילות היחסית והאבסולוטית של כל אחד מהם, מכיר רק את התיאוריהעשיתי prp עשרה ימים אחרי קרע מלא בשריר גיד טרייספס ימין. מכאב 10/10 ירד ל0/10 בבוקר שלמחרת הזריקה.
אני יודע שלא אוהבים להסתמך על ניסיון של אדם אחד, אבל זה הפתיע אותי מאוד. עשיתי אחת נוספת חצי שנה אחר כך.
זו הצנטריפוגה, וההבדל היחיד בין השיטות הוא כמות הדם שצריך לקחת (PRF פחות דם) ושיטת צנטריפוגה שונה. למה זה עולה פחות אני לא בטוחממה שראיתי לאחר לקיחת 10cc דם, מכניסים למכונה שרק מסתובבת, אז הצריכה היא רק חשמל לא?