הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בקדמת האגן במצב של דיפ סקוואט

• פותח/ת השרשור NBI
  • פורסם בתאריך

NBI

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
כשאני עושה דיפ סקוואט מרגיש כאבים בקדמת האגן
גם כשאני במצב שכיבה ומביא את הברך לחזה יש כאבים
היה חשש שזה femoral glide syndrome אבל כנראה שלא
גם היה חשש לקרע בלרבום אבל זה בטוח לא כי אני רץ המון וזה לא מפריע לריצה
החשש כרגע שזה שריר sartorius תפוס/ קצר,
אשמח להמלצה כי אני הרבה זמן סובל ועושה סקוואטים עם משקל נוצה, ואשמח שאוכל שוב להתקדם

איפה בדיוק הכאב?
וסרטון תמיד יעזור, אם הכאב הוא בלעדי רק בסקוואט ככל הנראה זה משהו בטכניקה.

• פותח/ת השרשור
איפה בדיוק הכאב?
וסרטון תמיד יעזור, אם הכאב הוא בלעדי רק בסקוואט ככל הנראה זה משהו בטכניקה.
גם כשאני שוכב ולוקח את הברך לחזה כואב, זה כמו צביטה כזו ממש באיזור החיבור בין עצם הירך לאגן

היה לי בדיוק את מה שאתה מתאר, עשיתי פשוט סקוואט עם משקלים מאוד קלים (להתחיל אפילו ממוט ריק) לסטים של חזרות גבוהות, זה עבר לי עם הזמן כששילבתי הרבה מנוחה

מכיר את התופעה. קודם כל תבדוק את הטכניקה ותוודא שמנח הגב שלך ניטרלי ולא מעוגל כלפי פנים. מצב כזה מעמיס מאוד על הhip flexors ויכול להיות הסיבה העיקרית שזה בכלל קרה.
מה שמאוד עזר לי ואני עדיין עושה לפני אימון רגליים זה מסאז' לאיזור. הכי טוב עם כדור טניס כי המסאז' עמוק יותר, אבל אפשר גם עם גליל. זה עוזר המון.
קח בחשבון שבהתחלה זה יכאב לך בטירוף, אתה תתחיל להזיע וקצת לא תדע מה לעשות עם עצמך, אבל עם הזמן זה נרגע.

גם כשאני שוכב ולוקח את הברך לחזה כואב, זה כמו צביטה כזו ממש באיזור החיבור בין עצם הירך לאגן
מהניסיון שלי זה כנראה חוסר איזון בסקוואט של נטיה לאחד הצדדים(ימין / שמאל) בדרך כלל ההפך מהצד הכואב מה שגורם לו להימתח יותר ולעבוד קשה יותר.
מה שעזר לי - גומיה על הברכיים במשך כל החימום.
לדחוף חזק ברכיים החוצה. במיוחד בעלייה.
לבצע סקוואט לא מול מראה/להתרכז בעלייה וירידה ישרים לגמרי(אני מסתכל שהראש עולה ויורד בקו ישר)
הרבה חימום ומתיחות לפני האימון.

אולי אתה צריך עמידה רחבה יותר.
לא כל אגן וירך בנוים לנוע עם משקל כבד בדיוק באותו מסלול כמו אחרים.

תנסה לעמוד רחב יותר ולכוון את הבהונות רגליים כלפי חוץ.

אולי אתה צריך עמידה רחבה יותר.
לא כל אגן וירך בנוים לנוע עם משקל כבד בדיוק באותו מסלול כמו אחרים.

תנסה לעמוד רחב יותר ולכוון את הבהונות רגליים כלפי חוץ.
מחזק רק במידה ואם האי נוחות היא בסקואט רחב אז לעשות את ההפך, עמידה צרה.

ואם לא עובד, והכאב רק מתחיל מטווח תנועה מסויים, פשוט תתקדם במשקלים בטווח תנועה שמאפשר ביצוע התרגיל ללא כאב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית