הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישמיש חלש

מישמיש

מושעה
483
159
נק' מוניטין:
177
483
159
לא אכלתי טוב בשבוע האחרון אבל חושב שגם אם הייתי אוכל טוב זה לא היה כזה משפיע בכל מקרה הייתי אמור לעשות 3 אימונים בשבוע עם סקוואט לעלות כל אימון היה אימון 125 3*5 סבבה (שבוע שעבר אכלתי טוב) עכשיו השבוע פעם ראשונה עשיתי 127.5 רק חמישייה בלי חגורה אימון אחרי שמתי חגורה אבל לא אכלתי בכלל באותו היום 2 חזרות 130 עכשיו היה 130 4 חזרות עם חגורה

ציפיתי לסחוב את העלייה עד ל140-150 (פעם עשיתי חמישייה עם 155 מאז היה ניתוח(לאחרונה)) אבל ציפיות אני צריך להשאיר לכרית

בכל מקרה אני שוקל קצת פחות מ70 (שחיף :() חשבתי להתחיל ישר אחרי הקורונה איזה אימון אחר מה אומרים טקסס לינארית או משהו אחר?

אחרי הקורונה תיהיה כמה שבועות בלי אימונים לא? אם כן, אז עדיף התקדמות לינארית פשוטה מאימון לאימון לפני שתעבור להתקדמות שבועית.

אחרי הקורונה תיהיה כמה שבועות בלי אימונים לא? אם כן, אז עדיף התקדמות לינארית פשוטה מאימון לאימון לפני שתעבור להתקדמות שבועית.
ובדיוק מאמר על ט.מ?

יש מצב שיש לך מספרים של הלוטו?

• פותח/ת השרשור
לא, התכוונתי ישר אחרי הקורונה להתחיל תוכנית חדשה
@nlr666
@elchonon

טקסס זאת תוכנית קשה. לסחוב אותה על 70 קג משקל גוף יהיה מאתגר ועלול להיות בעייתי. אם אתה מתכוון לעלות במשקל ולאכול בהתאם, זה אפשרי, אם אתה מתכוון לשמור על הריבועים שלך בחוץ, עדיף תוכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
טקסס זאת תוכנית קשה. לסחוב אותה על 70 קג משקל גוף יהיה מאתגר ועלול להיות בעייתי. אם אתה מתכוון לעלות במשקל ולאכול בהתאם, זה אפשרי, אם אתה מתכוון לשמור על הריבועים שלך בחוץ, עדיף תוכנית אחרת.
חחח קודם כל לא הבנת שאתה מדבר פה עם אחלנןV2 שלא לומר אדי הול הבא

ברור שהריבועים ישארו אין לי בעיה לעלות ל80 קילו גם שמה אמור לשמור על ריבועים (אפילו רוצה לעלות ל80 לא הכי מצליח לי)

אם אתה מנסה לעלות במשקל ולא מצליח, זאת עוד סיבה למה טקסס תיהיה בעייתית. היא תובענית מאוד ואם התזונה והשינה לא במקום, הסיכוי שתתעצבן ותגיד שריפטו הוא חרא הוא גדול מאוד.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מנסה לעלות במשקל ולא מצליח, זאת עוד סיבה למה טקסס תיהיה בעייתית. היא תובענית מאוד ואם התזונה והשינה לא במקום, הסיכוי שתתעצבן ותגיד שריפטו הוא חרא הוא גדול מאוד.
יאללה נלך על טקסס לעלות במשקל זה לחלשים

מכמה אתה אומר להתחיל?

אם סיימת את התוכנית הקודמת על 120 ל3×5, הייתי מציב 122.5 ביום העצימות ומזה גוזר את הנפח. זאת אומרת, לא אגרסיבי מידי.

• פותח/ת השרשור
חביבי
רק שלא יפריע לדייטים אה?
מדון חואן לדון שומן
הכל בסדר עושה את זה רק לסקוואט ודד (לא בטוח דד כי הוא די נמוך ואני יכול לעלות אותו יותר מהר נראה)
אל תדאג אח יקר רגליים לא מעניין בנות
כמה טיפים אני מפזר בו מגיע לי רק על זה מוניטין (תן לי מוניטין שלילי בא לי להיות הבחור עם הכי הרבה מוניטין שלילי באתר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית