הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ חלש

• פותח/ת השרשור Mathil
  • פורסם בתאריך

Mathil

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום אני מתאמן 4 חודשיים, ואין אני לא מתקדם בבנץ הוא מפגר אחרי התרגילים האחרים די הרבה.
עד עכשיו הייתי בתוכנית ICF 5x5, ואני כנראה נכנס תכף לחיטוב.

סקוואט 132.5x5 או 135 5×3
דדליפט 1×5 145 קילו
בנץ פרס 70 5x5
אוברהד פרס 5x5 50

איך אני יכול להתקדם בבנץ אני עובד עצות.

א. אתה עושה תוכנית שנכה כתב צפה לתוצאות שמתאימים לנכים
ב. מה אתה מצפה להתחזק כמו הסקוואט והדד שבהם אתה משקיע פי יותר מ2 באימונים... (כנל לגבי הפרס)
ג. איך אתה יכול להתקדם בבנצ' להתחיל להפסיק לעשות אותו פעם וחצי בשבוע אפשר גם לתת לו עדיפות על פני הסקוואט ולעשות אותו תרגיל ראשון
ד. חוץ מזה שאם אתה מתעניין בכוח עדיף לך להמשיך לתת עדיפות לרגליים כי הTOTAL מורכז יותר מרגליים מאשר פלג גוף עליון + יותר קל להתחזק ברלגיים

• פותח/ת השרשור
א. אתה עושה תוכנית שנכה כתב צפה לתוצאות שמתאימים לנכים
ב. מה אתה מצפה להתחזק כמו הסקוואט והדד שבהם אתה משקיע פי יותר מ2 באימונים... (כנל לגבי הפרס)
ג. איך אתה יכול להתקדם בבנצ' להתחיל להפסיק לעשות אותו פעם וחצי בשבוע אפשר גם לתת לו עדיפות על פני הסקוואט ולעשות אותו תרגיל ראשון
ד. חוץ מזה שאם אתה מתעניין בכוח עדיף לך להמשיך לתת עדיפות לרגליים כי הTOTAL מורכז יותר מרגליים מאשר פלג גוף עליון + יותר קל להתחזק ברלגיים
הבנץ מקבל אותה כמות סטים בשבוע כמו הבנץ, הקטע שאני פשוט תקוע בבנץ, הרגליים שלי חזקות ואני מעוניין להתחזק בהם אבל יותר בחזה.
הרגליים והגה שלי היום יותר מאסיביות מכל הגוף.

הבנץ מקבל אותה כמות סטים בשבוע כמו הבנץ, הקטע שאני פשוט תקוע בבנץ, הרגליים שלי חזקות ואני מעוניין להתחזק בהם אבל יותר בחזה.
הרגליים והגה שלי היום יותר מאסיביות מכל הגוף.
אני מניח שהתכוונת הפרס (וגם הוא לא מלהיב)
הגה = הגב?

אתה נותן לרגליים פי כמה יותר סטים מאשר לשרירים בפלג גוף עליון מין הסתם הם יהיו הכי חזקים....

לא נראה לי הבנת מה כתבתי בהודעה הראשונה מציע לך לקרוא שוב פעם

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהתכוונת הפרס (וגם הוא לא מלהיב)
הגה = הגב?

אתה נותן לרגליים פי כמה יותר סטים מאשר לשרירים בפלג גוף עליון מין הסתם הם יהיו הכי חזקים....

לא נראה לי הבנת מה כתבתי בהודעה הראשונה מציע לך לקרוא שוב פעם

נכון הוא לא מלהיב אבל אני מתאמן לא הרבה זמן, וגם התחלתי עם פלג גוף עליון מאוד חלש, פרס הייתי עושה בקושי 5 קילו כל צד ובנץ 10 בלחץ.

התחלתי עת התוכנית בהמלצה של חבר, לאיזה תוכנית אתה ממליץ לעבור?

נכון הוא לא מלהיב אבל אני מתאמן לא הרבה זמן, וגם התחלתי עם פלג גוף עליון מאוד חלש, פרס הייתי עושה בקושי 5 קילו כל צד ובנץ 10 בלחץ.

התחלתי עת התוכנית בהמלצה של חבר, לאיזה תוכנית אתה ממליץ לעבור?

לא מבין מה קשרו זה שהתחלת עם פלג גוף עליון חלש כל אחד שלא התאמן מתחיל בערך כמוך...
לא מכיר תוכניות לבנצ' למתחילים הייתי פשוט עושה בנצ' פעמיים בשבוע (כנל פרס)

לפי היחסים עם שאר ההרמות זה לא נראה שהבנץ' נמוך בצורה הזויה. אני לא מכיר את התכנית, לא יזיק לכתוב אותה במלואה כאן לטובת אלה שלא מכירים. אתה תקוע רק בבנץ'? כמה זמן תקוע? יש עליה במשקל גוף בזמן הזה?
תנסה את התכנית של אד קוהן לבנץ.
עושה פלאים.
למה אד קואן? הבנאדם מתאמן מתחיל, נראה לי מיותר לסבך אותו בשלב הזה. לצורך העיניין גם סמולוב ג'וניור כנראה יקדם אותו, עם בנץ' 4 פעמים בשבוע ו 31 סטים שבועיים אבל זה יהיה מיותר ברמה שלו.

2 סיבות עיקריות:
1. רוב הסיכויים טכניקה מעורבת, זה אחד התרגילים שבהם הטכניקה מקבלת הכי פחות דגש אצל המתאמן הממוצע.
2. כמו שאמרו מעלי, הבנצ' מקבל יחס שווה כמו סקוואט, למרות שהיכולת להפעיל בו מקסימום כוח לרוב היא לא שווה, ולכן הוא דורש יותר סטים ותדירות גבוהה יותר.

בכלל התוכנית היא לא משהו מיוחד, לא עפתי עליה יותר מדי. היא מיועדת ממש למתחילים, ואם אתה מתחיל להתקשות איתה אז מומלץ לעבור הלאה

• פותח/ת השרשור
2 סיבות עיקריות:
1. רוב הסיכויים טכניקה מעורבת, זה אחד התרגילים שבהם הטכניקה מקבלת הכי פחות דגש אצל המתאמן הממוצע.
2. כמו שאמרו מעלי, הבנצ' מקבל יחס שווה כמו סקוואט, למרות שהיכולת להפעיל בו מקסימום כוח לרוב היא לא שווה, ולכן הוא דורש יותר סטים ותדירות גבוהה יותר.

בכלל התוכנית היא לא משהו מיוחד, לא עפתי עליה יותר מדי. היא מיועדת ממש למתחילים, ואם אתה מתחיל להתקשות איתה אז מומלץ לעבור הלאה
אני יעלה את הטכניקה מחר אני יעשה בנץ ואצלם סרטון בעיקרון אין לי כל כח מי שיבדוק אותי, אבל אני מנסה לעשות לפי הסרטונים שראיתי ביוטיוב.
אני התחלתי חיטוב, בעיקרון התחלתי 80 קילו וסיימתי את 93, אני כבר שבוע וחצי בחיטוב ואחרי כל הנוזלים וכנראה קצת ירידה במשקל היום אני 89.
לאיזה תוכנית אתה ממליץ לעבור? אני מחפש תוכנית לכוח וגם שתתן לי קצת נפח בגלל זה גם הלכתי על הICF כי כל התרגילי עזר די קרצו לי,
אפשר לומר שאני די תקוע בICF חוץ מבסקוואט אני לא מתקדם כבר בכלום, אני מרגיש שמיציתי את התוכנית הזו אני פשוט ממשיך איתה רק בגלל שנכנסתי לחיטוב ולא ידעתי אם שווה להחליף בכלל תוכנית בחיטוב.

לפי היחסים עם שאר ההרמות זה לא נראה שהבנץ' נמוך בצורה הזויה. אני לא מכיר את התכנית, לא יזיק לכתוב אותה במלואה כאן לטובת אלה שלא מכירים. אתה תקוע רק בבנץ'? כמה זמן תקוע? יש עליה במשקל גוף בזמן הזה?
למה אד קואן? הבנאדם מתאמן מתחיל, נראה לי מיותר לסבך אותו בשלב הזה. לצורך העיניין גם סמולוב ג'וניור כנראה יקדם אותו, עם בנץ' 4 פעמים בשבוע ו 31 סטים שבועיים אבל זה יהיה מיותר ברמה שלו.
לדעתי אד קוהן לבנץ מתאימה בול לרמה/משקלי עבודה שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית