הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה לא קבועה במשקל

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
נגיד המטרה שלי כל חודש לעלות 1 קילו בסך הכל
עכשיו קשה שזה יהיה מדויק ובמסה אני עושה המון גיוונים אז נגיד שבוע 1 עליתי 700 גרם בטעות ושבוע אחרי זה ירדתי 200 גרם וככה אחרי חודש עליתי קילו בסך הכל
האם זה בסדר בהנחה שאני אוכל מספיק חלבון( זה הדבר היחיד כרגע שאני ממש מחשב לרמת הגרם) .
ואם נגיד אני יודע ביום מסוים שלא הגעתי למספיק קלוריות רק לחלבון ושומן אז זה בסדר אם אני ישלים את זה עם מנה של שוגי עם חלב(סתם הבאתי דוגמא למשהו זמין ללא מאמץ) שיש בזה תכלס לא מעט סוכר.

תמיד עליה לינארית תהיה אידיאלית,
ככה תוכל לעקוב כמו שצריך ותצמצם את העליה בשומן בהנחה והפלוס הקלורי שלך לא גבוה.

במידה והמטרה שלך היא לעלות במ.ג לא משנה מה אז זה לא באמת משנה.

• פותח/ת השרשור
תמיד עליה לינארית תהיה אידיאלית,
ככה תוכל לעקוב כמו שצריך ותצמצם את העליה בשומן בהנחה והפלוס הקלורי שלך לא גבוה.

במידה והמטרה שלך היא לעלות במ.ג לא משנה מה אז זה לא באמת משנה.
יש לי מטרה עד חודש מסוים לעלות למשקל מסוים במסה ובמומצע אני צריך לעלות קילו בחודש
מן הסתם שעדיף עם כמה פחות שומן

יש לי מטרה עד חודש מסוים לעלות למשקל מסוים במסה ובמומצע אני צריך לעלות קילו בחודש
מן הסתם שעדיף עם כמה פחות שומן

אם אתה רוצה עליה נקייה עדיף שתלך על עליה לינארית, עליה קבועה כל חודש לפי אחוז ממ.ג שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה עליה נקייה עדיף שתלך על עליה לינארית, עליה קבועה כל חודש לפי אחוז ממ.ג שלך.
אם מסתכלים על זה מחןדש לחודש יש עליה קבועה אבל אם מסתכלים משבוע לשבוע זה לא קבוע

• פותח/ת השרשור
איך זה קורה בדיוק? אתה אוכל לפי העין?
לא תמיד יוצא לאכול אותו דבר נגיד בצהריים מגוון בין אורז לפסטה לפתיתים ונגיד תאמת רק אורז אני יודע כמה גרם יש בכוס בשאר לא כל כך למרות שבמוצרים של אסם כתוב נגיד כוס פתיתים מבושלים זה 80 גרם פתיתים יבשים ואני לא מודד עם כוס חדפ קטנה אלא כוס גדולה אבל לא סומך על זה כי לא הגיוני ש500 קלוריוצ פתיתים בקושי מזיז לי

לא תמיד יוצא לאכול אותו דבר נגיד בצהריים מגוון בין אורז לפסטה לפתיתים ונגיד תאמת רק אורז אני יודע כמה גרם יש בכוס בשאר לא כל כך למרות שבמוצרים של אסם כתוב נגיד כוס פתיתים מבושלים זה 80 גרם פתיתים יבשים ואני לא מודד עם כוס חדפ קטנה אלא כוס גדולה אבל לא סומך על זה כי לא הגיוני ש500 קלוריוצ פתיתים בקושי מזיז לי

פשוט תקנה משקל אחי מה אתה מסבך את העולם.

• פותח/ת השרשור
פשוט תקנה משקל אחי מה אתה מסבך את העולם.
קניתי והיה חרא של דבר גם התקלקל אחרי יומיים וגם פעם היה כתוב לי שכוס מלאה אורז 120 גרם ואחרי היה כתוב 200 גרם
אז אולי הסוג היה דפוק לא יודע

קניתי והיה חרא של דבר גם התקלקל אחרי יומיים וגם פעם היה כתוב לי שכוס מלאה אורז 120 גרם ואחרי היה כתוב 200 גרם
אז אולי הסוג היה דפוק לא יודע

אחי תקנה משקל, 90% מהמתאמנים המקצועיים (כל זה בלי לדבר על טבחים וסוחרי סמים) עובדים עם משקל אז בוא נסכים שכנראה זו הייתה בעיה נקודתית.

• פותח/ת השרשור
אחי תקנה משקל, 90% מהמתאמנים המקצועיים (כל זה בלי לדבר על טבחים וסוחרי סמים) עובדים עם משקל אז בוא נסכים שכנראה זו הייתה בעיה נקודתית.
הזמנתי עכשיו אחד אחר נקווה שאני לא יפול בו אבל ניראה לי זה יגיע ב2021 עם המצב עכשיו(עוד לא קיבלתי נעליים שהזמנתי לפני חודשיים) תגיד לבנתיים לדעתך בכוס פתיתים יש יותר קלוריות מבכוס אורז ?(אותה כוס בדיוק)וזה פתיתים אפויים של אסם

הזמנתי עכשיו אחד אחר נקווה שאני לא יפול בו אבל ניראה לי זה יגיע ב2021 עם המצב עכשיו(עוד לא קיבלתי נעליים שהזמנתי לפני חודשיים) תגיד לבנתיים לדעתך בכוס פתיתים יש יותר קלוריות מבכוס אורז ?(אותה כוס בדיוק)וזה פתיתים אפויים של אסם

תקנה בארץץץ חחחח נו באמת עולה 20-30 שקל.

הערך הקלורי של אורז בערך שווה ערך לפתיתים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית