עם מיגון לפחות..ברוח זו אולי הגיע הזמן (אחרי הסגר כמובן) לקחת את הסקייט ולהחליף לו את הציר סוף סוף, ולחזור בהדרגה לגלוש רחוב (כלומר כבישים וחניות 🥷)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם מיגון לפחות..ברוח זו אולי הגיע הזמן (אחרי הסגר כמובן) לקחת את הסקייט ולהחליף לו את הציר סוף סוף, ולחזור בהדרגה לגלוש רחוב (כלומר כבישים וחניות 🥷)
אאוץ'. הזכרת לי שזה גם כרוך בפחד מוות כפשוטו (ה'הפכות' אלוהים וכו)עם מיגון לפחות..
הפכת אותי להורס מסיבות?אאוץ'. הזכרת לי שזה גם כרוך בפחד מוות כפשוטו (ה'הפכות' אלוהים וכו)
אז אולי בעצם לא
לא לא לאהפכת אותי להורס מסיבות?
צאי עם הסקייט,רק ממוגנת (בקטנה נו,)
שיניתי קצת..לא התהפכתי(חיים רק פעם אחת)
@יושב_על_הכס יש לך פה נקודה, אבל נראה לי שפספסת אותי כאן קצת.
בינינו, כרגע המטרה שלי היא לא כוח ולא היפרטרופיה ולא שום דבר חוץ מלהיות מסוגלת להתאמן בלי להזיק לגוף שלי, ומה טוב גם להועיל, ומה טוב שאראה גם קצת גדילה או משהו אבל זה כבר איפשהו ב-ק'-ר' כזה בסדר העדיפויות.
ההנחה שעומדת מאחורי הפוסט היא שקל ואפשרי יותר להתקדם בתכנית/מטרות בילדינג כאשר אתה פצוע, לעומת אם אתה ממשיך להחזיק בקו החשיבה של תכניות/מטרות כוח. והנחה נוספת - שזה קו חשיבה שונה, "ראש" שונה, התכווננות שונה, וגם עקרונות שונים לפחות בחלקם. וזה מה שאני מנסה ללמוד ואולי לאמץ, לכל הפחות עד שאתחיל להעסיק מאמן נורמלי (שזה יקרה כנראה די עם סיום הסגר, בעז"ה)
אגב, עוד לא קיבלתי המלצות לדפי אינסטגרם מומלצים של בילדריות, עדיף לא מוזרקות ועדיף לא כאלו שטוחנות אוכל עתיר קלוריות וגם מציפות את הדף שלהן בזה, ומומלץ מאוד שיהיה שם תוכן איכותי, אבל הכי חשוב זה ההשראה למטרות שונות מאשר להסקוויט 140 קילו לחזרות, ורעיונות לווריאציות מגוונות (אני די מוגבלת כרגע אז זה נדרש חח)
*הבהרה: אם משתמע שמתישהו התאמנתי ברצינות, או עקבתי אחרי תוכנית כוח, או כל דבר שהוא אחרת מליצנות לשמה או קרוב לזה, אז זאת לא אמרתי. אבל כן ההתמקדות שלי לרוב הייתה במורכבים, עם התכווננות עיקרית להעלאת משקל על המוט, ועם העדפה של מספר חזרות די נמוך, מנוחות ארוכות יותר, דגש על טכניקה וכו
אתה טועה
הסלחנות באימונים סטייל פיתוח גוף מתבטאת בהרבה גמישות ותחליפים אפשריים. אין חובה להיצמד למשהו מסויים. לא יכול סקוואט כבד? תנסה קל. תנסה ווריאציה שונה. אולי סקוואט עם משיכת פולי מלפנים במקום מוט על הגב? לא יכול סקוואט? תנסה מכרעים שונים, פשיטות ברכיים, לג פרס וכו. יש הרבה מאוד דרכים לגרות שריר לגדילה, בטח הרבה מעבר לתרגילי הליפטינג וקרובי המשפחה שלהם (יעני OHP, חתירה במוט ומתח). ברור שיש מצבים שגם זה לא עוזר, אבל בגדול יש פה משהו סלחני ומאפשר יותר לגוף פצוע, לטעמי.אני לא יודע עד כמה ההנחה הזאת נכונה. זה נכון שתכניות פאווליפטינג כוללות בעיקר תרגילים מורכבים שנעשים בעצימות מאוד גבוהה אז קל יותר להפצע מטכניקה לקויה/תדירות גבוהה מדי. אבל אחרי שאתה כבר פצוע גם תכניות לפיתוח גוף יכולות להיות בעייתיות, כי עדיין יש עומס גבוה על מפרקים והגידים, רק שבפיתוח גוף העומס מתבטא בנפח אימון מאוד גבוה (לעומת עצימות בפאאורליפטינג).
כרגע עם דלקת פעילה וכואבת בגיד הבייספס, אז זו לא ממש אופציה. עכשיו בסגר אני משתמשת בגומיות, בגלון מים של מי עדן (לחתירת מסור וכיו"ב) ובשאר אלתורים..עכשיו עם הסגר את תהיי מוגבלת במה שאפשר לעשות מבחינת פיתוח גוף אם אין לך ציוד ביתי, יש לך גישה למתח/מקבילים?
לא יקרה חחאני לא הייתי מוותר על המורכבים
אל תשליך את הבעיות שלך עלי אני עומד להיות מושלםונבין שלעולם לא נהיה מושלמים בהם
אני מתנצל אלוףאל תשליך את הבעיות שלך עלי אני עומד להיות מושלם
בוא נהיה חבריםהבאתי לך המון חומר
הבחור תותח רצינידברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.
1)לכי לפוסטים
2) תכתבי מילים שקשורות לפיתוח גוף כגון שמות של מםתחי גוף/שמות של שרירים/ שמות של טכניקות (קונקשיין מינד מאסל, פיק קונטריישן וכו)
3) תקראי את כל הפוסטים שמצאת
4) תחזרי לפורום ותתני לי מלנתאלפים של לייקים ומוניטין כי הבאתי לך המון חומר(תרתי משמע 😉) על פיתוח גוף בעברית וקל להבנה
😆🤣🤩☝️
נ.ב. מה היה פה עכשיו?🤦♂️
עוקבת אדוקה כמובן. עזר לי המון.דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.
1)לכי לפוסטים
2) תכתבי מילים שקשורות לפיתוח גוף כגון שמות של מםתחי גוף/שמות של שרירים/ שמות של טכניקות (קונקשיין מינד מאסל, פיק קונטריישן וכו)
3) תקראי את כל הפוסטים שמצאת
4) תחזרי לפורום ותתני לי מלנתאלפים של לייקים ומוניטין כי הבאתי לך המון חומר(תרתי משמע 😉) על פיתוח גוף בעברית וקל להבנה
😆🤣🤩☝️
נ.ב. מה היה פה עכשיו?🤦♂️
די די תמשיך:up:הבחור תותח רציני
לא אתה, מי שכותב את את מה שפרסמתדי די תמשיך:up:
מה*שפרי את המנטליות והגוף יבוא בעקבות זה.
די לכתוב שטויות שראית בפייסבוקליהנות מהדרך
אני אומר, אם תשפר את המנטליות, הגוף ישתפר.
@nlr666 הוא בבירור לא מכיר אותי, אימוג'י צוחק.די לכתוב שטויות שראיתי בפייסבוק