הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מחיטוב לניטראלי שואל שוב כדי להיות בטוח

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
שאלתי כבר פעם שלישית, אבל לא קיבלתי תשובה סופית כי כל פעם מישהו אחר אמר משהו אחר .
אני על 1500 קל , הערכה לפי מחשבונים שהניטראלי כולל אימונים זה 2300.
קראתי כל מיני אשכולים פה חלק אומרים לעלות ישר לניטראלי שבועיים וחלק אומרים כל שבוע לעלות בכמות מסוימת של קלוריות עד הגעה לניטראלי ואז להישאר שבועיים בניטראלי . מה כדאי לעשות?
יש לציין שהייתי בחיטוב דל פחמימה ובגירעון של בערך 1000.
אם לעלות לניטראלי ישר להישאר בו שבועיים אומר לעלות רק בנוזלים אני הולך על זה אבל אם זה אומר שאעלה שומן גם יותר מאשר אם אעשה עלייה מתונה של כל שבוע עד לניטראלי אז אני מעדיף את אופציה ב׳ .

• פותח/ת השרשור
כמה זמן היית בחיטוב שאתה רוצה לחזור לניטרלי?

הייתי אצל מאמן אישי והמדידה הייתה שונה (לא קלוריות) 3 חודשים של חיטוב שמתוכם בחודש אחרון הייתי לפי החישוב שעשיתי בערך במינוס 1000 מהניטראלי שלי
תראה כי פה דניאל רשם לעלות על גבי 7-10 יום כמות שווה עד להגעה לניטראלי :
דיון - מעבר מחיטוב/מאסה למאזן נייטרלי

ופה מייק רשם לעלות כל שבועיים 300-200 קלוריות להגעה לניטראלי :
תזונה ותוספים - כיצד להתאזן לאחר הדיאטה? איך לא לקבל ריבאונד של שומן?

בגלל זה אני לא יודע מה לעשות ולפי מה ללכת .

הייתי אצל מאמן אישי והמדידה הייתה שונה (לא קלוריות) 3 חודשים של חיטוב שמתוכם בחודש אחרון הייתי לפי החישוב שעשיתי בערך במינוס 1000 מהניטראלי שלי

ומטרתך היא בסופו של דבר להיות במאזן חיובי (להתחיל "מסה")?

כן
לאחר שאמצא את הניטראלי ואהיה עליו שבועיים אתחיל מסה (+400 קל)

אז איך תעלה ישר לניטרלי אם אתה לא יודע מהו?
אם הבנתי נכון זו השאלה שלך בעצם, אם להגיע לניטרלי בהדרגה או בבת אחת.

• פותח/ת השרשור
אז איך תעלה ישר לניטרלי אם אתה לא יודע מהו?
אם הבנתי נכון זו השאלה שלך בעצם, אם להגיע לניטרלי בהדרגה או בבת אחת.

כן זאת השאלה
אמרתי הערכה שלי לפי חישובים שהניטראלי 2300 אז האם לעשות עכשיו לשבועיים אותו ולראות אם זה הוא (לפי סטייה של 100-200 גרם בממוצע שבועי) או לעלות בהדרגה

הערכה לפי מחשבונים שהניטראלי כולל אימונים זה 2300.
המחשבונים האלה לא מדויקים אבל זו נקודת פתיחה טובה עבור מישהו שמעולם לא עקב אחר תפריט מסודר ולעולם לא ספר קלוריות והוא צריך להתחיל מאיפשהו. זה לא המצב אצלך, אתה כן יודע איפה אתה עומד ומה המגמה שלך אז פשוט תעשה שינויים בהתאם.

לעלות ישר לניטראלי
אתה ממהר לאנשהו? אם אתה מצליח להתקדם באימונים ובמשקל גוף ואתה מרגיש סבבה על 1,700 (סתם מספר לדוגמא) למה שתקפוץ ל2,300? זה ישמע מובן מאליו אבל תמיד תנסה להשיג כמה שיותר בכמה שפחות. ואם אתה נתקע תמיד אפשר להוסיף.

כן זאת השאלה
אמרתי הערכה שלי לפי חישובים שהניטראלי 2300 אז האם לעשות עכשיו לשבועיים אותו ולראות אם זה הוא (לפי סטייה של 100-200 גרם בממוצע שבועי) או לעלות בהדרגה

מכיר את הפתגם מרוב עצים לא רואים את היער?

בד"כ בחיטובים ממושכים, קל וחומר כאלה עם גרעון רציני שבסופם השלת כמות ק"ג מכובדת ממשקלך (אני מנחש שירדת 9 ק"ג בערך?)
לא תרצה לעלות קק"ל באופן קיצוני אלא במתינות.

• פותח/ת השרשור
אתה ממהר לאנשהו? אם אתה מצליח להתקדם באימונים ובמשקל גוף ואתה מרגיש סבבה על 1,700 (סתם מספר לדוגמא) למה שתקפוץ ל2,300? זה ישמע מובן מאליו אבל תמיד תנסה להשיג כמה שיותר בכמה שפחות. ואם אתה נתקע תמיד אפשר להוסיף.[/QUOTE]

מכיר את הפתגם מרוב עצים לא רואים את היער?

בד"כ בחיטובים ממושכים, קל וחומר כאלה עם גרעון רציני שבסופם השלת כמות ק"ג מכובדת ממשקלך (אני מנחש שירדת 9 ק"ג בערך?)
לא תרצה לעלות קק"ל באופן קיצוני אלא במתינות.

צודקים עדיף לעלות במתינות כעיקרון כן מתקדם באימונים ומשקלים פשוט יותר רעב אז חשבתי לעלות.. וכן ירדתי איזה 13 קילו והתחטבתי רצח כי הייתי אצל מאמן קיצוני ששם אותי עם גרעון שלילי ענק ועכשיו אני לבד ורוצה לעבור למסה אז מה אעשה זה כל שבוע לעלות ב200 קל עד שאגיע לאיזור הניטראלי ואותו אבדוק במשך שבועיים (כמו שאמרתי הערכה של 2300) ועל הדרך גם אתחטב כי עדיין אהיה בשלילי.

צודקים עדיף לעלות במתינות כעיקרון כן מתקדם באימונים ומשקלים פשוט יותר רעב אז חשבתי לעלות.. וכן ירדתי איזה 13 קילו והתחטבתי רצח כי הייתי אצל מאמן קיצוני ששם אותי עם גרעון שלילי ענק ועכשיו אני לבד ורוצה לעבור למסה אז מה אעשה זה כל שבוע לעלות ב200 קל עד שאגיע לאיזור הניטראלי ואותו אבדוק במשך שבועיים (כמו שאמרתי הערכה של 2300) ועל הדרך גם אתחטב כי עדיין אהיה בשלילי.
זה לא עובד ככה, אתה לא מגיע ל2,300 ורק אז בודק אם במקרה זה הנטרלי שלך. כמו שאמרתי המחשבונים האלה לא מדויקים, זו רק הערכה טובה לאנשים שמעולם לא עקבו אחרי התזונה שלהם.
אתה קודם כל אוכל מספר מסוים של קלוריות ובודק מה קורה. אתה יורד במשקל? תוסיף. עולה במשקל? תוריד. נשאר פחות או יותר דבר או עליות וירידות קטנות שמאזנות אחת השנייה? מצוין אתה בניטרלי. עכשיו מפה תוסיף קצת קלוריות ותראה אם אתה עולה וכמה אתה עולה ותמשיך להתאים.

• פותח/ת השרשור
זה לא עובד ככה, אתה לא מגיע ל2,300 ורק אז בודק אם במקרה זה הנטרלי שלך. כמו שאמרתי המחשבונים האלה לא מדויקים, זו רק הערכה טובה לאנשים שמעולם לא עקבו אחרי התזונה שלהם.
אתה קודם כל אוכל מספר מסוים של קלוריות ובודק מה קורה. אתה יורד במשקל? תוסיף. עולה במשקל? תוריד. נשאר פחות או יותר דבר או עליות וירידות קטנות שמאזנות אחת השנייה? מצוין אתה בניטרלי. עכשיו מפה תוסיף קצת קלוריות ותראה אם אתה עולה וכמה אתה עולה ותמשיך להתאים.

סגור אז לפי מה שאתה אומר זה לעלות במתינות כל פעם ולראות מה קורה לפי ממוצע שבועי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית