הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת- CytoSport Whey Isolate

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
קבלתי את החבילה החדשה בטעם
Blue Raspberry
http://www.bodybuilding.com/store/cs/wheyisolate.html

שזה כנראה בעברית פטל או משהו כזה.
האבקה קודם כל היא איזולייט ומכילה 0 לקטוז. אני יודע שאף אחד לא מכיר את החברה בארץ והיא בכלל לא קיימת אבל זו אחת החברות הכי מובילות כיום בארה"ב. (יצרנית מאסל מילק האגדי).

האבקה מתערבבת מצויין, עושה ממש מעט קצף והכי חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד טעימה.
היא יוצרת טעם חמוץ ממש טעים ומעניין כמו תפוח ירוק חמוץ כזה. באמת נמאס לי מכל האבקות המתוקות עם הטעם הזה של הממתיקים. זה כמו לאכול חמצוצים מגומי מסוכרים כאלה. זה חמוץ ויש בזה קצת מתיקות.
זה אחלה טעם לגיוון ושינוי ואפילו אחלה טעם בתור טעם קבוע.
אני ממש אהבתי ואני חושב שיש מתחרה מעולה לISO100 של דיימטייז (מבחר טעמים דליל מאוד שמתוכם אהבתי רק את השוקולד. הברי נמאס מהר מאוד למרות שהוא טעים).
החסרונות- יותר יקרה ב15 שקל מISO100.
אין אותה בויטה קוסט.
אין אותה בחבילות של 5 פאונד.

הפעם הבאה אזמין אותה בטעם תפוח.

ממליץ ממש.

עבר בדיקת אמינות ל0 גרם לקטוז 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האמת שאין לה ריח. לISO100 היה דווקא ריח מציק טיפה. במיוחד לברי (כן הפכתי מסוכן דיימטייז לסייטוספורט)

נערך לאחרונה:
נפלתי עם 2 דליי מאסלמילק שיש לי כאן כבר חצי שנה, לא שותה אותם כמעט.
אחד בננה כרמל משהו כזה והשני פקאן משהו שניהם מגעילים

הייתי מוכר אבל ההליכה שלי לדואר ולעשות משלוח בין לאומי לא שווה את ההתנעה של האוטו. רוצה 200 ש"ח כולל משלוח, יש שם 750 גרם נמדד במשקל אלקטרוני.
יש לי גם ג'ק פתוח פחות סקופ אחד (סקופ הפציעה 😃 )
יש לי מלא סאמפלים, יש לי עוד דלי של אופטימום שוקולד MALT שאני אשאיר אותו לבנתיים.
יש לי מולטי של AST פחות 20 כדורים (180 לערך נשאר)
יש לי צ'פס חלבון וכאלו לא נראה לי שזה מעניין מישהו (החבילות הגדולות שזה כמו 10 שקיות קטנות)
לא זוכר מה יש לי עוד אבל אני יכול לשלוח את זה למי שרוצה וגם לרשום ערך מוצהר של נגיד 30 דולר ותקבלו את זה הביתה (רוב הסיכויים)

זה מה שיש לי:
Chocolate Caramel Pecan

Chocolate Banana Crunch

השני עוד יחסית סבבה, הראשון מגעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית