עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אפשרי אל תטעהכן, כל ניתוח שיש לך תשמור לצבא
מקור באינטרנט אמר שכן אבל זמן החלמה ועלות עליך.לא אפשרי אל תטעה
בדיוק. תעשה מה שאתה רוצה בסופש / יומיות שאתה חוזר לבית, אבל קח בחשבון שהצבא לא יתן לך גימלים להחלמה או רמ 2מקור באינטרנט אמר שכן אבל זמן החלמה ועלות עליך.
לאדע למה להאמין.
אני מתגייס עוד חמישה חודשים.בדיוק. תעשה מה שאתה רוצה בסופש / יומיות שאתה חוזר לבית, אבל קח בחשבון שהצבא לא יתן לך גימלים להחלמה או רמ 2
הניתוח הוא אסתטי, הצבא גם לא מתעסק עם אסתטיקה בכלל
אם הרופא אומר לו שהוא צריך שנה גימלים הוא מקבל שנה גימליםבדיוק. תעשה מה שאתה רוצה בסופש / יומיות שאתה חוזר לבית, אבל קח בחשבון שהצבא לא יתן לך גימלים להחלמה או רמ 2
הניתוח הוא אסתטי, הצבא גם לא מתעסק עם אסתטיקה בכלל
לעומתך, אני כותב מנסיון.אם הרופא אומר לו שהוא צריך שנה גימלים הוא מקבל שנה גימלים
הגזמתי אבל הוא יכול לעשות ניתוח פרטי בזמן צבא לוקח יום אחד חופש עושה בו ניתוח גם בבסיס אף רופא לא איתן לו לחזור לעבודה הוא יקבל כמה גימלים שהוא צריךלעומתך, אני כותב מנסיון.
ורופא לא יכול לתת שנה גימלים
לא, הוא לא יתן לו גימלים על ניתוח פרטי, החייל אפילו יכול להשפט על דבר כזההגזמתי אבל הוא יכול לעשות ניתוח פרטי בזמן צבא לוקח יום אחד חופש עושה בו ניתוח גם בבסיס אף רופא לא איתן לו לחזור לעבודה הוא יקבל כמה גימלים שהוא צריך
הוא יכול לקחת יום חופש לעשות ניתוח אחר כך הולך לרופא יחידה ויקבל את הגימלים שהוא צריך נגמר הכל יביא אישור רופא ויקבל אפילו את הגימלים שהמומחה כתבלרוב לא יאשרו את זה, אבל במידה וכן יכול להיות שזה יגרור דח"ש, אז קח בחשבון
הוא לא יכול, זה ניתוח אסתטי והוא אפילו יכול ללכת לכלא על ביצוע ניתוח בלי אישור מהמפקדים. לא מקבלים על זה גימלים, רק דח"ש במקרה הטוב.הוא יכול לקחת יום חופש לעשות ניתוח אחר כך הולך לרופא יחידה ויקבל את הגימלים שהוא צריך נגמר הכל יביא אישור רופא ויקבל אפילו את הגימלים שהמומחה כתב
נשמע לי כה מופרך, כאילו אתה חושב שהצבא היא קייטנה.הוא יכול לקחת יום חופש לעשות ניתוח אחר כך הולך לרופא יחידה ויקבל את הגימלים שהוא צריך נגמר הכל יביא אישור רופא ויקבל אפילו את הגימלים שהמומחה כתב
שיגיד שכואב לו בציציהוא לא יכול, זה ניתוח אסתטי והוא אפילו יכול ללכת לכלא על ביצוע ניתוח בלי אישור מהמפקדים. לא מקבלים על זה גימלים, רק דח"ש במקרה הטוב.
הוא יקבל גימלים רק על ניתוח אסתטי שהוא חלק מבעיה מורכבת יותר, למשל שבר באף שמוביל לניתוח אסתטי לתיקון האף
ככה מגיעים לכלאשיגיד שכואב לו בציצי
הכי פשוט שיש אומר למפקדים שלו שיש לו בעיה רפואית כואב לו והוא עושה את זה פרטי כי ככה ההורים רוצים זהו
לא כזה קל להגיע לכלא מניסיוןככה מגיעים לכלא
אני באמת לא רואה שום סיבה טובה להסתכן על זהלא כזה קל להגיע לכלא מניסיון
תתפלא כמה זה קללא כזה קל להגיע לכלא מניסיון