הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתוח גינקומסטיה במהלך השירות הצבאי.

אפשרי מאיזו בחינה?
אפשר לעבור כל ניתוח בצבא אם הצבא מאשר לך.
האם על חשבון הצבא? כנראה שלא, זה ניתוח פלסטי

מקור באינטרנט אמר שכן אבל זמן החלמה ועלות עליך.
לאדע למה להאמין.
בדיוק. תעשה מה שאתה רוצה בסופש / יומיות שאתה חוזר לבית, אבל קח בחשבון שהצבא לא יתן לך גימלים להחלמה או רמ 2
הניתוח הוא אסתטי, הצבא גם לא מתעסק עם אסתטיקה בכלל

• פותח/ת השרשור
בדיוק. תעשה מה שאתה רוצה בסופש / יומיות שאתה חוזר לבית, אבל קח בחשבון שהצבא לא יתן לך גימלים להחלמה או רמ 2
אני מתגייס עוד חמישה חודשים.
אפשרות היא לעשות את הניתוח עוד שלושה חודשים.
אבל לא דע, רוצה יותר כסף בשביל זה ומסגרת נראה לי תעשה לי טוב, אולי אצליח לחטב ככה.
טוב, נראה, נו.

אם הרופא אומר לו שהוא צריך שנה גימלים הוא מקבל שנה גימלים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לעומתך, אני כותב מנסיון.
ורופא לא יכול לתת שנה גימלים
הגזמתי אבל הוא יכול לעשות ניתוח פרטי בזמן צבא לוקח יום אחד חופש עושה בו ניתוח גם בבסיס אף רופא לא איתן לו לחזור לעבודה הוא יקבל כמה גימלים שהוא צריך

הגזמתי אבל הוא יכול לעשות ניתוח פרטי בזמן צבא לוקח יום אחד חופש עושה בו ניתוח גם בבסיס אף רופא לא איתן לו לחזור לעבודה הוא יקבל כמה גימלים שהוא צריך
לא, הוא לא יתן לו גימלים על ניתוח פרטי, החייל אפילו יכול להשפט על דבר כזה

לרוב לא יאשרו את זה, אבל במידה וכן יכול להיות שזה יגרור דח"ש, אז קח בחשבון

לרוב לא יאשרו את זה, אבל במידה וכן יכול להיות שזה יגרור דח"ש, אז קח בחשבון
הוא יכול לקחת יום חופש לעשות ניתוח אחר כך הולך לרופא יחידה ויקבל את הגימלים שהוא צריך נגמר הכל יביא אישור רופא ויקבל אפילו את הגימלים שהמומחה כתב

הוא יכול לקחת יום חופש לעשות ניתוח אחר כך הולך לרופא יחידה ויקבל את הגימלים שהוא צריך נגמר הכל יביא אישור רופא ויקבל אפילו את הגימלים שהמומחה כתב
הוא לא יכול, זה ניתוח אסתטי והוא אפילו יכול ללכת לכלא על ביצוע ניתוח בלי אישור מהמפקדים. לא מקבלים על זה גימלים, רק דח"ש במקרה הטוב.
הוא יקבל גימלים רק על ניתוח אסתטי שהוא חלק מבעיה מורכבת יותר, למשל שבר באף שמוביל לניתוח אסתטי לתיקון האף

• פותח/ת השרשור
נשמע לי כה מופרך, כאילו אתה חושב שהצבא היא קייטנה.

הוא לא יכול, זה ניתוח אסתטי והוא אפילו יכול ללכת לכלא על ביצוע ניתוח בלי אישור מהמפקדים. לא מקבלים על זה גימלים, רק דח"ש במקרה הטוב.
הוא יקבל גימלים רק על ניתוח אסתטי שהוא חלק מבעיה מורכבת יותר, למשל שבר באף שמוביל לניתוח אסתטי לתיקון האף
שיגיד שכואב לו בציצי
הכי פשוט שיש אומר למפקדים שלו שיש לו בעיה רפואית כואב לו והוא עושה את זה פרטי כי ככה ההורים רוצים זהו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית