הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוויון ב PCT.

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
אהלן חברים, אני נכנסתי עכשיו ל PCT אחרי סייקל ראשון של טסט בלבד.
אני אצל מאמן מאוד מוכר בתעשייה ולא אציין בשמו, אבל הוא המליץ לי להכניס פרוויון וטמוקסיפן בלבד ב PCT.
עכשיו אחרי מחקר הבנתי שממש ממש לא מומלץ להכניס פרוויון ב PCT מכיוון שהוא סטרואיד לכל דבר.
מה אתם ממליצים לי לעשות ? אולי יש משהו במה שהוא אומר ואני סתם נלחץ והוא יודע מה שהוא עושה ?
אני מדבר על מישהו שמאמן מלא אנשים שמשתמשים.

אהלן חברים, אני נכנסתי עכשיו ל PCT אחרי סייקל ראשון של טסט בלבד.
אני אצל מאמן מאוד מוכר בתעשייה ולא אציין בשמו, אבל הוא המליץ לי להכניס פרוויון וטמוקסיפן בלבד ב PCT.
עכשיו אחרי מחקר הבנתי שממש ממש לא מומלץ להכניס פרוויון ב PCT מכיוון שהוא סטרואיד לכל דבר.
מה אתם ממליצים לי לעשות ? אולי יש משהו במה שהוא אומר ואני סתם נלחץ והוא יודע מה שהוא עושה ?
אני מדבר על מישהו שמאמן מלא אנשים שמשתמשים.
פרווירון בסוף הסייקל יכול להועיל ביותר ממובן אחד..
א-ב-ל, אם אתה מתכנן pct ושיקום ציר, הוא ממש לא אמור להיות אחד המרכיבים במתכון.
טמוקסיפן ופרווירון זה לא פיסיטי.
יש פרוטוקולים ידועים עם "הנעה" של פרגניל לאחר הזריקה האחרונה ולאחר מכן נולבדקס וטמוקסיפן.

אני מניח שאולי אותו מאמן רוצה לאזן אותך מעט הורמונלית ולתת לציר ההורמונלי לך לעשות מה שצריך לבד..ולא שזה לא אפשרי...אחרי סייקל טסט אפשרי בהחלט.
אבל לשיקום הציר ההורמונלי ולאטרופיה פרווירון כשלעצמו לא יועיל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרווירון בסוף הסייקל יכול להועיל ביותר ממובן אחד..
א-ב-ל, אם אתה מתכנן pct ושיקום ציר, הוא ממש לא אמור להיות אחד המרכיבים במתכון.
טמוקסיפן ופרווירון זה לא פיסיטי.
יש פרוטוקולים ידועים עם "הנעה" של פרגניל לאחר הזריקה האחרונה ולאחר מכן נולבדקס וטמוקסיפן.

אני מניח שאולי אותו מאמן רוצה לאזן אותך מעט הורמונלית ולתת לציר ההורמונלי לך לעשות מה שצריך לבד..ולא שזה לא אפשרי...אחרי סייקל טסט אפשרי בהחלט.
אבל לשיקום הציר ההורמונלי ולאטרופיה פרווירון כשלעצמו לא יועיל.

אז מה שאתה אומר בעצם שזה כן אפשרי להוסיך פרווירון בסוף הסייקל ולתת לציר להשתקם לבד? חשוב לציין שהוא ראה בדיקות דם והכל. אין ממה להילחץ לדעתך?

אז מה שאתה אומר בעצם שזה כן אפשרי להוסיך פרווירון בסוף הסייקל ולתת לציר להשתקם לבד? חשוב לציין שהוא ראה בדיקות דם והכל. אין ממה להילחץ לדעתך?
לא כתבתי את זה כדי להלחיץ או להרגיע אותך...
שאלת...עניתי מה אני יודע
אפשר להשתקם מסייקל טסט גם בלי pct.
פרווירון הוא לא חלק מפיסיטי בשום צורה.
הוא כן יכול לעזור לך באיזון ההורמונלי לנחיתה רכה יותר וגם בהרגשה הכללית.
שיקום ציר משותק וטיפול באטרופיה זה לא משהו שdht סינתטי יכול לקחת בו חלק

• פותח/ת השרשור
לא כתבתי את זה כדי להלחיץ או להרגיע אותך...
שאלת...עניתי מה אני יודע
אפשר להשתקם מסייקל טסט גם בלי pct.
פרווירון הוא לא חלק מפיסיטי בשום צורה.
הוא כן יכול לעזור לך באיזון ההורמונלי לנחיתה רכה יותר וגם בהרגשה הכללית.
שיקום ציר משותק וטיפול באטרופיה זה לא משהו שdht סינתטי יכול לקחת בו חלק

אז מה כן תורם להכניס אותו ב PCT או כמו שאתה אומר, אחרי סייקל. לא הבנתי

אם יש לך מאמן אישי..אז יש מצב שאתה הולך להיכנס לליין של סייקלים בטווחי זמן לא ארוכים מספיק של הפסקות..במקרה כזה ..שיקום ציר בשביל להחזיר אותו לפעילות 3-4 שבועות ולהשבית אותו שוב..אין יותר מידי משמעות לpct
במקרים כאלה לא חייבים ללכת לפי הספר.

טמוקסיפן אתה יכול לקחת גם במהלך סייקל..הוא רק לוקח חלק בפרוטוקול שנקרא pct..הוא כשלעצמו לבד זה לא pct.

הפרווירוןן עצמו לא מאוד פוגע בציר..אך הוא לא רצוי לשימוש בpct.
בלי קשר..ממה שאתה כותב אני מניח שלא עשית שימוש בפרגניל לפני..ככה שאם לא גם אם תוריד את הפווירון ותלך על כלומיד וטמוקסיפן לא תהיה לזה שום משמעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם יש לך מאמן אישי..אז יש מצב שאתה הולך להיכנס לליין של סייקלים בטווחי זמן לא ארוכים מספיק של הפסקות..במקרה כזה ..שיקום ציר בשביל להחזיר אותו לפעילות 3-4 שבועות ולהשבית אותו שוב..אין יותר מידי משמעות לpct
במקרים כאלה לא חייבים ללכת לפי הספר.

טמוקסיפן אתה יכול לקחת גם במהלך סייקל..הוא רק לוקח חלק בפרוטוקול שנקרא pct..הוא כשלעצמו לבד זה לא pct.

הפרווירוןן עצמו לא מאוד פוגע בציר..אך הוא לא רצוי לשימוש בpct.
בלי קשר..ממה שאתה כותב אני מניח שלא עשית שימוש בפרגניל לפני..ככה שאם לא גם אם תוריד את הפווירון ותלך על נולבדקס וטמוקסיפן לא תהיה לזה שום משמעות.

אז אתה אומר שפשוט נעשה מה שהוא אומר וזהו?

צודק.
נולבדקס וכלומיד.
האמת שעלה פה דיון על זה בפורום לפני כמה זמן
נאמר על ידי כמה מנוסים פה שטמוקסיפן אפקטיבי פי כמה וכמה יותר מכלומיד עד כדי זניחות של כלומיד בפיסיטי ולכן גם טמוקסיפן בלבד יכול להספיק.
לא משהו שניסיתי, כל פיסיטי שלי היה עם נולבה וכלומיד אבל אם זה נכון מה רע בלקחת פחות תרופה אחת

האמת שעלה פה דיון על זה בפורום לפני כמה זמן
נאמר על ידי כמה מנוסים פה שטמוקסיפן אפקטיבי פי כמה וכמה יותר מכלומיד עד כדי זניחות של כלומיד בפיסיטי ולכן גם טמוקסיפן בלבד יכול להספיק.
לא משהו שניסיתי, כל פיסיטי שלי היה עם נולבה וכלומיד אבל אם זה נכון מה רע בלקחת פחות תרופה אחת
זה לא נכון.
כל תרופה פועלת במסלול שונה
התרופה הכי משמעותית בpct היא הפרגניל (hcg).

חברים
הפרגניל מיועד לשמור על האשכים במהלך הסייקל ואפשר לתת כמה מנות יפות בסוף להתאוששות טובה יותר
לפי מה שאני יודע לא מריצים אותו במקביל לטמוקסיפן ולכלומיד אלא לפני

חברים
הפרגניל מיועד לשמור על האשכים במהלך הסייקל ואפשר לתת כמה מנות יפות בסוף להתאוששות טובה יותר

בכל סייקל היית ממליץ להריץ פרגניל?

תשמע לא רואה סיבה שלא
מכניסים טסט חיצוני, גורמים לאשכים אטרופיה בכך שבלוטת יותרת המוח מפסיקה להפריש lh במהלך הסייקל.
אם יש לנו אפשרות להכניס hcg וכשנצא לפיסיטי נוכל להתאושש הרבה יותר מהר וגם נקטין בהרבה את הסיכון לעקרות.. ברור שהתשובה כן

לי אישית אין כבר גישה לפרגניל וחבל :(

חברים
החלק החשוב ביותר בpct הוא בטווח הזמן שבין הזריקה האחרונה לתחילת הנוחבדקס +כלומיד
תקרא לזה לצורך הענין.."טרום pct" זה השלב הקריטי
בו אתה נותן מכות של פרגניל(לא מדבר על ה500 יח במהלך הסייקל...החלק הזה כמעט ולא רלוונטי בעיני)
אם אתה מגיע לשלב ב עם אטרופיה באשכים לא עשית כלום.
אז למה בכל זאת PCT "קלאסי" זה כלומיד וטמוקסי?
זה פרגניל..כלומיד וטמוקסיפן.
בעיני זה חשוב יותר מהיתר!
ואני מדבר בעיקר על הטיפול בסוף הסייקל.
pct ללא פרגניל זה כמעט מיותר.
חוץ מפעילות אנטי אסטרוגנית של הנולבדקס לא תפיק ממנו כלום!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית