הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוויון ב PCT.

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
אהלן חברים, אני נכנסתי עכשיו ל PCT אחרי סייקל ראשון של טסט בלבד.
אני אצל מאמן מאוד מוכר בתעשייה ולא אציין בשמו, אבל הוא המליץ לי להכניס פרוויון וטמוקסיפן בלבד ב PCT.
עכשיו אחרי מחקר הבנתי שממש ממש לא מומלץ להכניס פרוויון ב PCT מכיוון שהוא סטרואיד לכל דבר.
מה אתם ממליצים לי לעשות ? אולי יש משהו במה שהוא אומר ואני סתם נלחץ והוא יודע מה שהוא עושה ?
אני מדבר על מישהו שמאמן מלא אנשים שמשתמשים.

החלק החשוב ביותר בpct הוא בטווח הזמן שבין הזריקה האחרונה לתחילת הנוחבדקס +כלומיד
תקרא לזה לצורך הענין.."טרום pct" זה השלב הקריטי
בו אתה נותן מכות של פרגניל(לא מדבר על ה500 יח במהלך הסייקל...החלק הזה כמעט ולא רלוונטי בעיני)
אם אתה מגיע לשלב ב עם אטרופיה באשכים לא עשית כלום.

זה פרגניל..כלומיד וטמוקסיפן.

בעיני זה חשוב יותר מהיתר!
ואני מדבר בעיקר על הטיפול בסוף הסייקל.
pct ללא פרגניל זה כמעט מיותר.
חוץ מפעילות אנטי אסטרוגנית של הנולבדקס לא תפיק ממנו כלום!
אבל למה זה חשוב לתת מכות של פרגניל בסוף בסייקל אם מישהו מריץ פרגניל 500 בשבוע לאורך כל הסייקל?

אני פה כדי להגיד את דעתי
ואתה פה להגיד אל דעתך וטוב שככה!!
אפילו מרשים שאתה מקפיד לצרף קישורים למאמרים/מחקרים פוסטים גם אם לא תמיד יש לך מושג על מה הם מדברים.

ברור לי שיש תפיסה שגורסת אחרת.
זה לא משנה את דעתי.
מי שחושב שה500iu בשבוע מונעות אטרופיה או פגיעה בציר חי בסרט לדעתי
ועברתי יותר מסייקל אחד בחיי.

אני מצטט מהמקור

מחקרים אלו הראו שדחייה של שימוש HCG רק בסוף הסייקל מעלה את הצורך של מינון גבוע של HCG ומקטין את הסיכויים להחלמה מהירה. כתוצאה של שימוש במינון גבוה של HCG בסוף הסייקל, רמות האסטרוגן יעלו בצורה לא פרופורציונית מול הטסטוסטרון, אשר יכול להוביל לדיכוי ה HPTA (מרמות אסטרוגן גבוהות) וגם מעלה את הסיכוי לג’ינו. לדוגמה, מינון גבוה של HCG הראה עליה של האסטדריול עד ל 165%, ורק עליה של 140% בטסטוסטרון. מינונים גבוהים של HCG אפילו גורמים להקטנה של ריכוז קולטני ה LH ומנמיך את האחראיות של האנזים לסינטוז של הטסטוסטרון עם תאי האשכים, הדבר האחרון שמישהו ירצה שיקרה לו בזמן ההתאוששות. בעת שההשפעות השליליות של ה HCG יכולות להיות להצטמצם חלקית ע”י שימוש ב SERM כמו טמוקסיפן, בעיה אחרת שיכולה להיגרם היא הרעילות של ה SERM.

אני מצטט מהמקור

מחקרים אלו הראו שדחייה של שימוש HCG רק בסוף הסייקל מעלה את הצורך של מינון גבוע של HCG ומקטין את הסיכויים להחלמה מהירה. כתוצאה של שימוש במינון גבוה של HCG בסוף הסייקל, רמות האסטרוגן יעלו בצורה לא פרופורציונית מול הטסטוסטרון, אשר יכול להוביל לדיכוי ה HPTA (מרמות אסטרוגן גבוהות) וגם מעלה את הסיכוי לג’ינו. לדוגמה, מינון גבוה של HCG הראה עליה של האסטדריול עד ל 165%, ורק עליה של 140% בטסטוסטרון. מינונים גבוהים של HCG אפילו גורמים להקטנה של ריכוז קולטני ה LH ומנמיך את האחראיות של האנזים לסינטוז של הטסטוסטרון עם תאי האשכים, הדבר האחרון שמישהו ירצה שיקרה לו בזמן ההתאוששות. בעת שההשפעות השליליות של ה HCG יכולות להיות להצטמצם חלקית ע”י שימוש ב SERM כמו טמוקסיפן, בעיה אחרת שיכולה להיגרם היא הרעילות של ה SERM.
בציטוטים אתה טוב.
החיים מורכבים יותר

פרוווירון לא יכול להיות חלק מpct בשום פנים ואופן, הוא בעצמו סטרואיד ומדכא ציר הורמונלי.
החיוניות של פרגניל די מנופחת בשביל הסייקלים שנפוצים פה בפורום ובכלליות בזמן שמשתמשים באנטי אסטרוגנים (טמוקסי או קלומיד ודורות חדשים שלהם) אין הגיון להשתמש במקביל בפרגניל.
פרגניל יכול לעזור להשאיר את אשכים בחיים בקרוז אנד בלאסט ממושכים, trt או סייקלים שלא עשו להם pct טוב.
אנטי אסטרוגנים עוזרים לנו לעודד היפופיזה להפריש LH וFSH ושבתורם יגרמו לאשכים ליצור טסטוסטרון, זרע ולגדול בכלליות. פרגניל מהווה תחליף מלאכותי (וזר לגוף של גבר) של FSH וLH ואלול לעכב את התאוששות של ציר הורמונלי למרות עידוד מסיבי של אשכים.
אז מתי צריך פרגניל - שאשך כבר בדרך להתנוון (פירטנו את הסיבות) מה שכמובן לא קורה מכמה זריקות של טסט אננטט. מצד השני הציר ההורמונלי מדוכא מאוד מהר אפילו מפרווירון וזקוק לתמיכה של אנטי אסטרוגנים.
נקודה אחרונה, אשכים לא מתנוונים להם בחודשיים ולא בשלושה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית