הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חתירה טכניקה

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אשמח לביקורת על החתירה, פעם ראשונה שאני מנסה אז המשקל לא כבד בכלל...

אני מתלבט בין שתי וריאציות, 4 חזרות ראשונות בסרטון, אני לא יורד עד למטה.. טווח תנועה עד הברך בערך, אבל אני מרגיש ממש שהגב עובד יפה.

ב4 חזרות האחרונות יורד קצת יותר, אבל מרגיש את הגב פחות..

תודה לעוזרים!

@kotzer
@elchonon

נערך לאחרונה:
לדעתי חסר התפרצות בעלייה, יש גם קצת הייפראקסטנשן בצוואר, תשמור על מנח ניטרלי שם
לדעתי אפשר ורצוי להשתמש בברייסינג גם בחתירה, תנסה ותראה איך הולך
לא בטוח אם הזווית בין הירך לגב טובה, תצלם מהצד שיהיה אפשר לראות

וזה פנדלי רואו או בנט אובר?

• פותח/ת השרשור
לדעתי חסר התפרצות בעלייה, יש גם קצת הייפראקסטנשן בצוואר, תשמור על מנח ניטרלי שם
לדעתי אפשר ורצוי להשתמש בברייסינג גם בחתירה, תנסה ותראה איך הולך
לא בטוח אם הזווית בין הירך לגב טובה, תצלם מהצד שיהיה אפשר לראות

וזה פנדלי רואו או בנט אובר?

אההה יצא לי משהו באמצע.. אין לי גמישות לפנדלי, נראלי ניסיתי בנט אובר. אני מחפש את חתירה ששמה דגש על מסת שריר ולא כוח מתפרץ.

לגבי התפרצות בעלייה, זה משהו שבכוונה ניסיתי להימנע, מה ההבדל בין התפרצות לצ׳יטינג?

אההה יצא לי משהו באמצע.. אין לי גמישות לפנדלי, נראלי ניסיתי בנט אובר. אני מחפש את חתירה ששמה דגש על מסת שריר ולא כוח מתפרץ.

לגבי התפרצות בעלייה, זה משהו שבכוונה ניסיתי להימנע, מה ההבדל בין התפרצות לצ׳יטינג?

אני חושב שבהתפרצות הוא מתכוון שמשיכה למשל תעשה בשנייה ואת ההחזרה ב3 שניות, אין לך flow בטכניקה, נורא תקוע ומנסה להגיע למסלול שהגוף שלך נורא מתקשה בו.

תביא את המוט לכיוון הפופיק, שמור על ברייסינג וחזה פתוח ותמשוך חזק למעלה מהמרפקים, נסה להגיע עם הכפות ידיים ״מקביל״ לירך.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבהתפרצות הוא מתכוון שמשיכה למשל תעשה בשנייה ואת ההחזרה ב3 שניות, אין לך flow בטכניקה, נורא תקוע ומנסה להגיע למסלול שהגוף שלך נורא מתקשה בו.

תביא את המוט לכיוון הפופיק, שמור על ברייסינג וחזה פתוח ותמשוך חזק למעלה מהמרפקים, נסה להגיע עם הכפות ידיים ״מקביל״ לירך.

הבנתי מה אתה מתכוון.. תודה רבה! בעזה אעלה מחר סרטון..

באמת שנראה בסדר גמור, עם האימונים וההתקדמות זה כבר יבוא לך יותר טבעי אבל אתה שומר על טכניקה יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית