הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב הירקות בתפריט קלורי

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
קראתי פה ושם ויש כל מיני דעות
אני עכשיו במסה ורציתי לדעת אם לחשב את הירקות בתפריט כי אני לא יודע אם זה נחשב הרבה אבל אני אוכל ירקות . לדוגמא אני כל בוקר עושה סלט שמורכב ממלפפון עגבניה פטריה בצל ירוק וצנון קטנצ’יק
בצהריים עם הארוחה הבשרית עושה עוד סלט נגיד שיש בו מלפפון עגבניה בצל
כדאי לחשב ? כי סתם פעם אחת עשיתי בדיקה וזה יוצא שהסלט איזה 80-100 קלוריות

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר אלה קק"ל שנכנסות לך לגוף, תחליט אתה אם לספור אותן או לא

כן אבל השאלה שלי אם זה קלוריות שכן מחשבים או שלא (כי אני מקפיד על דיוקים ברמות) ובהנחה שאני אוכל כל יום את אותה כמות ירקות אם לחשב אותם או שפשוט להוריד נגיד לסלט ביום או להוריד מהכמות ואז לא לחשב
קראתי גם איזה משו שהשריפה של העיכול של הירקות זה הקלוריות שלהם או שזה סתם מיתוס

כן אבל השאלה שלי אם זה קלוריות שכן מחשבים או שלא (כי אני מקפיד על דיוקים ברמות) ובהנחה שאני אוכל כל יום את אותה כמות ירקות אם לחשב אותם או שפשוט להוריד נגיד לסלט ביום או להוריד מהכמות ואז לא לחשב
קראתי גם איזה משו שהשריפה של העיכול של הירקות זה הקלוריות שלהם או שזה סתם מיתוס

אם אתה רוצה להגיע לדיוק על הקלוריה, אז כן.
אני באופן אישי כשהייתי סופר אז לא הייתי מחשיב ירקות, כי דיוק ברזולוציות האלה זה על שיגעון ובעיניי זה מיותר, אלא אם הכמות היומית היא גדולה

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להגיע לדיוק על הקלוריה, אז כן.
אני באופן אישי כשהייתי סופר אז לא הייתי מחשיב ירקות, כי דיוק ברזולוציות האלה זה על שיגעון ובעיניי זה מיותר, אלא אם הכמות היומית היא גדולה

אני גם חושב שזה פסיכי אבל כשאתה אומר כמות גדולה מה הכוונה לכמות גדולה ? אני יכול במקום סלט לשים ירק אחד בפיתה או בצלחת ואז זה מינורי אבל אם אני אוכל סלט מאיזה 4 ירקות בארוחה אחת אז כן לחשב ?

אני גם חושב שזה פסיכי אבל כשאתה אומר כמות גדולה מה הכוונה לכמות גדולה ? אני יכול במקום סלט לשים ירק אחד בפיתה או בצלחת ואז זה מינורי אבל אם אני אוכל סלט מאיזה 4 ירקות בארוחה אחת אז כן לחשב ?

אנחנו חוזרים לאותה נקודה כל פעם
שאלה יהיו ההחלטות הקשות שלך בחיים...

באופן אישי צריכת הירקות שלי לא גבוהה במיוחד, ועדיין מדובר בכ-200-300 קל ביום.
חושבת שזה משהו ששווה התייחסות.

אישית במסה כנראה הייתי מתעלמת, בפרט אם הצריכה קבועה, ומסתכלת על המשקל שהכיוון נכון (התאמות לפי הצורך), ואילו בחיטוב הייתי שואפת לדייק יותר = לספור (כרגע סופרת).

ירקות ירוקים אין טעם לספור.

C2936C42-E6DC-4860-9DCF-7883E4473E81.jpeg

לקט ירקות ירוקים בלבד, (טעים ממש) אני אוכל אחד כזה לארוחת צהריים.
זה 400 קל, לא מבין למה לא לחשב..

צפה בקובץ המצורף 58945

לקט ירקות ירוקים בלבד, (טעים ממש) אני אוכל אחד כזה לארוחת צהריים.
זה 400 קל, לא מבין למה לא לחשב..

כמובן שדיברתי על הירקות ש @Ben2648 הזכיר,
אתה לא יכול לאכול משהו שיש בו פולי סויה למשל שהקלוריות פר 100 ג׳ שלהם בשמיים ולא לספור את זה.

פירוק ירקות דורשת לא מעט קלוריות שלא נלקחת בחשבון.
לכן אני לא ספרתי שום ירק, אבל הקפדתי לאכול ירקות עם ערך קלורי נמוך, כמו מלפפון ועגבניה, כרוב ועלים ירוקים.

אני מחשב כי כן יוצא לי 150 קלוריות בערך, זה כן יכול להיות משמעותי.

בסוף מה שמשנה זה, שאם תבין שלא מה נכניס לפה זה קלוריות אתה תדע שכן כדאי לספור, זה עניין של הבנה, אם רצית למשל מסה נקייה ויצא ביום שאתה אוכל ירקות שמגיעות ל300 קלוריות ביום אז יכול לדפוק לך הכל.
כמובן שזאת דוגמא אבל תחשוב על זה ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית