הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Jawline mewing

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
מישהו ניסה קצת לאמן את הלסת כדי שתקבל צורה יותר אסתטית?
יש שיטה שקוראים לה mewing, מצד אחד ראיתי אנשים שקיבלו תוצאות יפות.. מצד שני ראיתי שזה קצת מסוכן. גם יש את הכדורים הגדולים האלו שלועסים ..

יש מישהו שניסה? מה אתם אומרים

זה שטויות, אי אפשר לעצב את הלסת עם אימונים

לכאורה בטענה יש היגיון, הרי בפנים יש המון שרירים שונים, אם הם מתחזקים הם יתעצבו - לא?

למה לא?
זה שריר, אם אתה עובד עליו, הוא יגיב בהתאם..
מבנה הלסת נקבע לפי העצמות. תפתחו ספר אנטומיה ותראו איפה נמצאים השרירים הגדולים ותגידו לי אם הם נמצאים במקום שיעצב את הלסת.
גם אי אפשר להגיע להיפרטרופיה רצינית בשרירים כל כך קטנים, אתם סתם תשברו את הלסת לפני שתגיעו לתוצאות כלשהן

מבנה הלסת נקבע לפי העצמות. תפתחו ספר אנטומיה ותראו איפה נמצאים השרירים הגדולים ותגידו לי אם הם נמצאים במקום שיעצב את הלסת.
גם אי אפשר להגיע להיפרטרופיה רצינית בשרירים כל כך קטנים, אתם סתם תשברו את הלסת לפני שתגיעו לתוצאות כלשהן
נו ואז לסת שבורה תתן מראה אחר חחחחח

אני משתמש בjawzrsize למי ששמע...מרגיש חזק את השרירים כשעובד עם זה..עדיין אין תוצאות משתמש בהתמדה רק כמה ימים...נעדכן עוד חודש

• פותח/ת השרשור
האמת ביררתי עוד על הנושא, הטרנד החם הוא mewing, - מיקום הלשון בצורה שדוחפת מעט את עצם הmaxilla בפנים החוצה.

אני מיישם כבר כמה ימים, בנתיים מרגיש מעולה.
תחפשו קצת mewing נשמע שזה באמת מעבד.

האמת ביררתי עוד על הנושא, הטרנד החם הוא mewing, - מיקום הלשון בצורה שדוחפת מעט את עצם הmaxilla בפנים החוצה.

אני מיישם כבר כמה ימים, בנתיים מרגיש מעולה.
תחפשו קצת mewing נשמע שזה באמת מעבד.
מכיר וניסיתי פעם...לא הכי אפקטיבי אתה אשכרה צריך שנים רבות לעשות את זה כדי לראות שינוי...וגם אז זה מוטל בספק

• פותח/ת השרשור
מכיר וניסיתי פעם...לא הכי אפקטיבי אתה אשכרה צריך שנים רבות לעשות את זה כדי לראות שינוי...וגם אז זה מוטל בספק

אבל יש הרבה יתרונות, יציבה של הראש טובה יותר, נשימה אך ורק דרך האף, ומיקום נכון של הלשון.

אני בכול מקרה משתמש בזה:

קבצים מצורפים

• 16013984972348635752243989548294.jpg
    16013984972348635752243989548294.jpg
    KB 132.7 · צפיות: 68
זה לדחוף עצם, אין כל כך קשר לשרירים.

הלשון והשרירים שמחזיקים את העצמות שם במבנה כזה או אחר זה הכל שרירים

נקודה למחשבה
מדוע אומרים שהלשון היא השריר הכי חזק? גלעד

בגדול מה שהבנתי מהקופים והmewing לפתח הרגל לנשום מהאף בפה סגור עושה 80 אחוז מהעבודה

לגבי איך נושמים באימונים, אשמח שתסביר לי..

• פותח/ת השרשור
הלשון והשרירים שמחזיקים את העצמות שם במבנה כזה או אחר זה הכל שרירים

נקודה למחשבה
מדוע אומרים שהלשון היא השריר הכי חזק? גלעד

בגדול מה שהבנתי מהקופים והmewing לפתח הרגל לנשום מהאף בפה סגור עושה 80 אחוז מהעבודה

לגבי איך נושמים באימונים, אשמח שתסביר לי..

שרירי הלסת לא בידיוק שרירים שכדאי להעמיס עליהם, עומס גדול יכול לגרום לTMG.
הלשון היא שריר מאוד חזק שיכול להחזיק את כל הראש. ישר,
לנשום מהפה זה פחות בריא כי האף מסנן רעלים בנשימה שהפה פחות עושה.
מי הזכיר אימונים?

שרירי הלסת לא בידיוק שרירים שכדאי להעמיס עליהם, עומס גדול יכול לגרום לTMG.
הלשון היא שריר מאוד חזק שיכול להחזיק את כל הראש. ישר,
לנשום מהפה זה פחות בריא כי האף מסנן רעלים בנשימה שהפה פחות עושה.
מי הזכיר אימונים?
אני הזכרתי אימונים.. ומה זאת אומרת להעמיס? כל שריר כדאי להעמיס עליו כדי שייבנה וכמובן לנהל עומסים נכון כדי שיהיה התאוששות.. מה זה tgm?
לנשום מהאף עדיף אבל את האוויר להוציא מהאף או מהפה??

• פותח/ת השרשור
אני הזכרתי אימונים.. ומה זאת אומרת להעמיס? כל שריר כדאי להעמיס עליו כדי שייבנה וכמובן לנהל עומסים נכון כדי שיהיה התאוששות.. מה זה tgm?
לנשום מהאף עדיף אבל את האוויר להוציא מהאף או מהפה??

אוקיי, אז מה בנוגע לאימונים?

הלסת מסוגלת להתמודד עם עומס מסויים, ברגע שתעמיס יותר מדי על הלסת, יהיה לך קנאקים בפתיחה וסגירה של הפה.
לגבי TMG תעשה גוגל.

הוצאה של האוויר, (לא בזמן אימון כמובן) לא משנה לפי מה שאני יודע אם זה יהיה דרך האף או הפה..

לא מדובר פה על עבודה על השרירים בכלל.
המטרה של התרגיל הזה הוא להפעיל לחץ על הלסת העליונה. מה שאמור לדחוף אותה כלפי חוץ. (=כל החלק האמצעי של הפנים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית