הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה יכול להחליך את הלחיצת כתפיים?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
בחיפושי אחרי תרגיל כתפיים טוב ניסיתי לאלתר משהו אבל אני לא בטוח שהתנועה מספיק דומה לתרגיל הלחיצת כתפיים
להלן סירטון:

זה הקרטון של הגיינר ואם זה מספיק טוב אז אני כמובן יכניס לקרטון עוד משקל זה לא בעיה
יש לי את כל סדרת הספרים של הארי פוטר
אם זה לא טוב אולי לדעתכם בעמידה זה יהיה יותר טוב וידמה יותר את הפרס?

• פותח/ת השרשור
אם זה מה יש זה מה יש, אל תטריח את עצמך עם עד כמה זה דומה
עשיתי בעמידה וזה יותר הרגיש כמו פרס
ברור שבחיים זה לא יהיה כמו דאמבלים של 20 קילו כל יד אבל האם זה טוב לכתפיים ואני לא עושה משהו שגוי לחלוטין

• פותח/ת השרשור
אל חשש
כל דבר שתעשה כרגע יהיה טוב

(למרות שחשבתי ששמעון כן יפתח-בהסתר כמובן)
חחח לא
אבל תודה שהבאתי פה הברקה
רק הפחד שלי שזה ניראה שהקרטון הולך להיקרע מלמטה והוא לא יחזיק מעמד

אבל תודה שהבאתי פה הברקה
שיחקת אותה
במיוחד עם זה:
סדרת הספרים של הארי פוטר

בכללי ממליץ על הסדרה של 'קופיקו'/'שיר של אש ושל קרח' (AKA משחקי הכס)
כבד יותר 😉
רק הפחד שלי שזה ניראה שהקרטון הולך להיקרע מלמטה והוא לא יחזיק מעמד
תחזק עם טייפ טוב או חפש קופסא קשיחה (בטוח יש בבית)

אתה יכול לנסות גם להרים ביד אחת, כשאצבע או שתיים של היד השנייה משמשות לייצוב, וככה גם עומס שאולי יתקרב למה שאתה רגיל, וגם טווח תנועה דומה. החיסרון - לכאורה זה אומר שהקרטון ישב על כף היד כשהיא שטוחה ומכופפת אחורה וזה עלול לגרות את שורש כף היד.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות גם להרים ביד אחת, כשאצבע או שתיים של היד השנייה משמשות לייצוב, וככה גם עומס שאולי יתקרב למה שאתה רגיל, וגם טווח תנועה דומה. החיסרון - לכאורה זה אומר שהקרטון ישב על כף היד כשהיא שטוחה ומכופפת אחורה וזה עלול לגרות את שורש כף היד.
זה יפול לא מספיק יציב
שיחקת אותה
במיוחד עם זה:

בכללי ממליץ על הסדרה של 'קופיקו'/'שיר של אש ושל קרח' (AKA משחקי הכס)
כבד יותר 😉

תחזק עם טייפ טוב או חפש קופסא קשיחה (בטוח יש בבית)
שמתי שם איזה אוקספורד ודחפתי עוד מלא ספרים

זה יפול לא מספיק יציב
אני עשיתי את זה עם שישיית עין גדי והיה סבבה חוץ מנושא שורש כף היד שהפציע באיזשהו שלב, אבל אצלי הם רגישים אז מרשה לעצמי כן להמליץ לנסות. אם יש לך דרך לארוז את זה היטב (מה שכדאי גם אם אתה עושה את זה כמו עכשיו) לא אמורה להיות בעיה. אבל כרצונך כמובן.
עוד אפשרות מעניינת שניסיתי ועקפה את בעיית שורש כף היד זה לדחוס שק במצעים, לאחוז, להפוך ולעבוד באותה מתכונת שהצעתי למעלה.

באזור התפר התחתון של הקרטון תחזק עם איזולירבנד חבלה.
ובאשר לשחרור הלחץ משורש כף היד
היכן שהאצבעות נוגעות בקרטון(תיצור חלון קטן עם סכין יפנית) ואז האצבעות יכנסו שם
תיהיה לך אחיזה טובה יותר ופחות לחץ.

אם אתה מספיק חזק תנסה שכיבות שמיכה בעמידה ידיים כאשר הרגליים נתמכות כנגד קיר. אתה יכול לשחק עם הזווית כדי לעלות/להוריד קושי אבל כדי להחליף ממש לחיצת כתפיים תצטרך לבצע את התרגיל אנכי לריצפה כמה שאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית