הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעילות מתאמן מתחיל

• פותח/ת השרשור mr box
  • פורסם בתאריך

mr box

משתמש מתחיל
46
2
נק' מוניטין:
2
46
2
היי, קודם כל אני מתאמן מתחיל, ויש לי מאמן אישי פעמיים בשבוע, אם אני רוצה להגיע למקסימום יעילות,
על איזה שרירים הכי כדאי לעלות לצורך מסה?
כרגע זה יום אחד רגלים חזה
יום אחר זה גב כתפיים יד קדמית ואחורית,
אבל חשבתי על זה שקדמית ואחורית אני גם יכול לעשות בבית,

ואולי שווה ב 2 אימונים בשבוע להשקיע יותר ב חזה גב רגלים ועוד פעם חזה גב רגלים

• פותח/ת השרשור
יש לך מאמן פעמיים בשבוע.
כמה פעמים בשבוע יש לך גישה לסטודיו?
יש בסטודיו ציוד בשביל תרגילים כמו בנץ, סקוואט, פרס, דדליפט?
יש הכל, לסטודיו אין לי גישה יש מכון כושר בשביל זה, אבל אני לא באמת 100% שם במכון כושר עם עקביות והכל ועוד עם הסגר עכשו,
אבל בגדול נרשמתי למכון כושר,

המאמן שלך שווה משהו?
קיבלת המלצות מאדם ששווה להקשיב לו?
אני יודע שהייתי מתאמן בתכנית שלי שמעברת את התרגילים המורכבים הבסיסיים ואיתו עובר על התרגילים האלו עד שהייתי ספץ בהם ואז עוזב אותו.

• פותח/ת השרשור
המאמן שלך שווה משהו?
קיבלת המלצות מאדם ששווה להקשיב לו?
אני יודע שהייתי מתאמן בתכנית שלי שמעברת את התרגילים המורכבים הבסיסיים ואיתו עובר על התרגילים האלו עד שהייתי ספץ בהם ואז עוזב אותו.
כן קיבלתי המלצות וכן אני מגיע איתו לרמות שלבד בחיים לא הייתי עושה לא באימונים לבד ולא עם חברים ולא בפונקיאצלי, איתו מרגיש שפעם ראשונה בחיים אני באמת מתאמן והשרירים עובדים,
השאלה פה איך להיות הכי יעיל עם פעמיים בשבוע

כן קיבלתי המלצות וכן אני מגיע איתו לרמות שלבד בחיים לא הייתי עושה לא באימונים לבד ולא עם חברים ולא בפונקיאצלי, איתו מרגיש שפעם ראשונה בחיים אני באמת מתאמן והשרירים עובדים,
השאלה פה איך להיות הכי יעיל עם פעמיים בשבוע
אפשר אם אתה מתאמן גם ככה 3 פעמים בשבוע אז פעמיים איתו ופעם אחת לעשות "שיעורי בית" לפי קשיים שהוא שם לב אליהם.
אפשר ab איתו ab לבד.
חכה לתגובות של אנשים שעשו משהו בסגנון או עם הגיון יעיל יותר, חח.

המאמן שלך שווה משהו?
ברור שלא, תראה איך הוא מתאמן
בשביל גדילה מקסימלית במסת השריר עדיף לאמן כל שריר פעמיים בשבוע ולא פעם אחת. אם אתה עושה 2 אימונים בשבוע אתה יכול לעשות אותם fbw ופשוט עם ווליול קצת יותר גדול.

• פותח/ת השרשור
ברור שלא, תראה איך הוא מתאמן
בשביל גדילה מקסימלית במסת השריר עדיף לאמן כל שריר פעמיים בשבוע ולא פעם אחת. אם אתה עושה 2 אימונים בשבוע אתה יכול לעשות אותם fbw ופשוט עם ווליול קצת יותר גדול.
לפי מה שהבנתי מגוגל זה לאמן בעצם את כל הגוף מה שעשיתי איתו בהתחלה, אבל ככל שאתה מתקדם, אתה מחזק יותר שרירי נקודתי, לעשות באימון על כל קבוצות שריר זה לא כזה יעיל, כי זה לא יהיה בעוצמה חזקה של הגירוי שריר תקן אותי אם אני טועה?

לפי מה שהבנתי מגוגל זה לאמן בעצם את כל הגוף מה שעשיתי איתו בהתחלה, אבל ככל שאתה מתקדם, אתה מחזק יותר שרירי נקודתי, לעשות באימון על כל קבוצות שריר זה לא כזה יעיל, כי זה לא יהיה בעוצמה חזקה של הגירוי שריר תקן אותי אם אני טועה?
זה לא בהכרח נכון. יש המון תוכניות של fbw גם למתאמנים בינוניים ואני מניח שגם למתאמנים מתקדמים מאוד. יש כאלה שפשוט אוהבים לעשות פיצול ל4 ימים בשבוע, ולעבוד על כל קבוצת שריר ק פעמים בשבוע. למן ראשון ורביעי פלג גוף עליון, שני וחמישי פלג גוף תחתון, והדבר הזה יאפשר לך להוסיף עוד ווליום(סטים) לשרירים
בכל מקרה 2 פעמים fbw בשבוע זה הרבה יותר טוב מאימון אחד בשבוע של חזה ואימון אחד של גב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית