הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה עדיף TRT או PCT

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
כרגע בסייקל טסט כבר 5 חודשים בערך ובדרך כלל עושה סייקלים של 3 חודשים ויוצא לpct מסודר...
חשבתי הפעם לעשות trt במקום לצאת ולהיכנס שוב
מה ההשלכות של trt קצת בור בנושא..

עד כמה זה מסוכן יותר או פחות מיציאה וכניסה מחודשת

איך התוצאות?
אין תשובה חד משמעית לשאלה הזאת, אם אתה לא יכול להתאפק וחודש אחרי סוף סייקל אתה כבר תיכנס לסייקל הבא אולי עדיף כבר בלאסט אנד קרוז

כרגע בסייקל טסט כבר 5 חודשים בערך ובדרך כלל עושה סייקלים של 3 חודשים ויוצא לpct מסודר...

לדעתי בלבד.
אם מתחילים לעשות קרוזים/trt זה נגעת נסעת... אין דרך חזרה , ז"א להיות בסייקל קבוע כל עוד אתה מתאמן. יהיה קשה לחזור להתאמן ללא חומרים וזה בעיה במידה ואתה לא מתחרה.
אם יש לך רצון להתחרות לך על זה !
ואם לא אז אתה חייב ללמוד להתאמן גם לא בסייקל... ז"א 3 חודשים סייקל 3/4 חודשים ללא סייקל.
לראות מתאמן ענק מה שנקרא "מפלצת" יורד מסייקל של כמה שנים זה לא מחזה יפה, אנשים נשברים מנטלית

הסכנות העיקריות הן די סטנדרטיות לשימוש בחומרים - עקרות, המטוקריט גבוה (דם סמיך), פרופיל ליפידים לא טוב, פרוסטטה מוגדלת וכו׳
כמובן אם הtrt בנוי טוב ושומרים על רמת טסט ״טבעית״ אז הסכנות מצתמצמות לעקרות (אשכים מתנוונים).

מה שהבחור אמר לגבי העקרות, לגבי trt הכוונה שאם מתאימים מינון/תדירות הזריקות כך שיהיה בגוף רמת טסט דומה לרמה שהייתה לפני הטיפול ,נוכל למנוע הרבה תופעות לוואי.

מה שהבחור אמר לגבי העקרות, לגבי trt הכוונה שאם מתאימים מינון/תדירות הזריקות כך שיהיה בגוף רמת טסט דומה לרמה שהייתה לפני הטיפול ,נוכל למנוע הרבה תופעות לוואי.
הבנת אותי נכון.
רציתי להבין מה זה "trt בנוי נכון".
פחות מעניין אותי התופעות לוואי של האשכים ופוריות... אני יותר דואג לדם לפרוסטטה וכו...

התכוונת לזה שסתם לדוגמה יש לאדם 20 מג טסט בגוף במצב רגיל אז לתת כל 3/4 ימים 100 מג בערך ואז זה מונע תופעות לוואי לא טובות ???
אני בכיון ?

את ההשלכות תצטרך כנראה לבדוק עם אנדוקרינולוג..
שתי האופציות שהעלית גרועות
גם אם תעשה pct ותחסור אחרי חודש זה כאילו לא עשית..לידיעתך אגב רק הפרוטוקול עצמו כולל ההנעה של הפרגניל לפני זה יותר מחודש וחצי.
מינון trt (שאגב אצל סייקליסטים זה מינון שרחוק מלהיות trt) אבל בוא נניח שאתה לא רק אומר אלא גם מתכוון ל trt ותזריק 1ml טסטווירון לחודש:79nb: זה לא ימנע/ימתן את הפגיעה הממושכת בציר.

מה לעשות? אתה יודע.
ואם אתה לא אז סה לה וי.. מישהו הרי בסופו של דבר צריך לספק פרנסה לאנדוקרינולוגים.

אני לא אשאל אם אתה מתחרה..מאופי השאלה והפרוטוקול שהרצת ברור שלא.
אז מה בוער לך כל כך להזיק לעצמך..רק אתה יודע.

• פותח/ת השרשור
את ההשלכות תצטרך כנראה לבדוק עם אנדוקרינולוג..
שתי האופציות שהעלית גרועות
גם אם תעשה pct ותחסור אחרי חודש זה כאילו לא עשית..לידיעתך אגב רק הפרוטוקול עצמו כולל ההנעה של הפרגניל לפני זה יותר מחודש וחצי.
מינון trt (שאגב אצל סייקליסטים זה מינון שרחוק מלהיות trt) אבל בוא נניח שאתה לא רק אומר אלא גם מתכוון ל trt ותזריק 1ml טסטווירון לחודש:79nb: זה לא ימנע/ימתן את הפגיעה הממושכת בציר.

מה לעשות? אתה יודע.
ואם אתה לא אז סה לה וי.. מישהו הרי בסופו של דבר צריך לספק פרנסה לאנדוקרינולוגים.

אני לא אשאל אם אתה מתחרה..מאופי השאלה והפרוטוקול שהרצת ברור שלא.
אז מה בוער לך כל כך להזיק לעצמך..רק אתה יודע.

התחלת בתשובה יחסית עניינית וסיימת בהטפת מוסר .. האמת שאף פעם אני לא מבין את הרעיון מאחורי תשובה מטיפה בפורום באמת...
נכון, אני לוקח חומרים כבר מספיק שנים ונכון אני יודע שזה גם עלול להזיק אבל זו הבחירה שלי בצורה מודעת... אני משתדל לא לעשות טעויות ולכן אני מתייעץ גם בפורום מעבר להרבה חברים בתחום כדי לקבל תשובה כוללת .

ובכל זאת, תודה על ההתייחסות לשאלה.

אם כבר תכננת להיכנס לעוד סייקל בזמן הקרוב ברור שבלסט אנד קרוז כי תהליך הפיסיטי לוקח בעצמו 8-10 שבועות אם השתמשת בחומרים ארוכים...
אז אם ההפסקה שתכננת לא ארוכה יותר מידי תריץ מינון לגשר
אני אישית מריץ כרגע גשר 200 מג אנטט שבועי

התחלת בתשובה יחסית עניינית וסיימת בהטפת מוסר .. האמת שאף פעם אני לא מבין את הרעיון מאחורי תשובה מטיפה בפורום באמת...
יש פה קטע כזה להטיף מוסר...
תאמת גם אני לפעמים מתאכזב מקבלת תשובות כאלו.
אני עברתי על הפורום טיפה :
בעבר לפני 3-4-5-6 שנים היו פה פוסטים אם מידע , והבנה לגבי סטרואידים, היו הרבה מגיבים והרבה מהמגיבים היו מנוסים בסטרואידים ובעלי גוף מפלצתי....
היום רוב המגיבים פה עברו 4-5 סייקלים בגג, לא ניסו gh ואין להם יותר מידי ניסיון מלבד קריאת מאמרים מחו"ל.
כמובן אני אומר הרוב - לא כולם וחלק מהמגיבים פה הם אנשים לעניין עם תשובות טובות ונורמליות אבל הם מיעוט
נ.ב
סליחה אם מישהו נפגע
לא היתה כוונה לפגוע.
פשוט טיפה מתסכל שזה הפורום היחיד בשפה העברית שמדבר על סטרואידים - ואין פה באמת יותר מידי משתתפים מנוסים.
אם כבר תכננת להיכנס לעוד סייקל בזמן הקרוב ברור שבלסט אנד קרוז כי תהליך הפיסיטי לוקח בעצמו 8-10 שבועות אם השתמשת בחומרים ארוכים...
אז אם ההפסקה שתכננת לא ארוכה יותר מידי תריץ מינון לגשר
אני אישית מריץ כרגע גשר 200 מג אנטט שבועי
איך בנוי הסייקל ?
שואל כי אני גם מתעניין בבלאסט/קרוז

יש פה קטע כזה להטיף מוסר...
תאמת גם אני לפעמים מתאכזב מקבלת תשובות כאלו.
אני עברתי על הפורום טיפה :
בעבר לפני 3-4-5-6 שנים היו פה פוסטים אם מידע , והבנה לגבי סטרואידים, היו הרבה מגיבים והרבה מהמגיבים היו מנוסים בסטרואידים ובעלי גוף מפלצתי....
היום רוב המגיבים פה עברו 4-5 סייקלים בגג, לא ניסו gh ואין להם יותר מידי ניסיון מלבד קריאת מאמרים מחו"ל.
כמובן אני אומר הרוב - לא כולם וחלק מהמגיבים פה הם אנשים לעניין עם תשובות טובות ונורמליות אבל הם מיעוט
נ.ב
סליחה אם מישהו נפגע
לא היתה כוונה לפגוע.
פשוט טיפה מתסכל שזה הפורום היחיד בשפה העברית שמדבר על סטרואידים - ואין פה באמת יותר מידי משתתפים מנוסים.

איך בנוי הסייקל ?
שואל כי אני גם מתעניין בבלאסט/קרוז

הרעיון הוא להריץ סייקל , אחריו לרדת למינון טסט 150-250 מג שבועי (אלו המינונים שראיתי שאנשים משתמשים ב ״גשר״) לתקופה דומה לתקופת הסייקל כדי לתת לרצפטורים להתאושש. כמובן נשמרות לך התוצאות כי רמת הטסט יורדת לרמה טובה ולא ל 0... בסיום הגשר מתחילים עוד סייקל וככה הלאה.
כמובן ככל שתמשוך את התהליך יותר זמן כך ההתאוששות קשה יותר. יש כאלו שטוענים ששילוב של פרגניל הכרחי בכדי למנוע התנוונות מוחלטת ועקרות של האשכים בסשנים כאלו.
יש כאלו שמריצים חומרים קצרים ולכן יוצא להם 8-8-8 שבועות לדוגמא אבל אם תמשתמש בארוכים הסשן ארוך משמעותית.

מה שמעצבן שאנשים לפעמים עונים פה כיאילו הם מינימום מר. אולימפיה ומעולם לא עשו טעות בשימוש בחומרים. כל אחד עשה טעות ולומדים.

@Tomer0194
איך בנוי הקורז שלך
איך התוצאות
זה פעם ראשונה

תשמע עשיתי פעם אחת בלאסט אנד קרוז יחסית ארוך , אתה נהנה לכל אורך הדרך מרגיש מלך. מסיים סייקל יורד למינון נמוך ועדיין נותן בראש ושוב עולה על סייקל ואתה רק שובר שיאים של עצמך. הבעיה האמיתית היא לצאת מאחד כזה לפיסיטי , אני הרגשתי גועל נפש רציני מנפילת טסט. ההתאוששות לקחה 4-5 חודשים ושמרתי יפה על התוצאות באופן יחסי, אבל קשה מאוד לחזור להתאמן טבעי. שילבתי פרגניל בסייקלים וכנראה זה מה ״ששמר עלי״ מהתרסקות טוטאלית.
לא ממליץ להריץ יותר מ 2 סייקלים בסשן אחד!

תשמע עשיתי פעם אחת בלאסט אנד קרוז יחסית ארוך , אתה נהנה לכל אורך הדרך מרגיש מלך. מסיים סייקל יורד למינון נמוך ועדיין נותן בראש ושוב עולה על סייקל ואתה רק שובר שיאים של עצמך. הבעיה האמיתית היא לצאת מאחד כזה לפיסיטי , אני הרגשתי גועל נפש רציני מנפילת טסט. ההתאוששות לקחה 4-5 חודשים ושמרתי יפה על התוצאות באופן יחסי, אבל קשה מאוד לחזור להתאמן טבעי. שילבתי פרגניל בסייקלים וכנראה זה מה ״ששמר עלי״ מהתרסקות טוטאלית.
לא ממליץ להריץ יותר מ 2 סייקלים בסשן אחד!
איך היה בנוי הקרוז והסייקל ?

אני משתדל לא לעשות טעויות ולכן אני מתייעץ גם בפורום מעבר להרבה חברים בתחום כדי לקבל תשובה כוללת .
וואלה?
משתדל לא לעשות טעויות??
אתה רציני?

כל מי שנוגע בסטרואידים פוגע בעצמו באופן כלשהו..הרעיון הוא למזער נזקים ככל הניתן..ובין זה לבין הפרוטוקול שאתה עומד להריץ אין קשר חבר.

אתה חמישה חןדשים על טסט..הולך להכנס לtrt חודש שישמש גשר לעוד סייקל.. בחישוב על רגל אחת אתה הולך לבלות כמעט שנה שלמה על חומר וזה לא סייקל ראשון שלך.

מה אתה מצפה שיקרה???

אני הולך להגיד פה משהו שלא הרבה יאהבו...אני ממש לא בעד בלאסט אנד קורוז..זה מסוג הסייקלים שהכי דופק את המערכת ואין בו שום צורך!! בטח אם אתה לא מתחרה

איך היה בנוי הקרוז והסייקל ?
טסט - בולדנון = 14 שבועות
גשר 10 שבועות
טסט - טרן = 12 שבועות
גשר 8 שבועות
טסט - ננדרולון - דיבול = 14 שבועות

(פחות או יותר לא זוכר הכי מדוייק אז אל תתפוס אותי בשבוע )

אחרי זה ירדתי מחומרים ל 8-9 חודשים

טסט - בולדנון = 14 שבועות
גשר 10 שבועות
טסט - טרן = 12 שבועות
גשר 8 שבועות
טסט - ננדרולון - דיבול = 14 שבועות

(פחות או יותר לא זוכר הכי מדוייק אז אל תתפוס אותי בשבוע )

אחרי זה ירדתי מחומרים ל 8-9 חודשים
וואו... זה סייקל של שנה וחודשיים ....
איך היו התוצאות ?
ואיך היתה הנפילה ?

וואו... זה סייקל של שנה וחודשיים ....
איך היו התוצאות ?
ואיך היתה הנפילה ?

כן זה היה חתיכת דבר, הגעתי להיקף יד של כמעט 46 אם מדברים על תוצאות אבל הרגשתי שהגוף כבר רוצה להקיא את החומרים וסוג של לחץ תמידי על הנפש והשרירים.

היציאה הייתה נוראית מהסיבה שאתנ כבר לא זוכר בכלל מה זה להיות טבעי ונפשית זה היה קשה מאוד. כמובן שכל הכח הבלתי מוגבל ירד וגם ההיקפים אבל זה ברור.
היו לי שבועיים שכנראה הטסט באמת היה 0 והרגשתי סחרחורות וחלש כיאילו ישלי חום. אבל התאוששתי בסוף, זה היה קשוח. בגלל זה אמרתי אל תריץ יותר מ 2 סייקלים בסשן.
ודרך אגב בן כמה אתה? אם אצה בשנות ה 30 המאחורות בכלל לא הייתי ממליץ על בלאסט אנד קרוז כי אולי לא תצליח להתאושש מיזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית