עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואו. נשמע קשוח.כן זה היה חתיכת דבר, הגעתי להיקף יד של כמעט 46 אם מדברים על תוצאות אבל הרגשתי שהגוף כבר רוצה להקיא את החומרים וסוג של לחץ תמידי על הנפש והשרירים.
היציאה הייתה נוראית מהסיבה שאתנ כבר לא זוכר בכלל מה זה להיות טבעי ונפשית זה היה קשה מאוד. כמובן שכל הכח הבלתי מוגבל ירד וגם ההיקפים אבל זה ברור.
היו לי שבועיים שכנראה הטסט באמת היה 0 והרגשתי סחרחורות וחלש כיאילו ישלי חום. אבל התאוששתי בסוף, זה היה קשוח. בגלל זה אמרתי אל תריץ יותר מ 2 סייקלים בסשן.
ודרך אגב בן כמה אתה? אם אצה בשנות ה 30 המאחורות בכלל לא הייתי ממליץ על בלאסט אנד קרוז כי אולי לא תצליח להתאושש מיזה
וואו. נשמע קשוח.
יותר קרוב ל40 מאשר ל30
Hcg mk677 gh קרדריןאז אל תכניס את עצמך לסשנים כאלו
תן סייקל - פיסיטי - הפסקה
בלאסט אנד קרוז אחד יכול להיות חוויה מטורפת וכיפית אבל עם סוף מר במיוחד בגיל שלך.
ואם אתה לא מתעצל אז חומרים קצרים לדעתי יהיו עדיפים לך מבחינת יציאה מהירה לפיסיטי ולא לחכות 28 - 35 יום אחרי זריקה אחרונה ולהתמוטט מבחינת טסט!
גם 1cc הירואיןאז אל תכניס את עצמך לסשנים כאלו
בלאסט אנד קרוז אחד יכול להיות חוויה מטורפת וכיפית
גם 1cc הירואין
אז מה...
השאלה היא מה הסיכון שאתה מוכן לקחת ואם יש בזה היגיון או צידוק
זה לא אחראי בעיני
כרגע מתעניין , רוצה מן הסתם , מפחד רצח מהיום אחרי - עם השנים מתחילים לחשוב על היום אחרי יותר ויותר....אז אל תכניס את עצמך לסשנים כאלו
בלאסט אנד קרוז אחד יכול להיות חוויה מטורפת וכיפית אבל עם סוף מר במיוחד בגיל שלך.
ואם אתה לא מתעצל אז חומרים קצרים לדעתי יהיו עדיפים לך מבחינת יציאה מהירה לפיסיטי ולא לחכות 28 - 35 יום אחרי זריקה אחרונה ולהתמוטט מבחינת טסט!
צפה בקובץ המצורף 59174
כרגע מתעניין , רוצה מן הסתם , מפחד רצח מהיום אחרי - עם השנים מתחילים לחשוב על היום אחרי יותר ויותר....
לכן החלטתי ללכת על האופציה של לשלב gh ולעשות סייקל של 15 שבועות גג.
אולי אמשיך אם הgh גם לתקופה ארוכה יותר מ15 שבועות. נראה ונחייה.
קודם כל נראה שהgh עובד בכלל.
לגבי חומרים קצרים / ארוכים
אתחיל באננט 12 שבועות ראשונים + שבוע 13-15 פרופ בפירמידה עולה מ50 כל יומיים ל75 ואז 100 ....
שבוע ראשון גם 100 מג פרופ עם האננט באותו המזרק
ככה אנצל 15 שבעות מלאים ואז pst
היה לי טרן קצר בסייקל הקודם.לא בטוח שכדאי לך להכניס טרן ההשבתה מטורפת, אבל בחירה שלך כמובן... רק עצה חברית