אז מה עדיף TRT או PCT

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
כרגע בסייקל טסט כבר 5 חודשים בערך ובדרך כלל עושה סייקלים של 3 חודשים ויוצא לpct מסודר...
חשבתי הפעם לעשות trt במקום לצאת ולהיכנס שוב
מה ההשלכות של trt קצת בור בנושא..

עד כמה זה מסוכן יותר או פחות מיציאה וכניסה מחודשת

כן זה היה חתיכת דבר, הגעתי להיקף יד של כמעט 46 אם מדברים על תוצאות אבל הרגשתי שהגוף כבר רוצה להקיא את החומרים וסוג של לחץ תמידי על הנפש והשרירים.

היציאה הייתה נוראית מהסיבה שאתנ כבר לא זוכר בכלל מה זה להיות טבעי ונפשית זה היה קשה מאוד. כמובן שכל הכח הבלתי מוגבל ירד וגם ההיקפים אבל זה ברור.
היו לי שבועיים שכנראה הטסט באמת היה 0 והרגשתי סחרחורות וחלש כיאילו ישלי חום. אבל התאוששתי בסוף, זה היה קשוח. בגלל זה אמרתי אל תריץ יותר מ 2 סייקלים בסשן.
ודרך אגב בן כמה אתה? אם אצה בשנות ה 30 המאחורות בכלל לא הייתי ממליץ על בלאסט אנד קרוז כי אולי לא תצליח להתאושש מיזה
וואו. נשמע קשוח.
יותר קרוב ל40 מאשר ל30

וואו. נשמע קשוח.
יותר קרוב ל40 מאשר ל30

אז אל תכניס את עצמך לסשנים כאלו
תן סייקל - פיסיטי - הפסקה
בלאסט אנד קרוז אחד יכול להיות חוויה מטורפת וכיפית אבל עם סוף מר במיוחד בגיל שלך.
ואם אתה לא מתעצל אז חומרים קצרים לדעתי יהיו עדיפים לך מבחינת יציאה מהירה לפיסיטי ולא לחכות 28 - 35 יום אחרי זריקה אחרונה ולהתמוטט מבחינת טסט!

בלאסט אנד קרוז אחד יכול להיות חוויה מטורפת וכיפית אבל עם סוף מר במיוחד בגיל שלך.
ואם אתה לא מתעצל אז חומרים קצרים לדעתי יהיו עדיפים לך מבחינת יציאה מהירה לפיסיטי ולא לחכות 28 - 35 יום אחרי זריקה אחרונה ולהתמוטט מבחינת טסט!
Hcg mk677 gh קרדרין

תחשוב שפעם לא היה להם את כל הדברים האלה, ולצאת לpct ולהתמוטט היה חוויה קשוחה ביותר עבורם, גם עם כל הדברים האלה זה קשה אבל פעם בקושי היה טמוקסי, כלומיד בלחץ וhcg היה קשוח להשגה כמו hmg כיום..

בלאסט אנד קרוז אחד יכול להיות חוויה מטורפת וכיפית
גם 1cc הירואין
אז מה...
השאלה היא מה הסיכון שאתה מוכן לקחת ואם יש בזה היגיון או צידוק
זה לא אחראי בעיני

בלאסט אנד קרוז זה דווקא אחראי בהנחה והאלטרנטיבה זה סייקל ארוך מאוד ובגלל שיש down regulation לרצפטורים אז המינונים רק עולים.. עדיף בלאסט וקרוז במקום להעלות מינונים ולגוון בחומרים... הכל תלוי איך אתה מסתכל בזה

אם בלאסט אנד קרוז אומר להיות שנתיים ברצף על חומרים בלי pct בזמן הזה, אז כן, לא אחראי ואם כן בוחרים לעשות את זה, צריך שיהיה מישהו שמבין עניין, hcg ברקע, ומשנה זהירות, וכמובן, הגיל זה פקטור שם, סיכון? הגיון? מתחרה או לא מתחרה? זה דופק את כולם אותו דבר ולביצים שלך לא אכפת אם אתה מתחרה או לא, זה אותו רמת סיכון..
פתאום הביטוי 'מעניין לי את הביצה/ביצים' מקבל אקסטרה משמעות חחחחחח

גם 1cc הירואין
אז מה...
השאלה היא מה הסיכון שאתה מוכן לקחת ואם יש בזה היגיון או צידוק
זה לא אחראי בעיני

אני אישית סגרתי את סאגת הילדים אז גם אם יהיה לי חשש לעקרות זה לא משהו שמעסיק אותי יותר מידי ולמרות זאת שמרתי על עצמי בכל סייקל עם פרגניל ותמיד מינון טסט מעל הנור19,
ביציאה לפיסיטי לא שיחקתי משחקים וחיכיתי מספיק זמן כדי להכניס כלומיד וטיוקסיפן לפי הפרוטוקול.
בכל זאת זו הייתה חוויה קשה ואני לא מתכחש לה או מתבייש בה. עשיתי הפסקה ארוכה של 8-9 חודשים וחזרתי לסייקלים רגועים הרבה יותר.
מאז הרצתי טסט (400 מג) ווינסטרול ל 10 שבועות, טסט סולו ( 400 מג) ל 8 שבועות.
עכשיו סיימתי טסט ננדרולון סופרדרול שהיה היילייט מבחינתי והעלה אותי חזרה למשקלים ולהיקפים שהייתי רגיל.
כל זה תפרוס על 4 וחצי שנים. נראה לי סביר.
כל אחד שיקח את הסיכונים שלו והשיקולים שלו לגבי כל דבר בחיים. נהיגה , עישון , לימודים, חיי משפחה , שתיית אלכוהול , טיולים בחו״ל , תזונה , בחירת עבודה ומקצוע וכו

אתה רואה את זה כלא אחראי, אני כן חושב שהייתי יחסית אחראי ותמיד לומד
כל אחד נופל . השאלה איך תקום
גם חבר טוב מאוד שלי שהוא רוכב מקצועי במסלולי אופנועים מלא בצלקות בגוף ותאונות ופלטינות , אז מה. אף אחד לא נולד עם כל הידע שבעולם

Screenshot_20200925-101548_Chrome.jpg
כרגע מתעניין , רוצה מן הסתם , מפחד רצח מהיום אחרי - עם השנים מתחילים לחשוב על היום אחרי יותר ויותר....
לכן החלטתי ללכת על האופציה של לשלב gh ולעשות סייקל של 15 שבועות גג.
אולי אמשיך אם הgh גם לתקופה ארוכה יותר מ15 שבועות. נראה ונחייה.
קודם כל נראה שהgh עובד בכלל.
לגבי חומרים קצרים / ארוכים
אתחיל באננט 12 שבועות ראשונים + שבוע 13-15 פרופ בפירמידה עולה מ50 כל יומיים ל75 ואז 100 ....
שבוע ראשון גם 100 מג פרופ עם האננט באותו המזרק
ככה אנצל 15 שבעות מלאים ואז pst

צפה בקובץ המצורף 59174
כרגע מתעניין , רוצה מן הסתם , מפחד רצח מהיום אחרי - עם השנים מתחילים לחשוב על היום אחרי יותר ויותר....
לכן החלטתי ללכת על האופציה של לשלב gh ולעשות סייקל של 15 שבועות גג.
אולי אמשיך אם הgh גם לתקופה ארוכה יותר מ15 שבועות. נראה ונחייה.
קודם כל נראה שהgh עובד בכלל.
לגבי חומרים קצרים / ארוכים
אתחיל באננט 12 שבועות ראשונים + שבוע 13-15 פרופ בפירמידה עולה מ50 כל יומיים ל75 ואז 100 ....
שבוע ראשון גם 100 מג פרופ עם האננט באותו המזרק
ככה אנצל 15 שבעות מלאים ואז pst

נשמע מצויין, עם gh אין לי ניסיון והלוואי והיה לי מקור אמין לקנות ממנו. ואיזה סכום יפה בעובר ושב שאפשר לבזבז חחח
לא בטוח שכדאי לך להכניס טרן ההשבתה מטורפת, אבל בחירה שלך כמובן... רק עצה חברית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית