עייפות כואבים ביד שמאל

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
מאז תחילת הלימודים אני חוויתי עייפות ברמה שעיניים שלי נסגרות ואני לא מרוכז בשיטת בשיעור (קפאין לא משפיע אליי ואני צורך המון קפאין)
בנוסף לאחרונה אני חווה כאבים ביד שמאל/ליד הלב בלי שום סיבה.
גם לאחר בדיקה של הלב הכול נראה תקין .
עשיתי גם בדיקות דם אך הם נפסלו בגלל קריש דם.
כרגע אני לא יודע מה לעשות
.

מאז תחילת הלימודים אני חוויתי עייפות ברמה שעיניים שלי נסגרות ואני לא מרוכז בשיטת בשיעור (קפאין לא משפיע אליי ואני צורך המון קפאין)
בנוסף לאחרונה אני חווה כאבים ביד שמאל/ליד הלב בלי שום סיבה.
גם לאחר בדיקה של הלב הכול נראה תקין .
עשיתי גם בדיקות דם אך הם נפסלו בגלל קריש דם.
כרגע אני לא יודע מה לעשות
.

עייפות קיצונית- צריך לבדוק,
מה הכוונה תחילת הלימודים? כמה זמן זה?
צריך לבדוק בדיקות דם (תעשה שוב כשיהיה אפשרי)והמשך בירור רפואי. יכול להיות הרבה סיבות. אנמיה\בלוטת התריס\מחלת הנשיקה\קורונה ועוד מליון ואחת סיבות.

• פותח/ת השרשור
עייפות קיצונית- צריך לבדוק,
מה הכוונה תחילת הלימודים? כמה זמן זה?
צריך לבדוק בדיקות דם (תעשה שוב כשיהיה אפשרי)והמשך בירור רפואי. יכול להיות הרבה סיבות. אנמיה\בלוטת התריס\מחלת הנשיקה\קורונה ועוד מליון ואחת סיבות.
לצערי הרופאים שבדקו אותי
הסתכלו אליי מוזר ואמרו שזה שום דבר חוץ מרופא אחד שנתן לי הפנייה לבדיקות דם.

אל תשלול שזה משהו פסיכולוגי, נשמע שאתה משוכנע שיש לך משהו בלב למרות בדיקות שעשית ורופא שאמר לך שהכל תקין איתך.
אם אתה קורא בגוגל תפסיק עם זה, אתה לא רופא ולא קרוב להיות רופא וחבל שתנסה לאבחן את עצמך בכוח כשאין לך את הכלים לזה (גוגל וויקיפדיה זה לא כלי).
תנסה להיגמל עם הקפאין, אולי דרך קפה נטול שישאיר לך את האקט של שתיית הקפה ואז תשוב לקפה הרגיל בהדרגה, ככה גם תוכל להנוץ מהשפעת הקפאין שהגוף שלך בטח התרגל אליה.
מציע לך לשקול טיפול פסיכולוגי, אולי כתה בסטרס בגלל הלימודים וכו'.. אולי היפוכונדר.

לא מתיימר לאבחן אותך ו/או לייעץ, אני לא רופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית