הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עייפות מקריאטין

מצב
השרשור נעול

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
טוב, לפני כמה חודשים לקחתי קריאטין** וזה העלה לי את החרדה. פרסמתי פה ולא בדיוק מצאתי את הקשר
במבט לאחור, הבנתי, שתיתי 6 ליטר מים ביום במקום הליטר וחצי הרגיל שאני שותה, זה בלי שום שינוי במינרלים שאני צורך. זה גרם לי לבילבול חזק, וזה מה שהקפיץ לי את החרדה (מסיבות אישיות מה שנקרא)

חזרתי עכשיו לקחת קריאטין קליאלקנין, הוא נכנס הרבה יותר חלק למערכת. אני צורך יותר מלח, בננות, חלב מגנזיום וכו'. אבל אני לא רוצה להגשים גם בצד השני. חיפשתי באינטרנט ושאלתי את הג'פטה לא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג??

בנוסף, שמתי לב שעל קריאטין אחרי האוכל אני נופל מעייפות הרבה יותר חזק (אולי זה גם קשור למלחים) אשמח למישהו שמבין תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לכל החכמולוגים :
    • Summary: Overhydration occurs when the body's water volume becomes too large for the kidneys to excrete, leading to the dilution of electrolytes in the body.​
    • Summary: Drinking excessive water can lead to symptoms like confusion, drowsiness, and headaches. It may also increase the risk of conditions like hypertension and bradycardia.​
    • Summary: Drinking too much water can disrupt brain function due to water intoxication. This increases the water content in the blood, leading to dilution.​
    • Summary: Excessive water intake can cause the brain to swell and disrupt its normal functioning. Early symptoms include headaches, confusion, nausea, vomiting, and forgetfulness.​
    • Summary: Drinking large amounts of water can lead to the condition hyponatremia, which is alarming and potentially dangerous.​
    • Summary: Water toxicity can occur when someone drinks water faster than their body can process. The excessive amount of water can cause significant damage.​

"Water intoxication may occur from drinking more than three to four liters of water over a short period, like one or two hours, says Lewis Nelson, MD, chair of emergency medicine at the Rutgers New Jersey Medical School."

:לגבי הטענות על גימיק שיווקי

סיימתי להגיב כאן. יאללה שבת שלום

חבל שאתה ככה מזלזל בזמן שאנשים השקיעו כדי לכתוב לך תשובה. נראה שאתה לא באמת מחפש תשובות, אלא אתה מחפש דעות שיתמכו במה שאתה חושב.
כל הכתבות ששלחת כאן + הסרטון אינם מקורות מדעיים. אם אתה עושה צ'רי פיקינג ומחפש כתבות וסרטונים שתומכים בעמדות שלך אז בשביל מה פתחת את האשכול מלכתחילה?

בנוגע לשני המחקרים ששלחת, גם זה צ'רי פיקינג פר אקסלנס, אבל עדיין קראתי אותם. בוא נגיד שאם היית עושה כמוני וקורא את המחקרים האלה, לא היית שולח אותם לכאן. גם תכלס, המחקר הראשון לא באמת מחקר, הדבר הזה לא עומד באף סטנדרט של מחקר מדעי.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית