הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עייפות מקריאטין

מצב
השרשור נעול

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
טוב, לפני כמה חודשים לקחתי קריאטין** וזה העלה לי את החרדה. פרסמתי פה ולא בדיוק מצאתי את הקשר
במבט לאחור, הבנתי, שתיתי 6 ליטר מים ביום במקום הליטר וחצי הרגיל שאני שותה, זה בלי שום שינוי במינרלים שאני צורך. זה גרם לי לבילבול חזק, וזה מה שהקפיץ לי את החרדה (מסיבות אישיות מה שנקרא)

חזרתי עכשיו לקחת קריאטין קליאלקנין, הוא נכנס הרבה יותר חלק למערכת. אני צורך יותר מלח, בננות, חלב מגנזיום וכו'. אבל אני לא רוצה להגשים גם בצד השני. חיפשתי באינטרנט ושאלתי את הג'פטה לא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג??

בנוסף, שמתי לב שעל קריאטין אחרי האוכל אני נופל מעייפות הרבה יותר חזק (אולי זה גם קשור למלחים) אשמח למישהו שמבין תודה

נערך לאחרונה:
קריאטין קליאלקנין, הוא נכנס הרבה יותר חלק למערכת.
אין לי מושג מה זה, אבל אני ארשה לעצמי להגיד שזה שטות שיווקית.
לוקחים קריאטין monohydrate.

סיכוי קלוש שהעייפות נגרמת מקריאטין. אבל, אם אתה חושב או שזה באמת גורם לך לעייפות פשוט תפסיק לקחת... לא שאתה מפסיד איזה משהו מיוחד ללא קריאטין.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה זה, אבל אני ארשה לעצמי להגיד שזה שטות שיווקית.
לוקחים קריאטין monohydrate.

סיכוי קלוש שהעייפות נגרמת מקריאטין. אבל, אם אתה חושב או שזה באמת גורם לך לעייפות פשוט תפסיק לקחת... לא שאתה מפסיד איזה משהו מיוחד ללא קריאטין.
ממש לא שטות. תודה.

במבט לאחור, הבנתי, שתיתי 6 ליטר מים ביום במקום הליטר וחצי הרגיל שאני שותה, זה בלי שום שינוי במינרלים שאני צורך. זה גרם לי לבילבול חזק, וזה מה שהקפיץ לי את החרדה (מסיבות אישיות מה שנקרא)
לא הבנתי, אתה קושר את החרדה שלך בצריכת מים מוגברת?
חזרתי עכשיו לקחת קריאטין קליאלקנין, הוא נכנס הרבה יותר חלק למערכת. אני צורך יותר מלח, בננות, חלב מגנזיום וכו'. אבל אני לא רוצה להגשים גם בצד השני. חיפשתי באינטרנט ושאלתי את הג'פטה לא מצאתי תשובה. יש למישהו מושג??
מי אמר לך את הדברים האלה? מה זה אומר בכלל "נכנס יותר חלק למערכת?"
למה אתה נותן דגש למינרלים? יש חוסרים?
ועדיין לא הבנתי תשובה לאיזו שאלה אתה מחפש?
בנוסף, שמתי לב שעל קריאטין אחרי האוכל אני נופל מעייפות הרבה יותר חזק (אולי זה גם קשור למלחים) אשמח למישהו שמבין תודה
לא מכיר דבר כזה, אני חושב שאתה בעיקר מאכיל את עצמך סרטים.

• פותח/ת השרשור
כמה גרם קראטין אתה לוקח ?
התחלתי בחמש גרם
לא הבנתי, אתה קושר את החרדה שלך בצריכת מים מוגברת?

מי אמר לך את הדברים האלה? מה זה אומר בכלל "נכנס יותר חלק למערכת?"
למה אתה נותן דגש למינרלים? יש חוסרים?
ועדיין לא הבנתי תשובה לאיזו שאלה אתה מחפש?

לא מכיר דבר כזה, אני חושב שאתה בעיקר מאכיל את עצמך סרטים.
היי תודה על התשובה, אבל אם אתה עונה בצורה הזאת אני לא מעוניין בעזרתך. יום מקסים

• עצוב/ה
Reactions: OA
  • פותח/ת השרשור
אין סיבה לעבור את החמש ביום אחי... זה מעל ומעבר
אני מבין,
אני לא עובר, אבל אני שותה המון כי זה עושה אותי סופר צמא וגם חם עכשיו, אני שותה 6 ליטר ביום ולפי מה שקראתי, אני חושב שזה מצריך איזון כלשהו במינרלים. אני לא רוצה לצרוך מלא מלח מצד שני כי זה גם לא טוב ללחץ דם.
ממה שהבנתי, צריך להתחשב באשלגן, בקלציום מגנזיום והנתרן הכלורי (מלח) כששותים המון, מה שמצאתי זה על ספורטאי מרתון ששותים כמויות ולוקחים ג'ל כלשהו.

אני מבין,
אני לא עובר, אבל אני שותה המון כי זה עושה אותי סופר צמא וגם חם עכשיו, אני שותה 6 ליטר ביום ולפי מה שקראתי, אני חושב שזה מצריך איזון כלשהו במינרלים. אני לא רוצה לצרוך מלא מלח מצד שני כי זה גם לא טוב ללחץ דם.
ממה שהבנתי, צריך להתחשב באשלגן, בקלציום מגנזיום והנתרן הכלורי (מלח) כששותים המון, מה שמצאתי זה על ספורטאי מרתון ששותים כמויות ולוקחים ג'ל כלשהו.
כנראה בגלל היכולת שלו לספוח נוזלים אתה מרגיש יותר צמא, ואתה צודק שצריך להיות איזון בין המים למינרלים ומלחים.. איזון אלקטרוליטים מה שנקרא.
אבל --אם הבנתי נכון תסיטואציה אז להוסיף עוד מלחים וכו זה אולי רק לשים פלסטר.. כי להגיע למצב שאתה מנסה "לאזן" כל כך בלי לדעת אם צריך או לא וכמה נשמע לא תקין אחי

קריאטין מונוהידרט הכי נחקר וידוע שהוא כבר טוב , במקומך הייתי עובר אליו
תעשה קצת הפסקה שהרמה בגוף תרד ותתחיל מחדש...
💪💪💪

ממש לא שטות. תודה.
זה הכי שטות, אבל זה כסף שלך
כנראה בגלל היכולת שלו לספוח נוזלים אתה מרגיש יותר צמא
לא צמא ל6 ליטר...כן רצוי לשתות טיפה יותר..
אלא אם כן הוא עובד באתר בנייה לא רואה שום סיבה לשתות כל כך הרבה מים ואז להתעסק באיך לאזן שתיה של כל כך הרבה מים, פשוט מוזר וחסר היגיון

כנראה בגלל היכולת שלו לספוח נוזלים אתה מרגיש יותר צמא, ואתה צודק שצריך להיות איזון בין המים למינרלים ומלחים.. איזון אלקטרוליטים מה שנקרא.
אומרים את זה בפן של "התייבשות" וזה מיתוס שהופרך,

ולא הבנתי מה הקשר בין קיראטין לאיזון מינרלים?

אומרים את זה בפן של "התייבשות" וזה מיתוס שהופרך,
כתבתי שקריאטין יכול לגרום לך להרגיש צמא

ולא הבנתי מה הקשר בין קיראטין לאיזון מינרלים?
שיבוש נוסף , לא מה שכתבתי... מצטט "צריך להיות איזון בין המים למינרלים ומלחים"
אין קשר לקריאטין

כאן לשאלות נוספות

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
כתבתי שקריאטין יכול לגרום לך להרגיש צמא

שיבוש נוסף , לא מה שכתבתי... מצטט "צריך להיות איזון בין המים למינרלים ומלחים"
אין קשר לקריאטין

כאן לשאלות נוספות
האיש טוען בעצמו "אין לי מושג מה זה" ואז יוצא בהצהרות ומבקש הסברים, אני לא חושב שזה ראוי להתייחסות אבל כל הכבוד

האיש טוען בעצמו "אין לי מושג מה זה" ואז יוצא בהצהרות ומבקש הסברים, אני לא חושב שזה ראוי להתייחסות אבל כל הכבוד
מספיק לדעת שקריאטין מונוהדרייט זה המוצר הפשוט והנחקר ביותר שיש.
כל שאר הוריאציות הן לא יותר מגימיק שיווקי שעובד על חבר'ה כמוך - "נכנס יותר טוב למערכת"

למה? כאילו מאיפה זה נובע?
לא מכיר את הטענה הזו...
צמא מוגבר זה תופעת לוואי אפשרית של קריאטין בגלל שהוא סופח נוזלים....

הכל בסדר אף אחד לא רב או משהו.. אור יודע שאני אוהב אותו אפילו שהוא קצת קרציה לפעמים 😛
סהכ לכולם יש כוונות טובות .. צריך לשפוט לכף זכות

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

@Mike Bikov לא יודע אם זו עבירה על חוקי הפורום, אבל אני קיבלתי אזהרה פלוס מחיקת תגובה על דברים בסגנון. אני לא מכבד הודעות כמו "שיאן אפקט הפלציבו:"
"לא יותר מגימיק שיווקי שעובד על חבר'ה כמוך" בתור חבר בפורום מאז התקופה של משה, אי שם בתרל"ח אולי הגיע הזמן להחזיר את השיח שהיה פה בתקופה הטובה.

נערך לאחרונה:
פניתי אלייך? ביקשת שלא להתייחס לתגובה שלי למרות שבאתי בכוונה לעזור לך והגבתי מכוונה טובה.
קיבלתי את זה ולא ציטטתי אותך וגם לא אפנה אלייך אישית / אצטט אותך בשום מקום אם אני כל כך גורם לך לאי-נוחות.

פניתי לליאב ספציפית וזה מישהו שניהלתי איתו כמה וכמה דיונים בעבר, עניין אותי המקור לטענה על הצמא כי אני לא מכיר אותה,
ואגב! בדיוק בדיונים כאלה מרחיבים את הידע ולא ב"הטון שלך לא נעים לי אז לא אענה לך".
כך או כך זה בסדר לא צריך את העצות שלך מהצד אנחנו יודעים להסתדר יופי, מעריך את הרצון הטוב לנסות למנוע מאדם אחר לדון איתי 🙂

צמא מוגבר זה תופעת לוואי אפשרית של קריאטין בגלל שהוא סופח נוזלים....
האמת שאני לא מכיר את השיוך של התופעת לוואי לקיראטין, אנסה למצוא משהו בנושא ואם יש לך אשמח שתצרף.

עריכה-
ראיתי התייחסות פה בפורום של קוצר / מייק אבל מעניין לא הכרתי את התחושה, נראה אם אפשר למצוא עוד משהו בנושא.

נערך לאחרונה:
במצב תקין, המנגנון הפיזיולוגי שאחראי על תחושת הצמא עושה את העבודה שלו כמו שצריך, אז אם אתה מרגיש צמא כנראה שאתה צריך לשתות מים.
גם אין צורך להתחיל לשחק עם ריכוזי המינרלים בדם. אם הרגשת שאתה צריך לשתות 6 ליטר מים ביום כנראה שאתה מאבד הרבה נוזלים במהלך היום. אם לדעתך זה לא המצב ואתה לא אמור לשתות כמויות כאלה של נוזלים ביום, פנה לרופא.

חזרתי עכשיו לקחת קריאטין קליאלקנין, הוא נכנס הרבה יותר חלק למערכת
נפלת על גימיק שיווקי, זה לכאורה קריאטין monohydrate משופר עם מחיר שמשפר את חשבון הבנק של המוכרים.
זה לא טוב יותר מקריאטין monohydrate רגיל, וגם הרגיל נכנס "חלק למערכת" יופי יופי.

אין קשר בין קריאטין לרמות חרדה או תחושת בלבול. גם אין קשר בין צריכת מים מוגברת לבין חרדה או בלבול. אתה יצרת לעצמך קשר שלא קיים. ואם אתה באמת מאמין שקריאטין גורם לך לשתיית מים מוזגמת ו/או לחרדה, אז תפסיק לקחת. אין חובה לקחת קריאטין.

קריאטין יכול להוביל לצבירת נוזלית בטווח הקצר עד שמאגרי הקריאטין שלך מלאים. כשמאגרי הקריאטין שלך בתאים מלאים אז לא אמורה להיות צבירת נוזלים נוספת.

בנוגע לצמא מוגבר, צבירת הנוזלים יכולה להתבטא בעלייה של 3-1 ק"ג (צבירה של 3-1 ליטר נוזלים). צבירת הנוזלים הזו נפרסת על פני חודש פחות או יותר (אם לוקחים 5 גרם ליום), אז בחלוקה יומית אתה יכולים להבין שצמא מוגבר לא אמור לקרות כתוצאה מלקיחת קריאטין, ובטח שלא התייבשות

וואלה די נשבר הזין מהתגובות המגעילות בפורום הזה. פשוט מעורר רחמים. יאללה חמישי שמח לכם

@Mike Bikov לא יודע אם זו עבירה על חוקי הפורום, אבל אני קיבלתי אזהרה פלוס מחיקת תגובה על דברים בסגנון. אני לא מכבד הודעות כמו "שיאן אפקט הפלציבו:"
"לא יותר מגימיק שיווקי שעובד על חבר'ה כמוך" בתור חבר בפורום מאז התקופה של משה, אי שם בתרל"ח אולי הגיע הזמן להחזיר את השיח שהיה פה בתקופה הטובה.
יתכן ואתה צודק ויתכן שהומור הוא חשוב... מבין שזה יכול "לפגוע" במידה מסויימת אבל זה גם דיי מצחיק... בעיני לפחות.
לא אישי חלילה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית