עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח שהניטרלי שלך 4000 אלף קלוריותהופך אותו לשניצל
השתגעת?הפעמון
משהו כזה 😃 אני לוקח או חזה חתוך לשניצלים, או קוביות ועושה שיפודים, פותח את המקרר ולוקח איזה רוטב-שניים שנראה לי באותו רגע שיהיה סבבה, נגיד סויה וטריאקי, סויה וקארי אדום, היום ומחר זה וסטרשייר וקארי אדום, שופך מעל תבלין יבש כלשהו (בזה של היום ומחר זה כמון), אם יש זמן והכנתי מראש אז נותן לבשר לעמוד בתוך התערובת הזאת כמה שאפשר.יוצא פגז עם כל רוטב שתבחרי.
לא נדבק לך?מחבת פסים ללא שמן
זה ההגדרה של המחבת, ברור שאני שםלא נדבק לך?
וברצינות
משהו כזה 😃 אני לוקח או חזה חתוך לשניצלים, או קוביות ועושה שיפודים, פותח את המקרר ולוקח איזה רוטב-שניים שנראה לי באותו רגע שיהיה סבבה, נגיד סויה וטריאקי, סויה וקארי אדום, היום ומחר זה וסטרשייר וקארי אדום, שופך מעל תבלין יבש כלשהו (בזה של היום ומחר זה כמון), אם יש זמן והכנתי מראש אז נותן לבשר לעמוד בתוך התערובת הזאת כמה שאפשר.
אם זה חתוך לשניצלים אז או על מנגל גז או על מחבת עם שמן, אפשר עם ספריי שמן אם את לא רוצה יותר מדי שמן. אם זה שיפודים אז על מנגל אבל אפשר את הקוביות גם לזרוק על מחבת
מחבת פסים ללא שמן, חזה עוף רגיל ופשוט בלי יותר מידי שטויות (בגלל הערכים) ואז אפשר להשפריץ מלא וולדון פארם
לא תקריב 20-30 קלוריות כדי ליהנות גם מהאוכל בין היתר?
ברור שאני שם
נשמע אש.
ישלך אשכר מנגל? יא שמן 🤯
אגב, רוטב פגז שהעזתי לעשות כמה פעמים: קטשופ, מיונז וחרדל. למי שאין כח להתעסק עם גרמים, זה יוצא: של 2 כפות קטשופ, כף שטוחה מיונז (לייט, בואו.) ו3-4 טיפות של חרדל (רגיל, לא גרגרים.) קצת מלח ופלפל שחור. אחרי שזה מוכן זורקת למחבת גם גבעול בצל ירוק קצוץ. ממש טעים.
רוטב פגזי נוסף:
צ'ילי מתוק (ממליצה על זה של "מזרח ומערב" כל השאר דוחים.) דבש, רוטב סויה, לימון סחוט, פפריקה מתוקה, קצת פלפל צ'ילי גרוס, ושום כתוש.
יוצא פגזזז ברמה של צרחות. לא זוכרת כמויות מדויקות, תשתמשו בלשון שלכם.
עחי, לא תקריב 20-30 קלוריות כדי ליהנות גם מהאוכל בין היתר?
חתולה D:על המנגל, לא משנה מה תשימי זה תמיד יוצא טוב
יצאתי יוג'יניוס!
וואלה בצילי סויה וכל הרטבים למינהם אין כל כך 20-30 זה הרבה יותר.
מידי פעם אני כן שם אבל אם יש לי וולדן פארם אז מה אכפת לי
פיקציהזה ההגדרה של המחבת, ברור שאני שם
פעם בשלושה רגליםהרגע הזה..
מענייןחוואיג'
ומה זה, אגב? :>וולדן פארם